kadın olsaydın!!!

kapıyı gösteririm demiş herkes ama okadar kolay değil neyazık ki

kapıyı gösteren kişiler zaten tuzu kurulardır ki ben de öyleyim ailem arkamda işim var çocuğum için katlanıcam diyen kadınlardan da değilim eee zor olan kısmı ne

Eşin ne dediğinin farkında değil herhalde.
Sen ona benzer bir laf söylesen kimbilir ne yapardı ?

Verilecek çok cevap var ama...

At sahibine göre kişner.
Ne kadar ekmek o kadar köfte.

çok kırgınım bu tarz sözleriyle içimden hep birşeyler kopuyor,biraz daha biraz daha derken enkaz altında gibiyim tüm duygularımın altında kaldım sanki..gitmek yada kapıyı göstermek çok kolay değil hele birde ortada çocuk varsa,hep sabır diyorum ama nereye kadar sabır...kendime güvenim kalmadı sanki zamanındada üniv.mezunu olsaydın tarzında aşağlamaya maruz kalmıştım ama o bu kadar acıtmamıştı şimdi dillere pelesenk olan kadınlığım...çocuğumuz doğduğu yıl benden uzaklaşmaya başladığını hissettim gece uyurken sarılan adam yada iç içe izlenilen filmler falan gitti hep bahaneler başladı yok o tarafa yatarsam kalbim ağrıyor yok bilmem ne ...sonra küstüm oynamıyorum yatağımı ayırıyorum olayları...yoruldum...daha 33 yaşındayım öyle yüzüne bakılmaz falan değilim ama birşeyler bitti onda sanırım bu denli canımı acıtma isteği neden kaynaklanır ki başka...

kapıyı gösteren kişiler zaten tuzu kurulardır ki ben de öyleyim ailem arkamda işim var çocuğum için katlanıcam diyen kadınlardan da değilim eee zor olan kısmı ne

bilmiyorum bana yine de zor geliyor işte yuva bozmak düzeltmek için uğraşmayı daha doğru buluyorum adamın kişiliği çok kötü değilse aldatma dayak yoksa allah kimsenin ağız tadını bozmasın fikrim size ters gelebilir kimi kadın sizin gibi güçlüdür boşanır kimi idare eder

beni eğer ki aldattıysa bile bunu söyleyerek bu denli canımı yakacağını bir erkek düşünemiyor mu?ben mi abartıyorum diye düşündüm bir an için ama görüyorum ki tüm kadınlar kırılır böyle bir söz karşısında son zamanlarda tartışmalarda sık sık duyduğum bu söz canımı çok yakıyor..bir ara kahveye gitme alışkanlığı vardı o zamanda kadın olsaydında beni evde tutsaydın demişti,sonra ara ara hep duydum bu sözü hatta ilk gebeliğimde gebelik sonlandırması yaptırmıştık 6-7 yıl geçti sakat olacaktı çünkü yazın bunu söyledi bana anlamsız bir tartışmanın içinde gereksiz bir çıkışla kadın olsaydında sağlıklı çocuk doğursaydın dedi ..ve şimdi aylar sonra yine bu söz

yine çocuk yapsanız keşke.... belki çocuk özlemi falan vardır.... Sakatlık Allah ın takdiridir sonradanda çocuğu özürlü olan bir süre insan var Allah yazmamış olsun bu durum kimsenin elinde değil....

şuan sağlıklı bir çocuğumuz var Allahıma şükürler olsun...zaten o doğduktan sonra aramıza görünmez buz dağları girmeye başladı

Onun bu söylediğinin altında bişeyler var, farklı şeyler demeye çalışıyor
ama
herşeye rağmen çok kırıcı ve incitici bir söz...
böyle söylenilmez böyle davranılmaz ki eşine...

şuan sağlıklı bir çocuğumuz var Allahıma şükürler olsun...zaten o doğduktan sonra aramıza görünmez buz dağları girmeye başladı

Maşallah Allah bağışlasın.. hemen öyle kapıyı göstermeye karşıyım açıkçası... sonra ne yapıcan... çocukla tek başına... konuş bence yemeğini yap evini temizle çocuğa bak bi de bunu desin... ne bekliyo acaba... bunu açıkça sor bence....yani eğer bu nankör yapı onun kaarkteri değilse bir şeyi eksikliğinimi hissediyo nedir derdi konuşarak öğrenmeye çalış bence... çocuk olduktan sonra adamla ilgilenmemeye mi başladın yada o kendini ikinci plana atılmış mı hissediyo...

Yada bunalttıysa seni iyice kendi haline bırak görmezden duymazdan gel, en büyük işkence görmezden gelmektir:) ama arayı iyice açabilir de bu... sen bunu yapma :)

şu günden sonra bir gün o lafı söylerse sert bir dille uyarmalısınız..

bir daha bu kelimeyi söylersen yemın ederım bende sana aynı cumleyı kuracağım bakalım o zaman ne oluyor bu sondu bu lafı son kez duyusumdu bir dahasında asla susmayacağım sen benım onurumu kırmaya acıtmaya bu kadar dusuncesızce devam edersen bende sana yapacagım aynısını nasılmıs o zaman anlarsın de

( tabı kı bu benım ıcın gecerlı yanı sizi bilemem) blöf yapmazdım eğer buna ragmen bır daha dedıgınde de sen adam olsaydında bende kadınlıgımı yapsaydım derdım isterse evı basıma yıksın umrumda olmazdı..

