• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın olarak bir kadına aşık olmak

kelebeksever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
4
0
36
35
Tekirdağ
19 yaşıma kadar bir kadın olarak başka bir kadını sevebileceğimi bilmiyordum. Hayatımda daha önce erkek arkadaşım oldu ama başka bir kadını sevdim hemde kimseyi sevmediğim kadar.Hep feminist özellikler taşıyan biriydim küçükkende. Belkide kadınlarıda sevebileceğimi bilmediğimden mecburen erkekleri sevdim. Şimdi olduğum şeyi bilmiyorum erkekler ilgilimi çekmiyo saçma bir tabir olsada kadınsı kadınlarda ilgimi çekmiyo. Erkeksi bir kadınla konuştum ilgi duyar gibi olsamda kimseye ona baktığım gibi bakamıyorum. Kaybolmuş bir haldeyim.

duygularınızı iyi tartmaya çalışın.. daha çok gençsiniz.. kaybolmuş hissetmeniz doğal.. hayatınızın duygusal olmayan taraflarına kendinizi yöneltmeye çalışın.. kendiniz için zaman harcadıkça aklınızdaki karışıklık da azalır belki ne istediğinize daha rahat karar verirsiniz.. sevgiler..

kafan karışmış canım
böyle şeyler üzerine çok yoğunlaşma çünkü kendini yanlış anlamlandırırsın
sonuçları kötü olur
kadın kadına erkek erkeğe aşık olmaz, o başka bir duygu
hemcinsini seversin, bağlanırsın ama o aşk ya da hoşlanma değildir
hemcinse duyulan cinsel ilgi ise çok ayrı bir şey ki o da sapıklıktır ve hz Lut peygamberin kavmi de bu yüzden helak edilmiştir
çok kafanı takma buna, zamanla kafanın sakinleşeceğini düşünüyorum inşallah

Eger mutluluk senin icin buysa korkmadan bu yolda yuru derim ben. Bir insanin baska bir insana asik olmasinin nesi yanlis. Hislerinden eminsen ne mutlu ki aski bulmussun. Ama cok dikkatli olman gerekir yasadigin cevre nasil, ailen nasil insanlar. Sirf yonelimlerinden dolayi mutsuz edilen oyle cok insan var ki dunyada. Bu cahillige uzulmek mi gerekir sinirlenmek mi inan bilmiyorum. Ama yasadigin sey yanlis birsey degil. Kimsenin seni eksik, hatali hissettirmesine izin verme.
Kendini ozgurce yasayabilmenin tek yolu maddi ozgurlugunu kazanman kimseye muhtac olmaman, yasin kucuk universitedeysen derslerine asil, degilsen kendine bur kariyer plani yap. Kendi parani kazanamiyorsan kendi hayatini yasayamiyorsun maalesef. Toplum icin normal kabul edilen hayatlar biciliyor sormadan etmeden. Bu hayatin tekrari yok, hicbir anin tekrari yok insanin mutluluktan baska amaci olmamali bence.

Zaten beni korkutan tarafı işin dini boyutu ailem kapalı bir aile asla kabul etmez bu yüzden sürekli dini boyutundan kaçıyorum öğrenmek istemiyorum. Kötü birşey yapmadım diyorum çok sevdim tek fark kadındı onun için üniversite tercihlerimi bile değiştirip tek şehir yazdım

o kadınla beraber olmuşsunuz sanırım. sevdim diyorsunuz. yani tercihiniz belli. bu konuda bizim size yapacağımız bir şey yok.

Son düzenleme:
erkek arkadaşın da olduğuna göre ciddi bir boyutta değil bu durumun..
ya içine atarsın bunu yada ilerde bir psikiyatriste gidersin
eğer gerçek biriysen tabi..çünkü bu ilk konun..

