Annenlere kendisi gelmez mı? Mesala bı sinema bileti alsan, işten çıktığında arasan, şöylesen ne der? Gelmez mı? Kavga etmeden beklentilerinizi söyleyin. Ben aldatma olduğunu düşünmedim. Zihniyetinde sorun var. Yani ona göre kadın evde oturur, erkek çalışır, sonra da paşa gönlü ne isterse onu yapar. işte bu zihniyeti ufak ufak değiştirmeye bakman lazim. Mesala sinema işini bı dene. Belki almış madem biletleri diye gelir. Oradan tutar kolundan bı çay içmeye suruklersin. Bilmiyorum her insanın bı zayıf noktası vardır. Neyi sevdiğini bul öyle iste. Cilveli mı istiyo cilve yaparak işte, sert olunca mı ise yariyo sert ol vs umarım anlayabiliyorumdur. İçki ortamı var mı? Genelde böyle düzenli takilanlar ya içki ya kahve alışkanlığı olur. Yani bı şekilde evde ona istediği ortamı sağlayıp dışardan yavaş yavaş ayağını kesmen lazım. Çok kopuksunuz. Bu şekilde olmaz.
Ama şunu da söyliyim önce de yazmıştım bu sebeplerden alıp da cocuklarini sığınma evinde rezil etme. Baktın herif duzelmiyo sende onu yok say kocan değilmiş farzet otur evinde ev arkadaşı gibi.