- 22 Kasım 2010
- 11.262
- 20.046
- 598
Hayir kacarak evlenmedim.17 yasindaydim ailemin rizasi yoktu ama ben zorladim onlaro.(LUTFEN KİMSE YADİRGAMASİN COCUKTUM VE CAHİLDİM.SİMDİ CEZASİNİ DA CEKİYORUM.)21 yaşında ve dört yıllık mı evlisin? Kaçarak mı evlendin merak ettim de..
Ya adam ogrencisine göz koymuş sen daha cocukmussun o yasta.Aramizda sevgililiik gibi bi surec olmadi aslinda. Bana gelip ailem benim evlenmemi istiyor bebde senle evlenmek isterim tarzi bi konusma yapti.cocuktum ilk basta korktum ama sonra heyecanli geldi.zaten iki ay nisanli kalip evlendik hemen
Malesef calismiyorum.ama yapacam.bi is bulup birikim yapacam ondan sonra nasil bir yol izlicem karar verecegimbir de bu adam meslektaşım mı? midem bulandı gerçekten. siz çalışıyor musunuz? bence bir an önce kendiniz ve çocuklarınıza bir hayat kurabilmek için işiniz yoksa muhakkak işe girin. birikim yapın. şartlar olgunlaşınca da ayrı bir düzen kurun kendinize ve boşanın.
Valla ailem hic istemiyodu amaama dedim yaYa adam ogrencisine göz koymuş sen daha cocukmussun o yasta.
Kesinlikle bu adam görev yapmamalı şu an ilkokul da o çocuklara da göz koyabilir böyle birinden her şey beklenir hergun neler neler okuyoruz duyuyoruz.
Keske ailen polise meb e her yere şikayet etseymis zamanın da.
Görevini yapmak yerine öğrencisi ne göz koyuyor diye.
Kusura bakma onceki mesajim eksin geldi.sonuc olarak cahildim ve suan cezami cekiyorum resmen..Ya adam ogrencisine göz koymuş sen daha cocukmussun o yasta.
Kesinlikle bu adam görev yapmamalı şu an ilkokul da o çocuklara da göz koyabilir böyle birinden her şey beklenir hergun neler neler okuyoruz duyuyoruz.
Keske ailen polise meb e her yere şikayet etseymis zamanın da.
Görevini yapmak yerine öğrencisi ne göz koyuyor diye.
Yadırgamak için sormadım. Ailemin yanına gidemem destek olmazlar dedin diye sordum. .Hayir kacarak evlenmedim.17 yasindaydim ailemin rizasi yoktu ama ben zorladim onlaro.(LUTFEN KİMSE YADİRGAMASİN COCUKTUM VE CAHİLDİM.SİMDİ CEZASİNİ DA CEKİYORUM.)
Aslinda tamda boyle.evet sorunlarimiz var.evet ogretmen ogrenci iliskisi yanlis.ama oda o zamanlar ergenlik kafasinda gibiydi.nesleginde ilk yiliydi.suan bi ilkokulda ama ben birine taciz yangozle bakabilecegini dusunmuyorum(ogrencisine).ha hayatinda baska biri olabilir bundan emin degilim ama oogrencisine farkli bakacaginu sanmiyorumKendisi 17 yaşında iken eşi de 24 yaşındaymış. 24 yaş da hemen hemen cahil yaslar. Bu şimdi de öğrencilerine farklı gözle bakacağı anlamına gelmiyor bence. Evet etik değil ama oluyor yani doktor hastasına öğretmen öğrencisine vs aşık olabiliyor.
Eşiniz eve neden geç geliyor. Makul bir sebebi varmı?Couklarim 2bucuk yasinda ve birakacak kimsem yok.kadin siginma evinde cocuklar ocin anaokulu imkani varmis.ayrica esim burda calismama da izin vermiyo
Hayir tabiki.gercekten anlayissiz bir insan degilin.ogleden sonra saat 2bucukta isi bitiyo.gece en erken 2de geliyo.arkadaslarla takiliyoruz diyor..Eşiniz eve neden geç geliyor. Makul bir sebebi varmı?
