- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Katılıyorum, ilim farklı bir konu ve bu tabloda şart görünüyor. Eğitim her şeyden farklı olarak bir dayatma olarak kabul edilemez. Hani ben özgürüm cahil kalmayı tercih ediyorum diye bir şey söz konusu olamaz.Esasında bütün bu dayatmalara karşı ben kadınların eğitim seviyesinin yüksek ve ekonomik özgürlüğünün olmasından yanayım.tabiki aksi durumda değerinden zerre bişey kaybetmez kadın.fakat bütün bu dayatmaların cehaletin ortadan kalkıp kadının kendi değerinin farkına varması için eğitim ve ekonomik özgürlük çok önemli.
Oooo bu forumda calismayan kadinlari asalak, calisanlari zavalli, evlenenleri koca delisi kezban, bekarlari evde kalmis kiz kurusu, anne olanlari eve kapanmis, olamayanlari gunahinin bedelini odeyen kısır olarak nitelendiren onca kadın gordukten sonra, toplumda neden hala yerimizin tartisildigini dusunmeyi biraktim. Kadin kadini yaftaladiktan sonra erkek ustune tüy bile diker...
Evet esas dert edindiğim mesele buydu. Bende varsa sende yoksa sen eksiksin noksansın anlayışı çok var, çok sıkıntılı.Oooo bu forumda calismayan kadinlari asalak, calisanlari zavalli, evlenenleri koca delisi kezban, bekarlari evde kalmis kiz kurusu, anne olanlari eve kapanmis, olamayanlari gunahinin bedelini odeyen kısır olarak nitelendiren onca kadın gordukten sonra, toplumda neden hala yerimizin tartisildigini dusunmeyi biraktim. Kadin kadini yaftaladiktan sonra erkek ustune tüy bile diker...
Buda doğruOooo bu forumda calismayan kadinlari asalak, calisanlari zavalli, evlenenleri koca delisi kezban, bekarlari evde kalmis kiz kurusu, anne olanlari eve kapanmis, olamayanlari gunahinin bedelini odeyen kısır olarak nitelendiren onca kadın gordukten sonra, toplumda neden hala yerimizin tartisildigini dusunmeyi biraktim. Kadin kadini yaftaladiktan sonra erkek ustune tüy bile diker...
doğru kadın kadının kurdudur demişler .eşimin erkek dostu ahbabı var bi sürü.benim hiç kadın dostum yok sadece sosyal görüştüğüm arkadaş denirse onlara da tanıdıklarım var.kimin suçu acaba bu .tabi ki birbirini aşağıya çeken kadınlarınKatiliyorum
Kadinlara baslarina gelen her sey mustehak maalesef
Kesinlikle.kadınların biribirine yaptığı dayatmalarda,erkeklerin kadınlara yaklaşımı da hepsi cehaletten kaynaklanıyor.Katılıyorum, ilim farklı bir konu ve bu tabloda şart görünüyor. Eğitim her şeyden farklı olarak bir dayatma olarak kabul edilemez. Hani ben özgürüm cahil kalmayı tercih ediyorum diye bir şey söz konusu olamaz.
Katiliyorum
Kadinlara baslarina gelen her sey mustehak maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?