Ne yazıkki ihtiyacım olduğunu biliyor.Verme istemiyorum diyebilecek güçte değilimImzalama. Olum hak miras helal demisler. O parayi da vermesin boyle esit davranmayacaksa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazıkki ihtiyacım olduğunu biliyor.Verme istemiyorum diyebilecek güçte değilimImzalama. Olum hak miras helal demisler. O parayi da vermesin boyle esit davranmayacaksa.
Ortada haksızlık varken isterse bir milyon versin çok şükür deyip kenara mı geçsin
Annemde erkek çocuklarına daha çok değer veriyor.Maddi manevi.Ben olsam öyle bir belgeyi imzalamam. Anneniz ne diyor bu duruma?
Babamın 2 apartmanı dükkanları arsaları 2 de yazlığı var.Oturduğu ev hariç tüm mal varlığını evlatlarına paylaştıracakmış.2 kız kardeşiz bizlere nakit olarak 180 bin tl verecekmiş.Geriye kalan herşeyi 3 oğluna verecek.Mevzum para değil.Çok üzgünüm bu kadar değersiz olmak çok acı.Sanırım noterdende miras hakkından feragat ediyorum şeklinde kağıt imzalatacak.Kız çocukları neden bu kadar değersiz.Erkek kardeşlerim ömürleri boyunca bir zorluk çekmediler ve ben borç içinde yüzüyorum.Sahip olduğum herşeye tırnaklarımla kazıya kazıya ulaştım.Çok üzgünüm söyleyecek birşey bulamıyorum.
Büyükler hiç işin sonunu düşünmüyor eniştemde çok zengindi kızına sadece ev verdi tüm malı mülkü yazlığı nakit parayı oğluna verdi eee!!ölüm bu sırayla değil kimin vakti gelirse o gidiyor neticede erkek kuzen öldü tüm mal varlığı yengeye kaldı oda evlendi 1 sene sonra şimdi eniştemin kızına layık görmediği malını mülkünü kim olduğunu bilmediği tanımadığı bir adam yiyor aslında bunları düşünmek lazım keşke adil olunsa kimsenin hakkı kimsede kalmasa ayrımcılık yapılmasa zaman acımasız kimşn ne olacağı belli olmuyor
Erkek kardeşlerimin canına minnet.Trilyonları 3 e bölmek varken neden 5 e bölsünlerki.Babam sadece kararını açıkladı.Konuşulacak bir adam değil.Kız kardeşiniz, erkek kardeşleriniz ne diyor bu duruma? Babanızla konuştunuzmu?
Allah yedirtmiyor işte.Büyükler hiç işin sonunu düşünmüyor eniştemde çok zengindi kızına sadece ev verdi tüm malı mülkü yazlığı nakit parayı oğluna verdi eee!!ölüm bu sırayla değil kimin vakti gelirse o gidiyor neticede erkek kuzen öldü tüm mal varlığı yengeye kaldı oda evlendi 1 sene sonra şimdi eniştemin kızına layık görmediği malını mülkünü kim olduğunu bilmediği tanımadığı bir adam yiyor aslında bunları düşünmek lazım keşke adil olunsa kimsenin hakkı kimsede kalmasa ayrımcılık yapılmasa zaman acımasız kimşn ne olacağı belli olmuyor
180 iyi para deyip geçilecek bir durumda değil,size göre öyle olabilir zaten konu sahibi de paradan ziyade ayrım yapıldığı için kadın olduğu için bu muameleye dertleniyorAdamin kendi parasi, yasalara gore belli bi miktardan fazla vermeme gibi hakki var. Hmm etik mi? Asla degil ama oyle
Kolaymı bu dediğiniz şey,yapabilirmiyim? Muhattap olmadan yoluma devam edebilirmiyim? Yapsam para için bizi sildi olacak düşünsenize.Çok üzgünüm.Ya aileyi sileceksiniz ve imzalamayıp dava açıp hakkınızı arayacaksınız,ya da aileyle muhattap olmaya 180 bini alıp yolunuza devam edeceksiniz.
Benim annemin babası da böyle birşey yapmaya çalıştı. Oğullarına sağlığında herşeyi bölüştürmek istedi. 2 oğlu vardı. 1 tanesi kabul etti diğer oğlu biz 2 kardeş değiliz herkesin hakkını eşit vermelisin diyerek reddetti. Kızlar da duruma itiraz etti ve sonuç olarak dedem düşündüğünü gerçekleştirmedi. Erkek kardeşlerinizin tavrı ve sizin kız evlatlar olarak tepki göstermeniz de önemli.Annemde erkek çocuklarına daha çok değer veriyor.Maddi manevi.
Gecmesin o zaman, bisey diyen mi var:) adam yeseydi tum parasini kimse hesap soramazdi zaten180 iyi para deyip geçilecek bir durumda değil,size göre öyle olabilir zaten konu sahibi de paradan ziyade ayrım yapıldığı için kadın olduğu için bu muameleye dertleniyor
Kardeşlerimde bu durumu normal görüyor bunu hakları sanıyorlar.Babam bu konuda söz hakkı vermezErkek kardeşleriniz ile mahkeme kapılarında uğraşmak istiyorsanız imzalamayın.
Bayağı uğraşırsınız ama.
Eğeki yok ben kimseyle uğraşamam diyorsanız babanız ile konuşun.
Sadakamı veriyormuş
Okadar mal varlığı varken 180 bin çok komik bir rakam
250-300 olsa belki kabul edilir.
Şimdi okudum trilyonlardan bahsediyorsunuz
Kesinlikle 180e tav olmayın
Mahkemelerde uğraşmaya bile değer eğer kardeşleriniz de adaletsizlikten yanaysa
Dayınız gerçekten hakkaniyetli bir adammış.Helal olsun.Benim annemin babası da böyle birşey yapmaya çalıştı. Oğullarına sağlığında herşeyi bölüştürmek istedi. 2 oğlu vardı. 1 tanesi kabul etti diğer oğlu biz 2 kardeş değiliz herkesin hakkını eşit vermelisin diyerek reddetti. Kızlar da duruma itiraz etti ve sonuç olarak dedem düşündüğünü gerçekleştirmedi. Erkek kardeşlerinizin tavrı ve sizin kız evlatlar olarak tepki göstermeniz de önemli.
İmzalamasa da taşınmazları satış yolu ile devredebilir bence bu sefer verecekleri parandan da olabilirler.Sadece bir daire parası ayirmislar nerdeyse kız evlat icinHaklarinizdan feragat ettiğiniz hiç bir belgeyi imzalamayın.