Maşallah Allah bağışlasın.. hemen öyle kapıyı göstermeye karşıyım açıkçası... sonra ne yapıcan... çocukla tek başına... konuş bence yemeğini yap evini temizle çocuğa bak bi de bunu desin... ne bekliyo acaba... bunu açıkça sor bence....yani eğer bu nankör yapı onun kaarkteri değilse bir şeyi eksikliğinimi hissediyo nedir derdi konuşarak öğrenmeye çalış bence... çocuk olduktan sonra adamla ilgilenmemeye mi başladın yada o kendini ikinci plana atılmış mı hissediyo...

Yada bunalttıysa seni iyice kendi haline bırak görmezden duymazdan gel, en büyük işkence görmezden gelmektir:) ama arayı iyice açabilir de bu... sen bunu yapma :)

konuşmaya çok çabaladım benden uzaklaştığını hissetmeye başladıktan sonra sanırım çocuğumuz o zaman 5 aylık falandı..uzaklaşıyordu ellerimden kayıp gidiyordu küslükler çok uzamaya başlamıştı aynı evde konuşmadan 4-5 ay geçirdiğimiz dönemlere başlangıçtı bu dönem...beni beğenmiyorsun neden artık eskisi gibi mıç mıç değiliz dedim işte sen şöylesin böylesin..o yıllardan bu yana aşamadık işte bu arada şuan çocuğum 6 yaşında evliliğim 10 yıllık....yani 6 yıldan beri daha kırıcı incitici olmaya başladı nedir benden beklenilen bilmiyorum ama benim beklediğim belli sevgi-aşk-güven-romantik anlar bunlar eskiden yaşayabildiğimiz şeylerdi şimdi farkı ne...işin kötü tarafı toparlamak için bir çabası yok sanırım artık benimde yok...bana doğru adım bekledikçe ben o koşuyor benden uzaklara..uzaklaşırkende canımı yakacak birşey buluyordu illa

Son düzenleme:
konuşmaya çok çabaladım benden uzaklaştığını hissetmeye başladıktan sonra sanırım çocuğumuz o zaman 5 aylık falandı..uzaklaşıyordu ellerimden kayıp gidiyordu küslükler çok uzamaya başlamıştı aynı evde konuşmadan 4-5 ay geçirdiğimiz dönemlere başlangıçtı bu dönem...beni beğenmiyorsun neden artık eskisi gibi mıç mıç değiliz dedim işte sen şöylesin böylesin..o yıllardan bu yana aşamadık işte bu arada şuan çocuğum 6 yaşında evliliğim 10 yıllık....yani 6 yıldan beri daha kırıcı incitici olmaya başladı nedir benden beklenilen bilmiyorum ama benim beklediğim belli sevgi-aşk-güven-romantik anlar bunlar eskiden yaşayabildiğimiz şeylerdi şimdi farkı ne...işin kötü tarafı toparlamak için bir çabası yok sanırım artık benimde yok...bana doğru adım bekledikçe ben o koşuyor benden uzaklara..uzaklaşırkende canımı yakacak birşey buluyordu illa

hımmm peki çocuksuz bir tatil ayarlasanız.... başbaşa.... olumsuzlukları bir kenara atıp.... romantik bir kaçamak yapsanız başbaşa... belki bir şeyler değişebilir mii....

kadin olarak görmüyordun neden evlendin be adam derdim

bence erkekler bu lafında altında kalmaz :) tartışma büyür aralar iyice açılır kanımca....

ben nekadar kadınsam sende okadar adamsın olur cevabım:27:

kısss Türk erkeğine denir mi bu cinayet sebebi... hem biliyon mu hafifletici sebep bile sayılıyo bu :)) erkekliğime laf ettti beni kışkırttı deyiveriyolar... Evlerden ırak....

beni eğer ki aldattıysa bile bunu söyleyerek bu denli canımı yakacağını bir erkek düşünemiyor mu?ben mi abartıyorum diye düşündüm bir an için ama görüyorum ki tüm kadınlar kırılır böyle bir söz karşısında son zamanlarda tartışmalarda sık sık duyduğum bu söz canımı çok yakıyor..bir ara kahveye gitme alışkanlığı vardı o zamanda kadın olsaydında beni evde tutsaydın demişti,sonra ara ara hep duydum bu sözü hatta ilk gebeliğimde gebelik sonlandırması yaptırmıştık 6-7 yıl geçti sakat olacaktı çünkü yazın bunu söyledi bana anlamsız bir tartışmanın içinde gereksiz bir çıkışla kadın olsaydında sağlıklı çocuk doğursaydın dedi ..ve şimdi aylar sonra yine bu söz

Kirmiziyla belirttigim kismi okudugum an tuylerim diken-diken oldu. Bu nasil bir dusunce tarzi, boyle bir sey nasil soylenilir?Allah yardimcin olsun.

Ne kadar ayıp :20:.
insan hanımına böyle şeyleri nasıl söyler?

Keşke evliliklerde bu tip diyaloglar olmasa.
Olursa şayet herşey karşılıklıdır denilebilir sanırım :31:...

bence erkekler bu lafında altında kalmaz :) tartışma büyür aralar iyice açılır kanımca....

kısss Türk erkeğine denir mi bu cinayet sebebi... hem biliyon mu hafifletici sebep bile sayılıyo bu :)) erkekliğime laf ettti beni kışkırttı deyiveriyolar... Evlerden ırak....

erkek milleti cücük beyinli oluyo ters anlamaı normal olur. asında sözün manası aşşağılayıcı değil. ben nekadar kötüysem sende okadar kötüsün layığımsınki evlenmişsin e çıkar anlamı ama tabi şiddet yanlısı eşi olanlar sakın söylemesin bu lafı

Back
X