bak sen paşama! sadece bunu yaptığıma dua et nedemek bu yaaa! daha yeni evlisin anlaşılan. şimdiden aranıyosa sonrası ne olacak. bence fazla şımartmışsın. ondan vazgeçemeyeceğinin farkında kendini biraz geri çek..
Biz kadınlardaki iyi niyet onlara fazla canım.
hemde çok fazla.. ya nie benim dikkatimi çekmiyor böyle şeyler. sanki o çok kusursuz.. ama bana göre kusurları bile okadar güzelki. bırak bi başka erkeğe bakmayı yakında erkek isimlerini unutucam o derece..
o kadarı da olucakmış normalmiş çunkü o bi erkekmiş bakmışsa ne olmuş gibi cevaplar almaktan oldukça sıkıldım. evet , bu gece saatlerce agladım yanıma bile gelmedi haksız olan benim ya cünkü ondan fazla sey istiyorum. Galiba tek çözümüm kendimi geri çekmek,haklısın...
nerdeen de girdim konuna, geçmişe bakim dedim sosyal paylaşım sitesinde eşimin de baktığı bazı fake kız adreslerine rastladım. hiç bakmazdım geçmişe, güveniyorum eşime. arkadaşları beğeniyor, haliyle çıkıyor ekrana.
bizimkide bakmış resimlere. belki bişey değil gibi gelebilir size ama aradım kızdım ona. fake aşkım onlar zaten belli dedi, beğeniyorlar çıkıyor sayfama bende baktım dedi.
ne diye bakıyorsun, bende baksam hoşuna gider mi erkeklerin profilllerine dedim. fake olup olmamasının ne önemi var sonuçta resim ve öyle çok açık olmasa da açık tuhaf resimler.
haklısın bi daha bakmıcam dedi. bizimki pek de anlamaz bilgisayardan geçmişten falan o yüzden içim rahat. bakıp da siler diye düşünmüyorum
Bunu yapmayan o kadar azkii.. ama bak seninki ne güzel hatasını farkedip tmm demiş.. inş bir daha tekrarlamaz.. Çunkü tekrarladığına denk geldiğin zaman artık içinde tarifsiz duygular oluşuyor.. Geçmesi mümkün olmayan türden hemde.
Benim sıkıntım ilk kez bakıyor olması değil defalarca yakalamış olmam. üstüne üstlük birde aldığım cevaplar. Sanki aldatıyorum... Göz ile aldatma da var . Al işte örneğide bu yaptıgın.. Benimkinin aklı zehir maşallah bilgisayardan da telefondan da coook iyi anlar.... Sayesinde bende anlamaya başladım
Hiç sen ona sexy danslar yapmayı denedinmi peki * olaya birde bu açıdan yaklaşmak lazım bence :)
Herkes derken ? O zaman fazlasıyla doyumsuz biri ne diyebilirimki, misillemeyi denedinmi peki ? onun sana hissetdirdklerini sen ona hissetdirdinmi ?denedim elbette ... hatta tatildeykende yaptım bunu ve ertesi gün herkes gelip hayran kaldığını söylediben bir kadının yapabilceğinden cok fazlasını yaptım ....
Herkes derken ? O zaman fazlasıyla doyumsuz biri ne diyebilirimki, misillemeyi denedinmi peki ? onun sana hissetdirdklerini sen ona hissetdirdinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?