Kadin neden diger kadinin canini acitmak ister

Kimsenin ağzı çuval değil ki bağlayasın. Boş konuşmak için konuşuyorlar senle alakalı değil üzülmee.

Yapıyorlar hemde canını acıtmak için bile bile kendilerinin çocuğunun olmasını onlara bahşedilen bir güç olarak görüyorlar Allah hepsinin belasını versin gerçekten hepsi kalbinin ekmeğini yesin ilerde o övündükleri çocuklardan çeksinler

Sert olacaksınız sert. Bunun halası bunun teyzesi demeden konu açıldığı zaman sizi ilgilendirmez diyeceksiniz. Ya da konuyu açtığı an Allah'a inancınız var mı varsa bunu Allah nasip edecek herhalde bunu da biliyorsunuz diyeceksiniz. Hele böyle bir tavır koyunda bakın bakalım bir daha o ağızlar açılıyor mu? Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Bu konuda hatır gönül meselesini saymayın. Hatır gönlünü önemseyen zaten böyle sorular sormaz.

Hiç bir bahaneye gerek kalmadan lafı yapıştırın. Her seferinde yoksa açılır. Empati yoksunu köy kafası bunlar çünkü. Eski kafalılar böyle cahil insanlarla uğraşma istiyosan sen yap kocanla de geç. Laf yarışına girilmez.. kalbin kırılıyorsa sen kaldırabiliyorsan onlarda kaldırır merak etme. 8 yıllık evliyim tedaviyle hamileyim hiçte üzülme. İnsanlar nasıl biliyomusun?

Çocuk yok , nezaman yapcaksınız?
Çocuk olur, ikinci nezaman yapcaksınız?
Büyütürsün bakarsın, bakamamışsın derler.
Hamilelik kilosu alırsın kilo almış bozulmuşsun derler.
Anlatacak sayacak çok şey var. Suratıma suratıma kısırsın diyenler oldu. Yapıştır lafı.

Hiiiiç kimseyi takma, eğer sen anne olmak istiyor ve bakabileceksen eşinde iyi baba olabilecekse kendinizle ilgilenin. Tedavilerinin arkasını bırakma pes etme. Kulaklarınızı tıkayım herşey takdiri ilahi kader yazıda ne varsa o oluyor insanların dedikleri değil.

Bana da görümcem bebek çalışmaları varmı dedi eşimin yanında bende direk sen bitek bebek için biraraya geldiğinden öyle sanıyosun heralde biz aşığız farklı bir çalışma yok demiştim yüzsüz olduğu için ne küstü ne suratı asıldı. Bunlara papuç bırakılmaz

Asiri duygusalim bu konuda modum cok dusuyor boyle yaptiklarinda ve cevap verirken bile aglamamak icin zor tutuyorum kendimi

Artik ortamlarina girmek istemiyorum
Girme s. et başka konuşacak konusu olan insan çok onlarla arkadaşlık kurabilirsin. Onlara katlanmak zorunda asla değilsin çocuk konusu özel insanlara mı sorucaz ne zaman korunmadan ilişki yaşamak isteyeceğimizi falan?

5 senelik evliyiz ateş düştüğü yeri yakıyor kimse kimsenin halinden anlamıyor ne aşamalardan geçtiğini kimse bilmiyor hiçbir şekilde kafana takma Allah büyük inşallah tez zamanda mutlu haberler alırız

Bana biri düşük yaptıktan sonra Nezaman tekrar deneyeceksiniz diye sormuştu. Svistiğimizde haber veririm sana demiştim.
Böyle aptal cahil insanlara hiç kibar olamıyorum artık

Dediklerinize %100 katılmakla birlikte ,günün sonunda ne derseniz deyin herkes kendi inanmak istediğine inanıyor maalesef -benim tecrüme göre -
İstemiyorum deseniz de ,gercekten işinizle ilgilenseniz de -ben buydum mesela- insanlar kotu bir sey yaşadığınızı dusunmek istiyor ,inanmak istedikleri bu.
Ben gercekten cok uzun seneler bebek düşünmedim ,o dönemde bunu ustune basa basa söylememe rağmen laftan anlamaz kıt akıllı gibi "Neden tedavi görmüyorsunuz, doktor önerebilirim " diyenler hatta ve hatta şu cürete bakin ki beni "doktora götürmeyi " teklif edenler oldu.
Siz en güzelini yapip bozmuşsunuz, bazilarinin hakettiği tam olarak bu ,bir daha soramaz en azından.

Ben aile büyükleri konusunda cok bunalıp daraldım mesela ,beni cok sinirlendirdiler durmadan sorup ,tepkimi koyamadım hicbir sekilde
Ama yanlis anlamazsanız, icimi açtığım arkadasim bunu derse bir daha arkadasim olamaz ,hem kirildigimi hem kizdigimi da yuzune cok rahat soylerim , tabi iyi niyetliydi derseniz ona da bir sey diyemem
Sanirim 33 yasindasiniz ,33 yaş yaşlı da degil ,asla aldırmayın bu arada

Insallah iyi ki varsiniz iyi geldi sizlerle dertlesmek
Canim kendini bu kadar bunaltma sakın lütfen
Seni en iyi anlayabileceklerden biri benim
Ben de ne kimseye laf söyleyebildim, ne baş edebildim
Ne dersem diyeyim inandıkları tek sey "bebekleri olmuyor " dusuncesiydi
Sert cevap veremiyorum diyorsan yine en güvenli cevap olarak "istemiyorum ben isteyen yapsın ,bunu sormayin artik " de geç.
Ve sakın pes etme ,ümidini de yitirme ,gercek bir umutsuz vakaydım ben ,2 sene inanilmaz bir mücadele verdim suan hamileyim.
Insallah Rabbim sana da nasip edecek saglikla kolaylikla ,dualarım seninle

`