Seni de taciz etmemiş zaten. Sevmissiniz evlenmişsiniz. Adam sapik değil çocukları taciz etsin. Bence bu kadarı hakkına girmek oluyor.Aslinda tamda boyle.evet sorunlarimiz var.evet ogretmen ogrenci iliskisi yanlis.ama oda o zamanlar ergenlik kafasinda gibiydi.nesleginde ilk yiliydi.suan bi ilkokulda ama ben birine taciz yangozle bakabilecegini dusunmuyorum(ogrencisine).ha hayatinda baska biri olabilir bundan emin degilim ama oogrencisine farkli bakacaginu sanmiyorum
Ailenin çocukları bırakacağundan eminmisin. Belki sahip çıkarlar. Bir konuşsan.Bende oyle diyorum kendime takmicam o yokmus gibi yapacam ama olmuyo.onu seviyorum hemde cok.ama onun bana sevgisinden emin olamiyorum.icim o kadar yaniyoki.uyusam agliyorum uyansam agliyorum bi turlu teselli edemiyorum kendimi.aileme anlatamiyorum cunku beni babaevine alirlar ama cocuklarimi onda birakirlar
Kesinlikle taciz etmedi.cagirdi benle evlenmek istedigini soyledi.ilk basta cok yadirgadim.ama sonra heyecanli guzel geldi.evet kesinlikle yanlis.ama cahildik.sorunlarimiz var kesinlikle.ama bi insan yalan soyluyor diye kesinlikle hirsizlikta yapiyor diyemeyiz.dua edin lutfen.cocuklarimi gordukce ocom yaniyoSeni de taciz etmemiş zaten. Sevmissiniz evlenmişsiniz. Adam sapik değil çocukları taciz etsin. Bence bu kadarı hakkına girmek oluyor.
Tekrar soyluyorum yanlış. Şimdi kimse savunma demesin. Evet öğrenci öğretmen ilişkisi yanlis. Ama öğretmen de dolu dolu oturakli bı yaşta değilmiş onun da deli zamanlari henüz bitmemiş.
Kesinlikle eminim.burada gelenek gibi bisey.bosanirsan cocuklar erkegindir.hele cocuklarin erkekse kesinlikle kadinda birakmazlarAilenin çocukları bırakacağundan eminmisin. Belki sahip çıkarlar. Bir konuşsan.
Allah yardımcın olsun. Valla terapist işinde ısrarcı ol. Hep mı böyleydi evlendiğiniz zamandan beri. Yoksa çocuktan sonra falan mı değişim oldu? Evde olduğunda birlikte neler yapıyorsunuz? Bırlikte hiç dışarı çıkıyor musunuz ne kadar zamanda bir? Nasıl biri zayıf noktası yok mu bu adamın? Ben seninle bir şeyler paylaşmak istiyorum dediğinizde ne soyluyor? Sizin yaklaşımımız nasıl sakın biri mısınız içinize mı ararsınız yoksa rahatsizliklarinizi söyler mısınız? Bir de cinsellik ne durumda?Kesinlikle taciz etmedi.cagirdi benle evlenmek istedigini soyledi.ilk basta cok yadirgadim.ama sonra heyecanli guzel geldi.evet kesinlikle yanlis.ama cahildik.sorunlarimiz var kesinlikle.ama bi insan yalan soyluyor diye kesinlikle hirsizlikta yapiyor diyemeyiz.dua edin lutfen.cocuklarimi gordukce ocom yaniyo
Bu erkekler böyle yapacaksa ne diye evlenip kadınların başını yakar anlamıyorum.Hayir tabiki.gercekten anlayissiz bir insan degilin.ogleden sonra saat 2bucukta isi bitiyo.gece en erken 2de geliyo.arkadaslarla takiliyoruz diyor..
Kanunen anneye verilir velayet. Orda demekki devletin hukuku geçmiyor. Aşiret yasaları var.Kesinlikle eminim.burada gelenek gibi bisey.bosanirsan cocuklar erkegindir.hele cocuklarin erkekse kesinlikle kadinda birakmazlar
Genelde gec geliyodu zaten.son zamanlarda daha gec gelmeye basladi.oturup ona bak su sorunumuz var dedigimde ooo sen sorun cikarmaya calisiyorsun heesey fazlasiyla yolunda diyo.cocuklarim evde baba baba diye sayikliyo.ben cok sakin biriyim.oyle her sorunu soylemem.hep kendimce bahane buluyorum yok su yuzden boyle olmustur diye.ama yoruldum gercekten.cinsellik eskisi gibi olmasada var.ama icimden gelmiyo bile artik. Bizimle gezmeye cikmaz kolay kolay.arada annemlere falan davet edilirsek bizi birakir.ama cocuklarla biz cikiyoruz karismiyoAllah yardımcın olsun. Valla terapist işinde ısrarcı ol. Hep mı böyleydi evlendiğiniz zamandan beri. Yoksa çocuktan sonra falan mı değişim oldu? Evde olduğunda birlikte neler yapıyorsunuz? Bırlikte hiç dışarı çıkıyor musunuz ne kadar zamanda bir? Nasıl biri zayıf noktası yok mu bu adamın? Ben seninle bir şeyler paylaşmak istiyorum dediğinizde ne soyluyor? Sizin yaklaşımımız nasıl sakın biri mısınız içinize mı ararsınız yoksa rahatsizliklarinizi söyler mısınız? Bir de cinsellik ne durumda?
Malesef oyle.bu yuzden kendimi aileme baglamak istemiyorum.cocuklarimdan asla ayrilmamKanunen anneye verilir velayet. Orda demekki devletin hukuku geçmiyor. Aşiret yasaları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?