Nereden kaçıyorsan,neyden kaçıyorsan Çözüm oradadır. Bır söz var. Sorunlarınızın üstüne gıdın çare oradadır Dıye. Eger sız bu konuyu açtıysanız,çözümlerden kaçarak bır yere ulaşamazsınız. Sızıın bu yaptıgınızın haklı hıcbır tarafıyok kı sıze evet ! Bu yolda devam edın Dıyelım. Bu basbaya Şeytanın sıze bır komplosu. Bunu görebıllmenız ıcın de,Oturup güzelcene abdestınızı alıp Kuranı kerımı açıp ALLAHIN Ne dedıgıne bakın derım. (Kuran mealı alın)

19 yaşıma kadar bir kadın olarak başka bir kadını sevebileceğimi bilmiyordum. Hayatımda daha önce erkek arkadaşım oldu ama başka bir kadını sevdim hemde kimseyi sevmediğim kadar.Hep feminist özellikler taşıyan biriydim küçükkende. Belkide kadınlarıda sevebileceğimi bilmediğimden mecburen erkekleri sevdim. Şimdi olduğum şeyi bilmiyorum erkekler ilgilimi çekmiyo saçma bir tabir olsada kadınsı kadınlarda ilgimi çekmiyo. Erkeksi bir kadınla konuştum ilgi duyar gibi olsamda kimseye ona baktığım gibi bakamıyorum. Kaybolmuş bir haldeyim.

sana kendimden örnek vereyim istersen

14 yasındayım sibel adında en yakın kız arkadasımla sureklı cınsel ıcerıklı seyler ızlerdık bılmezdık ama cok merak ederdik.cok guzel bı kızdı benden 2 yas buyuktu.bı gun evde boyle acık sacık seyler ızlerken bırden öpüşmeye başladık.ben şook:53: ama hoşuma da gıttı..ılk defa opüşüyorum sonucta .bız olayı ılerletmeye başladık.sonra annesının geldıgını duyduk hemen toparlandık.annesı bızı çıplak gordu bızde ağga yapcaz dedık,etrafı batırmayın dedı:ssz: ben 1 2 ay sibeeel diye aşk yasadım.mesela erkeksı bu eskıden bendenız vardı sarkıcı o tıplı kadınlara bayılırdım..oyle kadınlar dıkkatımı cekıyodu.sonra geçti tabi...aah ne salakmışım kopuyorum gulmekten :1:şimdi o evlı ben evlı.10 sene olmuştur görmeyelı..demem o ki bi dönem olur..hevestır..bu kişilik değildir..uzak dur ..sonu yok saçma sapan bsy :ssz:

İnsanın basına ne gelıyorsa İnanç eksıklığınden gelıyor. Bakın Kafırler ALLAHA İman edıp,ona İtaat etmedıklerı ıcın,Cehennemde en derın kuyulara,fokurdayan ateşlere atılacaklar (ayetle sabit). Yanı,göruyorsunuz iman eksıklıgınden dolayı başlarına geleceklerı ALLAHu Teala bıldırmış. ALLAH Bızı yakmak ıstemıyor. Her seyı bıldırmış çünkü. Iradeyı kullanmak gerekk. Bız ınsanız en Şereflı varlığız. Böyle tercıhler İnsanın yaradılışına Çook aykırı bır durum. Sıze yardımcı olmayı Çok ısterım. Sızı aşağılamıyorum benı yanlıs anlamayın sakın. Ama desteklememde Çok yanlıs olur. Anlıyor musnuz ?

O
İnsanın basına ne gelıyorsa İnanç eksıklığınden gelıyor. Bakın Kafırler ALLAHA İman edıp,ona İtaat etmedıklerı ıcın,Cehennemde en derın kuyulara,fokurdayan ateşlere atılacaklar (ayetle sabit). Yanı,göruyorsunuz iman eksıklıgınden dolayı başlarına geleceklerı ALLAHu Teala bıldırmış. ALLAH Bızı yakmak ıstemıyor. Her seyı bıldırmış çünkü. Iradeyı kullanmak gerekk. Bız ınsanız en Şereflı varlığız. Böyle tercıhler İnsanın yaradılışına Çook aykırı bır durum. Sıze yardımcı olmayı Çok ısterım. Sızı aşağılamıyorum benı yanlıs anlamayın sakın. Ama desteklememde Çok yanlıs olur. Anlıyor musnuz ?
Anlıyorum tabi, ama benim bir kadını sevmiş olmam cehennemde yanıcağım anlamınamı gelir ? Erkeği sevip kötü şeyler yaşayanlar sırf erkek sevdiği için mi affedilir. Ben onunla ilgili kötü birşey düşünmedim nede fazla birşey yaşadım en fazla elini tutup sarıldım. Şu an karmaşık durumda olmamın sebebi bilmiyorum işin dini boyutuda etkiliyo beni ama Allah kullarını her şekilde sever.

