3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
olmuyor bizim maalesef tüp bebeğimi karşılar mısınız diyorum bir daha sormuyorlar3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
Yanlış anlaşılmazsam bunu diyen insanların %90 ı cinselliği sadece bebek yapmaktan ibaret sananlar. Yani bebek yoksa cinsel hayatta yok ya da cinsel hayatı bebek için yaşıyoruz gibi düşünüyorlar. 5 senedir çocuk olmasın diye korunan insanlar var mesela yani çok üzerine düşmeyin konunun hamile kalınca da konuşacaklar zaten doğurunca da. Takıldığınızı da belli etmeyin daha çok üzerinize oynarlarBende 5 senelik evliyim normalde çocuk mevzusunu pek kafaya takan biri değildim ama özellikle şu bir senedir ‘senden sonra evlenenler hamile kaldı sen neden kalamadın’ ‘gidip tedavi olun’ tarzındaki konuşmalar gerçekten canımı sıkmaya başladı… Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur bu insanın elinde olmayan bir şey vakti saati vardır zamanı gelince olur… bunu bile anlayacak beyinleri olmayan insanların saçma sapan sorularına maruz kalıyoruz
Ben sunu anladim canimi acitmaktan zevk alan kadinlar varBende 5 senelik evliyim normalde çocuk mevzusunu pek kafaya takan biri değildim ama özellikle şu bir senedir ‘senden sonra evlenenler hamile kaldı sen neden kalamadın’ ‘gidip tedavi olun’ tarzındaki konuşmalar gerçekten canımı sıkmaya başladı… Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur bu insanın elinde olmayan bir şey vakti saati vardır zamanı gelince olur… bunu bile anlayacak beyinleri olmayan insanların saçma sapan sorularına maruz kalıyoruz
Haklisiniz ama zaten uzuluuorum cocuk olmadigi icin ama bunlar da boyle yapinca sinir oluyorumYanlış anlaşılmazsam bunu diyen insanların %90 ı cinselliği sadece bebek yapmaktan ibaret sananlar. Yani bebek yoksa cinsel hayatta yok ya da cinsel hayatı bebek için yaşıyoruz gibi düşünüyorlar. 5 senedir çocuk olmasın diye korunan insanlar var mesela yani çok üzerine düşmeyin konunun hamile kalınca da konuşacaklar zaten doğurunca da. Takıldığınızı da belli etmeyin daha çok üzerinize oynarlar
Ah yapabilsem bunuDüşmanı düşmanın silahıyla vur. Diyelim ki oturdukları evi biliyorsun ne zaman daha iyi bir eve gececeksin de. Ya da ailede bir olumsuzluk oldu onu yüzüne vur. Acımasız ama başka türlü ıslah olmuyorlar
Bende insanların cocuklarını ona Allahın verdiklerine unuttuklarına sinir oluyorum. Bana karşı konusulan bişey yok zaten cok kişiyle muhattap olan biri değilim. Ama bazen toplulukta genel konuşmalara şahit oluyorum üst perdeden filan sanki kendi yapmış olmuş. Biz yapamamışız da olmuo sanki3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
Tedavi oluyoruz tup bebekte yaptirfik ama olmadiBende insanların cocuklarını ona Allahın verdiklerine unuttuklarına sinir oluyorum. Bana karşı konusulan bişey yok zaten cok kişiyle muhattap olan biri değilim. Ama bazen toplulukta genel konuşmalara şahit oluyorum üst perdeden filan sanki kendi yapmış olmuş. Biz yapamamışız da olmuo sanki
Ayrıca mutlaka biliyorsundur ama artık tüp bebek şart. Geç bile kalmışsın. Birde rahim filmi çektir ilk iş mutlaka ve eşin bakılmıştır diye tahmin ediyorum.