Kadın salağı erkekler

pkasss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
1.691
1.035
448
Yemin ederim heran delirebilirim. Erkekler neden bu kadar kadin salagi. Neden ne yaparsak yapalim yetmiyor. Hep baska biseyde daha gozu var. Bu kadar doyumsuz yapan sey ne onlari... ben her esimin bilgisayar gecmisini actigimda biseylere yine bakmis oldugunu gormek zorundamiyim ?? Neymis efendim sexy kizin dansi. Ben o kizida senide naparim biliomusun ? Ama bise yapamam dogru, deli gibi seviyorum. Bu kadar sevgi ona cok fazla. Ama icime soz geciremiyorum. Gozu nie sadece sahip oldugunu gormezki ??? Nie o bakislar sadece bana ait deil. Yoksa benim beklentim mi cok fazla ? Onu bunu bilmiyorum ama daha yolun bu kadar basindayken beni cok yoruyor bunlar. Anlatsam anlamiyor yapma desem sadece bunu yaptigima dua et dior. Canim bu kadariyla bile bu kadar cok acıyorken... offf dusunmek istemiyorum artik. Sizce ben nerde yanlis yapiyorum ??? Ne eksik ??? Ne fazla ???

bak sen paşama! sadece bunu yaptığıma dua et nedemek bu yaaa! daha yeni evlisin anlaşılan. şimdiden aranıyosa sonrası ne olacak. bence fazla şımartmışsın. ondan vazgeçemeyeceğinin farkında kendini biraz geri çek..

Ben sexy kızlara baktığına değilde pişkin pişkin sadece bunu yaptığıma dua et demesine takıldım.
9 aylık bir evlilikte böyle bir cümle kuruluyorsa ilerisini düşünemiyorum.
Rahatsız olmakta çok haklısınız.

o kadarı da olucakmış normalmiş çunkü o bi erkekmiş bakmışsa ne olmuş gibi cevaplar almaktan oldukça sıkıldım. evet , bu gece saatlerce agladım yanıma bile gelmedi haksız olan benim ya cünkü ondan fazla sey istiyorum. Galiba tek çözümüm kendimi geri çekmek,haklısın...

Biz kadınlardaki iyi niyet onlara fazla canım.

hemde çok fazla.. ya nie benim dikkatimi çekmiyor böyle şeyler. sanki o çok kusursuz.. ama bana göre kusurları bile okadar güzelki. bırak bi başka erkeğe bakmayı yakında erkek isimlerini unutucam o derece..

hemde çok fazla.. ya nie benim dikkatimi çekmiyor böyle şeyler. sanki o çok kusursuz.. ama bana göre kusurları bile okadar güzelki. bırak bi başka erkeğe bakmayı yakında erkek isimlerini unutucam o derece..

Hah işte bir de bu bahsettiğin gerçek var; bizler belki sevgiye aç oldugumuzdan, belki karşımızdakine olan bağlılıktan dolayı her sorunu görmezden gelebiliyoruz. Ama onlar bunu algılayamıyor. Kusursuz sevgi onlara yaramıyor. Bizler de parçalanmış iyi niyetlerimizle daha derinden sevmeye çalışıyoruz...
Karşındakini yontabilirsen ne ala...

asla kabul etme bu kırıcı durumu. sende netten hoş adamları aç izle bakalım ozamanda normalmiş gibi davranabilecekmi.

hah gene erkekmiş yaparmışa geldik. sadece bunu yaptığıma dua et ne ya? yahu madem öyle, madem iraden yok evlenmeseydin diyesim geldi kusura bakmayın... gelecek için de şüphe yaratıyor şuan. bence de geri çekin biraz kendinizi, fazla şımarıyorlar...

Ben bu konu üstüne ihtisas yaptım canım
O kadar çok kafa patlattım ki
Şimdi evvela bunların yapılarıyla bizimki bir değil.
Biz nasıl sadakat,ilgi,iltifattan hoşlanıyorsak onlar da estetikten,övülmekten,çok sayıdakızdan hoşlanıyorlar
Sen bakımlı,güleryüzlü bir eş olabilirsin bu ona sana bağlar,böyle eğilimlerini azaltır ama kafasındaki hayali sadece kendisikırabilir
Ve gerçekten dua et.O kadar faydasını gördüm ki bu konuda inanamazsın..
Ayrıca bazı erkek tipleri bu konunun açılmasındanhiç hoşlanmazlar.Hakları gördükleri için de üste çıkarlar.Üzülen yine sen olursun.Anladığım kadarıyla eşin konuşmaya pek müsait biri değil.Ama çok da sert değil.Sen yine tepkini koymaya devam et.
Sana en çok yardımcı olacak duygun ise sabrın

