• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın olmak cok zor :( bırde evlıysen

ben mutfagın tezgahını fayansını fırını buzdolaplarını vs cumartesı aksam kocamla kahve ıcerken onu sohbete tutarak yapıyorum :) beyaz ya malesef detay ıstıyor mutfak bu konuda
ama ben cocuktan dolayı her yerı aynı anda yapamıyorum ama en saglıklısı o elbette
Aynen bende; kahve hazırlanırken, çay demlenirken, yemekler ısınırken bir taraftan da fırın, dolap v.s. siliyorum iş birikmiyor.

Ev işinin seni bu kadar yormasini 2 sebebe bagliyorum:
1. Çok erken yaşta evlenmişsin,, genç kizligini yaşamadan kadinliga atilmişsin.Tabi bu da zor ,sorumlulugu agir..
:26:
2. Çalişma hayatin olmuş önceden, evde amaçsiz boş oturmak sana zor geliyor, evişi tatmin etmiyor çalişman gerektigini düşünüyorum canim
:31:
28 yaşinda evlendim , evde tüm ev işlerini ben yapardim yani alişkindim ama 2 kişilik kolay hayata ben zor aliştim
:9:
Ailemi çok özledim hala da özlerim, ev işlerimi düzene sokamadim, bi işe başlarim amacimi unutup başka işe dalarim programli bi hale gelemedim kafam çok karişik
Yani anlayacagin sen gibi birçok kişinin işi bitmiyor:34:
Bu arada 1 buçuk senelik evliyim ve henüz çalişmiyorum:6:
İnsanin psikolojisinin iyi olmasini ve evini sevebilmesi gerektigini düşünüyorum içten gelen temizlik bunlarla başlar
Yeni evli gurbette bi kadinin psikolojisi de bunun için yeterli olmuyor genellikle
:ssz:

evet diyorum senden 3 yaş büyüğüm ama hala diyorum ailemi özlediğimden falan değil daha zaman varmış evlenmeye
sen bi de 20 yaşındasın 20 yaşındayken de çocuktum hala çocuk gibiyim ya
kendimi olgun sanırdım bazı şeylerin yüküyle karşılaşana kadar hazırız sanıyoruz ama öyle olmuyor

Back
X