- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 123
- 36
- Konu Sahibi HifaNursima
-
kadın bu pisikolojiyle ne iş yapacak da para kazanacak yapmayın allasen hem kocası olacak o insan müsveddesi nefes almasına izin vermezken bir de para kazanmasına mı izin verecek üniversite mezunları iş iş diye ağlarken 20 yaşında hayattan darbe yemiş ölümü bile düşünen bu kızımız nerden iş bulacak kime güvenecek off ki offfCok kotu durumunuz Allah uardimciniz olsun. Gizliden gizliden bi isler yapip para kazanmaya ve biriktirmaya calisabilir misiniz acaba? Biraz sabrederek ve cabalayarak uzun vadeli planlar yapsaniz sanki daha garanti olur. El isi yapip satsaniz, yemek ya da hamur isi yapsaniz falan. Kimseye duyurmadan halledebilir misiniz? Para biriktirince basinizin caresine bakabilrisiniz belki. Bu arada kadin dernekleriyle irtibat kurmaya calisin.
Bilemiyorum baska ne diyecegimi, cok zor bir durum. Siginma evleri gvenli mi degil mi hicbir fikrim yok.
Sizin oneriniz nedir?kadın bu pisikolojiyle ne iş yapacak da para kazanacak yapmayın allasen hem kocası olacak o insan müsveddesi nefes almasına izin vermezken bir de para kazanmasına mı izin verecek üniversite mezunları iş iş diye ağlarken 20 yaşında hayattan darbe yemiş ölümü bile düşünen bu kızımız nerden iş bulacak kime güvenecek off ki offf
önerim de yok inanın şu an ben de bir çare düşünemedim ama kızcağızın şartları ortada sahip çıkmayan bir aile şiddet uygulayan eşini köle gören bir koca eğitimsiz parasız çaresiz gidecek yeri olmayan gencecik bir kız çıkışı ben de bulamadım maalesefSizin oneriniz nedir?
evet sürekli kalınmıyor, siz kendi ayakalrınızın ğzerinde durana kadar, yardımcı olunmaya çalışılınıyor.. Ne kadar yeterli tartışılır tabi ki.. Ailenize gidemez misiniz?Beni eve mi hapsediceksin diyorum.bu terbiyesizce annem tartışmiş anneme edilmeyecek laflar etmiş bende bunu kuzenimden öğrendim bana kuzeninle görüşmiyceksin diyor telefonu alyo kendini ne Sanyo kadim siginma evlerinde sürekli kalinmiyoki bir çocukla ne yapicam çok çaresizimm
Sığınma evlerinin adresleri gizlidir. Polia ya da sosyal hizmetler aracılığı ile ulaşılır ancakOfff Allah kahretsin.
Siginma evi adres/telefon googleladiniz mi? Polise gitmeden direk gitme sansiniz var mi?
Evet geçenlerde konu açtım hamile olabilir miyim diye esinle aramda çok sorunlar var bana az önce telefonda akşam eve gelicem seni bayiltana kadar dövcem dedi sinir desen onda asabiyet desen onda artik biktim baba evine gitsem başmda adam gibi baba yok bana yardimci olur musunuz çok zor durumdayim bi kizimla ortadayim
evet bence de öyle yapsın, yahu bi okusanıza öncekocanız neden böyle birşey dedi ...boşanın bence...yada eve geldiğinde sizi bulamasın terkedin ...
HifaNursima Hanim, durumlar nedir iyi misiniz? Dunden beri birsey yazmamissiniz. Meraklandim!..Evde çalişamiyorum ki her şeye kıstlama şimdi telefonu da gizliden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?