aslında cok iyi ve cok anlayışlı ama bunlar bazı şeyleri örtpas etmiyor tıpkı bunun gibi. bakma arkadşım etme benden başkasını merak olmazmı yani. daha 19 yaşındayım bu yaşta hayatta verilebilcek en büyük kararlardan biri olan evliliğe karar vermişim seninle olarak. bazen sırf beni anlasın die bakıyorum birine, ben bakınca normal sen bakınca .... olursun die millattan öncesinin sözüyle geliyor bana. Evlendiğimiz günden beri hep dua ediyorum ama bi süredir artık Allahım sevgimi azalt die dua etmeye başladım. Cünkü acaba sıkıntı bende mi diyorum...Çok kez dile getirdim bu sıkıntımı yapma bakma dedim . Sanki aldatıyorum bi video bakınca ne olur vs gibi şeyler duydum ve yine ben suçlu oldum...

Sabır rabbim gerçekten sabır , bir sevginin bir bedeni bu kadar yıpratmasına neden izin veriyorumki.. Belki zamanla olgunlaşıp normal görücem bunları ama hiç bişey bugünlerde yaşadğım hisleri unutturamıyacak bana

Bir de "kadınları çok iyi bildiklerini" iddia eden barzolar vardır, bu tür en komikleridir. Çok iyi bildikleri için sürekli partner değişirler zaten

nerdeen de girdim konuna, geçmişe bakim dedim sosyal paylaşım sitesinde eşimin de baktığı bazı fake kız adreslerine rastladım. hiç bakmazdım geçmişe, güveniyorum eşime. arkadaşları beğeniyor, haliyle çıkıyor ekrana.
bizimkide bakmış resimlere. belki bişey değil gibi gelebilir size ama aradım kızdım ona. fake aşkım onlar zaten belli dedi, beğeniyorlar çıkıyor sayfama bende baktım dedi.
ne diye bakıyorsun, bende baksam hoşuna gider mi erkeklerin profilllerine dedim. fake olup olmamasının ne önemi var sonuçta resim ve öyle çok açık olmasa da açık tuhaf resimler.
haklısın bi daha bakmıcam dedi. bizimki pek de anlamaz bilgisayardan geçmişten falan o yüzden içim rahat. bakıp da siler diye düşünmüyorum

Bunu yapmayan o kadar azkii.. ama bak seninki ne güzel hatasını farkedip tmm demiş.. inş bir daha tekrarlamaz.. Çunkü tekrarladığına denk geldiğin zaman artık içinde tarifsiz duygular oluşuyor.. Geçmesi mümkün olmayan türden hemde.
Benim sıkıntım ilk kez bakıyor olması değil defalarca yakalamış olmam. üstüne üstlük birde aldığım cevaplar. Sanki aldatıyorum... Göz ile aldatma da var . Al işte örneğide bu yaptıgın.. Benimkinin aklı zehir maşallah bilgisayardan da telefondan da coook iyi anlar.... Sayesinde bende anlamaya başladım

evet hatasının farkına varacağı yerde kendini savunmaya çalışıyor eşin ve gittikçe batıyor yani.
Allah yardımcın olsun canım

Hiç sen ona sexy danslar yapmayı denedinmi peki * olaya birde bu açıdan yaklaşmak lazım bence :)

Hiç sen ona sexy danslar yapmayı denedinmi peki * olaya birde bu açıdan yaklaşmak lazım bence :)

denedim elbette ... hatta tatildeykende yaptım bunu ve ertesi gün herkes gelip hayran kaldığını söyledi ben bir kadının yapabilceğinden cok fazlasını yaptım ....

denedim elbette ... hatta tatildeykende yaptım bunu ve ertesi gün herkes gelip hayran kaldığını söyledi ben bir kadının yapabilceğinden cok fazlasını yaptım ....
Herkes derken ? O zaman fazlasıyla doyumsuz biri ne diyebilirimki, misillemeyi denedinmi peki ? onun sana hissetdirdklerini sen ona hissetdirdinmi ?

Herkes derken ? O zaman fazlasıyla doyumsuz biri ne diyebilirimki, misillemeyi denedinmi peki ? onun sana hissetdirdklerini sen ona hissetdirdinmi ?

partide bizi izleyenler... denedim ama bu seferde içinde var yapıyorsun sen kızsın sana başka sey denir bana başka sey denir gibi cvplar aldım

canım sen amuda bile kalksan bakmak isteyen gene bakar..tuzumu kuru eşinin başka dertleri, hedefleri yokmu acaba? dikkatli bir şekilde incelediğimde tuzu kuru, eğlen coş modunda olan erkekler hep bu şekilde..allah dert vermesin tabi ama..ne bilim hayatı ciddiye almayan biri kolay bir şekilde bu tip videolar izleyebilir..bağır çağır gene bakar..en iyisi şuan takibe al ve sus arkadaşım..susmasan napıcaksın..adam iyice o tarafa kayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…