• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadin siginma evi hakkinda Bilginize ihtiyacim var.

Bu erkekler böyle yapacaksa ne diye evlenip kadınların başını yakar anlamıyorum.

Bir evde yatılı bir iş bulabilirmisin. Hasta, yaşlı bakıcılığı gibi. Kira da vermesin. Paranı biriktirirsin. Yardımcı bulmak çoğu zaman zor oluyor, bu yüzden çocuklu olmana hayır demezler. İşkurdan bilgi alabilirsin. Benim aklıma sığınma evi olmasa böyle bir şey yapabilirsin gibi geldi. Allah yardımcın olsun.
Cok Mantikli aslinda.insallah bulurum boyle bisey.arastiracagim.cok sagolun

Annenlere kendisi gelmez mı? Mesala bı sinema bileti alsan, işten çıktığında arasan, şöylesen ne der? Gelmez mı? Kavga etmeden beklentilerinizi söyleyin. Ben aldatma olduğunu düşünmedim. Zihniyetinde sorun var. Yani ona göre kadın evde oturur, erkek çalışır, sonra da paşa gönlü ne isterse onu yapar. işte bu zihniyeti ufak ufak değiştirmeye bakman lazim. Mesala sinema işini bı dene. Belki almış madem biletleri diye gelir. Oradan tutar kolundan bı çay içmeye suruklersin. Bilmiyorum her insanın bı zayıf noktası vardır. Neyi sevdiğini bul öyle iste. Cilveli mı istiyo cilve yaparak işte, sert olunca mı ise yariyo sert ol vs umarım anlayabiliyorumdur. İçki ortamı var mı? Genelde böyle düzenli takilanlar ya içki ya kahve alışkanlığı olur. Yani bı şekilde evde ona istediği ortamı sağlayıp dışardan yavaş yavaş ayağını kesmen lazım. Çok kopuksunuz. Bu şekilde olmaz.

Ama şunu da söyliyim önce de yazmıştım bu sebeplerden alıp da cocuklarini sığınma evinde rezil etme. Baktın herif duzelmiyo sende onu yok say kocan değilmiş farzet otur evinde ev arkadaşı gibi.

Annenlere kendisi gelmez mı? Mesala bı sinema bileti alsan, işten çıktığında arasan, şöylesen ne der? Gelmez mı? Kavga etmeden beklentilerinizi söyleyin. Ben aldatma olduğunu düşünmedim. Zihniyetinde sorun var. Yani ona göre kadın evde oturur, erkek çalışır, sonra da paşa gönlü ne isterse onu yapar. işte bu zihniyeti ufak ufak değiştirmeye bakman lazim. Mesala sinema işini bı dene. Belki almış madem biletleri diye gelir. Oradan tutar kolundan bı çay içmeye suruklersin. Bilmiyorum her insanın bı zayıf noktası vardır. Neyi sevdiğini bul öyle iste. Cilveli mı istiyo cilve yaparak işte, sert olunca mı ise yariyo sert ol vs umarım anlayabiliyorumdur. İçki ortamı var mı? Genelde böyle düzenli takilanlar ya içki ya kahve alışkanlığı olur. Yani bı şekilde evde ona istediği ortamı sağlayıp dışardan yavaş yavaş ayağını kesmen lazım. Çok kopuksunuz. Bu şekilde olmaz.

Ama şunu da söyliyim önce de yazmıştım bu sebeplerden alıp da cocuklarini sığınma evinde rezil etme. Baktın herif duzelmiyo sende onu yok say kocan değilmiş farzet otur evinde ev arkadaşı gibi.
Gelmeyecegini biliyorum.yine hevesimi kirar daha oncede denedim ama surekli istemiyorum sevmiyorum diyo.evlilik dizilerde gordugun gibi degil diyo.ickisi yok.kahveye gider ama geldigo saatte kahvehaneler bile kapali olur.aldatmadan emin olamiyorum bu yuzden.evet zihniyeti farkli.ama ben cocuklara bakiyorum evi temizliyorum butun sorumlulugu ustume alnis gibiyim yoruluyorum.ondan tek beklentim bizimle vakit gecirmesi.cocuklariyla ilgilenmesi.cokmu

Gelmeyecegini biliyorum.yine hevesimi kirar daha oncede denedim ama surekli istemiyorum sevmiyorum diyo.evlilik dizilerde gordugun gibi degil diyo.ickisi yok.kahveye gider ama geldigo saatte kahvehaneler bile kapali olur.aldatmadan emin olamiyorum bu yuzden.evet zihniyeti farkli.ama ben cocuklara bakiyorum evi temizliyorum butun sorumlulugu ustume alnis gibiyim yoruluyorum.ondan tek beklentim bizimle vakit gecirmesi.cocuklariyla ilgilenmesi.cokmu
Çok olur mu tabiki hakkıniz. Tamam dizilerdeki gibi değil de böyle değil. Her şey onun sevdiği gibi olmaz ki biraz da o senin mutlu olman için uğraşacak. Neyse inşallah duzelirsiniz

Seni de taciz etmemiş zaten. Sevmissiniz evlenmişsiniz. Adam sapik değil çocukları taciz etsin. Bence bu kadarı hakkına girmek oluyor.
Tekrar soyluyorum yanlış. Şimdi kimse savunma demesin. Evet öğrenci öğretmen ilişkisi yanlis. Ama öğretmen de dolu dolu oturakli bı yaşta değilmiş onun da deli zamanlari henüz bitmemiş.
Ben söyledim sapık diye lafimin da arkasındayım.
Çünkü hiç de ay cahil diye bakmıyorum 24 yasinda üniversite eğitimi almış atanmış bir öğretmen hic mi evlenecek kız bulamamış?
Zaten adamın işi 2.5da bitiyor gece eve 2den önce gelmiyor yani aradan 4 yıl gecmis beyfendi hala olgunlasamamis çünkü karakteri bozuk bunun yasla ilgisi yok.
Ayrıca o saate kadar ne halt ettiği belli değil çok karanlık biri.
Hani atiyorum bi fizik bi edebiyat öğretmeni kisaca farklı bi branştan biri olsa hadi neyse diyebiliriz ama direkt rehberlik ilkelerine aykırı hareket ediyor adam.
Bir kiz öğrenci gelip öğretmeni tarafından istismara uğradıgini bu adama anlatsa yardim istese mesela sizce yaklasimi nasıl olur ne kadar etik davranabilir ?
Bir de bana sanki bu hayatı yaşamak icin kendinden küçük egitimini yarıda bırakmış
kisaca ona göre fazla ariza cikartmayacak birini özellikle seçmiş gibi geldi bana.
Bu kadar aşkından ölen seven adam gece yarılarında eve gelmez zira.

ben arayıp bılgı almıştım bundan bır yıl önce yüz kızartıcı bı durum olmasa alınıyor 6 ay kalınabılıyor sonrasından isterseniz onların verdıgı ıs ımkanı ve etkınlıkler oluyor bu kadarını bılıyorum Allah yardımcınız olsun

ben arayıp bılgı almıştım bundan bır yıl önce yüz kızartıcı bı durum olmasa alınıyor 6 ay kalınabılıyor sonrasından isterseniz onların verdıgı ıs ımkanı ve etkınlıkler oluyor bu kadarını bılıyorum Allah yardımcınız olsun
Anlamadim canim yuz kizartici derken ne anlamda soyledin

Back
X