Kadin siginma evi hakkinda Bilginize ihtiyacim var.

Bilgileriniz icin cok tesekkur ederim

Cok tesekkur ederim kesin karar verdim bi sure umursamicam sadece kendime ve cocuklarimla ilgilenecem

Cok tesekkur ederim kesin karar verdim bi sure umursamicam sadece kendime ve cocuklarimla ilgilenecem
Annemlere gidip kalacagim de. Yok olmaz falan derse yemegini yaptim. Benimde kafa dagitmaya ihtiyacim var de. Komsuna git gidebilirmiyim deme gidiyorum de. Bak nasil anliyor gitgide

Esim rehber ogretmeni ama psikiyatrist psikologlara sicak bakmiyo.insallah duzelirizde bosanmaya gerek kalmaz.cocugumun babasiz veya annesiz buyutmek istemiyorum.ama cok zorlaniyorum evliligi yurutmekte

Lisedeki öğrencisine aşk besleyip evlenen bir adam mı psikologlara/psikiyatrlara sıcak bakmıyor? Kendisinin yardıma ihtiyacı olduğundan olmasın o, öğrencilerine rehber olması gereken adam karısına psikolojik şiddet uyguluyor. Alo 183 Sosyal Destek Hattı var konu sahibi, orayı ararsanız onlar sizi muhakkak yönlendirir, çok yardımcı oluyorlar. Orası olmazsa Uçan Süpürge Derneği'ni ya da Mor Çatı'yı arayabilir, onlardan da bilgi ve destek alabilirsiniz.

Annemlere gidip kalacagim de. Yok olmaz falan derse yemegini yaptim. Benimde kafa dagitmaya ihtiyacim var de. Komsuna git gidebilirmiyim deme gidiyorum de. Bak nasil anliyor gitgide
Bu zamana kadar hep karar verdim ama yune kiyamadim ona rest cekmeye.iki bakisina eriyorum resmen.ama artik kesinlikle müsamaha yok

Bu zamana kadar hep karar verdim ama yune kiyamadim ona rest cekmeye.iki bakisina eriyorum resmen.ama artik kesinlikle müsamaha yok
O sana ve cocuklarina kiyiyor ama . Anlamasi lazim degerini. Ayril diyemem cunku miniklerin baba diye cildiriyor. Tamam isten gelir yorgun olur yatar uyur.Ona bisey demem ama keyfine gecenin yarisi gezip dolasip cocuklarinun zamaninda caliyorsa kusura bakma kiyacaksin. Hakkinda hayirlisi canim aldatmadigi surece ayril demem. Cunku yuva kolay kurulmuyor. Allah islah etsin yola getirsin. Sebilerinin yuzune baksin guzel Allah'im

Amin insallah Allah razi olsun.vallacok haklisin istikrarli olmam gerekiyo

Cok tesekkur ederim bilgilerin icin.dikkate alacagim

İradeniz gücünüz gerçekten takdir edilecek şekilde ayaklarınızın üzerinde durmak İstemeniz çok güzel güçlü bir bayansınız..
Nacizane fikir vermek isterim , en azından bir süre umursamaz davranıp iş bulabilirsiniz illa ki aklınız da boşanmak varsa , kendinize bir gelecek hazırlarsınız yine boşanırsınız
Ama baktınız bu süre de düzeldi devam edersiniz..

Diğer konuda sorduğunuzda şiddet veya aldatma gibi bı durum var zannettim. Olmamasına çok sevindim tabiki. Bu sebepten ayrılıp kadın sığınma evine gitmek yanlış olur. Öyle veya böyle başlarında babaları var. Mutlu olmak sizin de hakkiniz tabiki ama boşanmak için gerekli şartlar oluşunca kendi düzeninize kurabilirsiniz. Bu süreçte evinizde kalın. Hatta eşinizle problemlerinizi düzeltmeye bakın. Kadın sığınma evleri mecbur kalınca iyi hoş da böyle bı durumda değil. Facebook'ta görmüştüm o evde kadının biri başka bı kadının bebeğini döverek komalık etmişti. İyileşti mı bilmiyorum akıbetini. Nihayetinde her çeşit insan bulunuyor.

Reactions: s u
21 yaşında ve dört yıllık mı evlisin? Kaçarak mı evlendin merak ettim de..

Şartları okudum da, oraya sığınan bi kadının ruh sağlığı nasıl yerinde olabilir ki? Hastaysa mesela alınmıyor mu?

Bide Allah razı olsun canım çok güzel yönlendirmeler yapıyorsun
Rica ederim ne demek
Yok alinmiyor,cogu siginma evinde kogus sistemi gibi toplu odalar var yani eger bir saldiri ozelligi vs varsa diger siginmacilara sorun yaratabilir,guvenlik acisindan yani. Tabii ciddi bir rahatsizliktan soz ediyorum yani yoksa su an ben gitsem ruh doktoru benim ruhsagligimin da bozuk oldugunu soyler ama siginmaya alinamayacak kadar da degil tabii bu turdeki hastalarin zaten yatarak tedavi gormeleri gerekiyor ve o tur hastanelere yonlendiriyorlar mecburen. Ama iste cocuklari varsa cok zor oluyor buyuk skinti. Bazi cozumler aranmali ulkemizde ama ne yazik ki ne ilgilenen yetkili var,ne odenek var, ne de bunlari uzerinde uygulayabilecek musait bir toplum var

Ogrencisiydim.. yeni atanmisti lisede.aramizda 7 yas var.cahillik
Konu sahibi bu adam bir sapık gerçekten.
Sen ergenlik duygularıyla yaklassan bile onun asla sana o gözle bakmaması gerekiyordu.
Bu adam asla güvenilmez biri görevden de alınmalı kesinlikle bu karakterde biri çocuklara sadece zarar verir.
Çok geç olmadan ne yapmak istiyorsan yap hayatını yeniden kur.Allah yardımcın olsun.

Bu konu beni çok üzdü.
Ya böyle tipler atanip öğretmen oluyorlar.
Adam çocuk yaşta lise ogrencisine göz koymuş resmen.
Kimse bana 7 yaş fark normal demesin bu sartlarda asla normal değil.
Çocuklar kimlere emanet bu görev yaptığı lisede bi istismar bi taciz olsa böyle bi tip saklar eminim gerçekleri ortaya çıkarmaz.
Ki rehber öğretmen çok ama çok önemli çok yazık gerçekten.

zamanında öğrencisi ile ilişkiyaşayan şimdi niye yapmasın
bir de rehber öğretmen olunca gizlilik olayını da kullanır
ben aşırı şüphelendim ve öğrenciler için endişelendim

Oyle dusunuyorum bende.karar verdim dun.bi sire oluruna birakacam ama her ihtimale karso hazirligimi yapacam

Haklisiniz.bi sure gormezden gelecegim ama gelecegimiz icin hazirlik yapacagim.bakalım nasil bi surec olacak

zamanında öğrencisi ile ilişkiyaşayan şimdi niye yapmasın
bir de rehber öğretmen olunca gizlilik olayını da kullanır
ben aşırı şüphelendim ve öğrenciler için endişelendim
Suan ilkokulda gorev yapiyo.yani oyle bisey olduguna pek ihtimal vermiyorum ama baska biri hayatinda niye olmasin.dusunmuyo değilim

Aramizda sevgililiik gibi bi surec olmadi aslinda. Bana gelip ailem benim evlenmemi istiyor bebde senle evlenmek isterim tarzi bi konusma yapti.cocuktum ilk basta korktum ama sonra heyecanli geldi.zaten iki ay nisanli kalip evlendik hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…