bu konu hakkında araştırma yapın ve gerekirse psikolojik yardımda alabilirsiniz.her şey insanlar için bu durum sizi rahatsız etmeye başlamışki konuyu buraya taşımışsınız

o kişide sizin ilginizi biliyormu ? yoksa gizlice mi ilgi duyuyorsunuz ? arada bi lişki var mı yani ? bana sorarsanız gelip geçici bi hevestir.. ama bi psikoloğa gitmenizi ve bu durumdan kurtulmanızı öneririm.. herşeyin normal olanı makbuldur çünkü.. kabul edilecek bi durum değil.. inş. kısa zamanda düzelirsiniz.. :26:

o kişide sizin ilginizi biliyormu ? yoksa gizlice mi ilgi duyuyorsunuz ? arada bi lişki var mı yani ? bana sorarsanız gelip geçici bi hevestir.. ama bi psikoloğa gitmenizi ve bu durumdan kurtulmanızı öneririm.. herşeyin normal olanı makbuldur çünkü.. kabul edilecek bi durum değil.. inş. kısa zamanda düzelirsiniz.. :26:
Evet 11 aylık bir beraberliğimiz oldu ben ankarada o istanbulda 8 ay hiç görüşemedik. Sonra ayrılmak zorunda kaldık hiç bu kadar acı çektiğimi bilmiyorum bide insanlara ters bir durum olunca kimseye anlatamıyorum

Sıze baştan benı yanlış anlamayın demıştım. Ben sadece örnek verdım kardeşim. Insan ne yaparsa yaptıklarının Muhakak karşılıgını görurler. (zılzal suresı) hıcbır key karsılıksız kalmaz. ALLAH Kımıne bu dünyada verır,kımıne de Ahırette. Ama Rabbım bu dünyada versın. Ahıret Çok çetın. Efendımız buyuruyor,Cehennemi iğne ucu kadar görseydınız,başınızı secdeden kaldırmazdınız. ALLAH Kullarını her şekılde sever;dedıgıne gelırsekte,Şeytan Rahmani taraftan yaklasır kımı ınsnlara. Bu da bu hesap. Bu demek olmuyor kı söyledığın yanlıs. Sonuna kadar doğru !. Ama nasıl ? Demek ıstedıgın şuysa, ' ben böyle bır ınsanım,duygularım,tercıhler,hıslerım BU ! Ben bu yola devam etsem de bı sever etmesem de.. ' yanlıs olan bu. Yanlıs olan hatalarının farkına varmayıp,doğru bıldğın yolda iraden yokmus,ALLAH Bıe ak rmemısçaresızmıssın gıbı yürümek. Şöyle de vereyım örnek, benı yanlıs anlamaman ıçın.. Efendımız (s.a.v) tüm ınsanları sevıyordu,tüm sahabılerını sevıyordu AMA Içlerınden Hz.Alıyı daha Çok sevıyordu. Yanı her şey derece derecedır. ALLAH Kımı kullarını Çokk sever,kımı kullarını daha az sever. Ama ALLAH Aynı zaman da adalet sahıbıdırde. Kım ne amel ısledıyse onun karsılığını Muhakkak kı verecektır. ALLAHu TEALA Ayetınde dıyor ki,Hepınız ALLAHA Toptan tövbe edınız kii,Felaha eresınız " al sıze psıkoterapi. Yanı ısteyene ıstedıgı verılır ınsana bu hayatta. Sız de kararlarınızda ıstıkrarlı olun. ALLAH Sızı boş çevırmeyecektır. Efendımız dıyor kı,Tüm ademoğlu Günahkardır ve herkes Hata yapmaya eğılımlı yaradılmıştır,ama bu ınsanların en Hayırlılıları Tövbe edenlerdır " buyuruyor.

Birebir butun yazdigin yorumlara katiliyorum cok dogru yazmissin arkadasim insaAllah konu sanibi ark dogru yolu bulur inancini kaybetme sakin ve Allah'a sigin sonucta yanlis oldugunu sende biliyosun bunun sonu yok ne bu dunyasi ne de ahireti sana mutluluk getirmez. O kisiden uzak dur hatta hic gorme ilk basta belki zor olur ama sonra alisirsin bunu yapmak zorundasin bu sure zarfinda psikologa da git dok icini rahatla. Hic korkma zamanla ustesnden gelirsin namazini kil Allah'a dua et bol bol. İnsaAllah kisa surede atlatirsin

Back
X