Kadın sığınma evine gitmek istiyorum

Canim daha çok kucuksun mevlam seni imtiham ediyor sabret isyan etme yavrucugun için sakin sacma bisey yapma sana bisey olunca yavruna ne olucak Allahim hidayet versin eşine inş bol bol dua et yer gök duayla ayakta duruyor ama sebepsizmi dövüyor kavga ediyor neden yani?
sıkma sen canini korkma dua et Allahim firsat vermez inş bisey yapmasina kadın sığınma evi karakol bana hic mantii gelmedi daha kötü olir gibi sanki bilmiyorum dua et ne olur Allahim büyük kimsenin ettiği yanina kalmaz.

kadın bu pisikolojiyle ne iş yapacak da para kazanacak yapmayın allasen hem kocası olacak o insan müsveddesi nefes almasına izin vermezken bir de para kazanmasına mı izin verecek üniversite mezunları iş iş diye ağlarken 20 yaşında hayattan darbe yemiş ölümü bile düşünen bu kızımız nerden iş bulacak kime güvenecek off ki offf

Sizin oneriniz nedir?

Kadın sığınma evi öyle aradığında hop diye kabul etmiyor.
Hani hemen hemen her konuda söyleniyor ya bu iş öyle değil işte .

Sizin oneriniz nedir?
önerim de yok inanın şu an ben de bir çare düşünemedim ama kızcağızın şartları ortada sahip çıkmayan bir aile şiddet uygulayan eşini köle gören bir koca eğitimsiz parasız çaresiz gidecek yeri olmayan gencecik bir kız çıkışı ben de bulamadım maalesef

Cnm Allah yar ve yardımcın olsun... Ama ki herşey insanın kendi elinde unutma ege kaynın polis diye karakola gitmeye korkuyorsan dirkt aile mahkemesinde bir savcıyla goruş inan ve adliyede kadına yönelik şiddet derneği var zaten seni yonlendirecekler orda avukat masraflarına kadar devlet karşılıyor eğer ki ailenin ve çevrenin seni korumada yetersiz kaldığını duşunuyor isen kadın sıgınma evinde kalabilirsin en fazla 6 ay oda sıgınma evi zor bir ortamı var kardeşim orda çalışıyor ama fiziksel şiddetten iyidir sana iş bulurlar eğer 6 ay içinde kendini maddi olarak topalayamazsan girdi çıktı yaparak bir 6 ay daha kalırsın ama bunu unutma ilk Allaha güven ve yapacaksan da korkma Allah seni ve kızını korusun eşinede vicdan versin.....

Telefonu gizliden alıyorsanız telefon eşinizde demek ki. Bari çerezleri temizleyin .

Netten şuna buna bakın deniyor size, bilgisayar yukarıda diyorsunuz. Ee elinizde net var ki şuanda bunu yazıyorsunuz .

Sizi neden döveceğini söylüyorum adamcık ? Gerekçesi neymiş ?

Madem gidecek yerim yok diyorsunuz bari sığınma evlerini araştırın. Arayın.
Birgün gitmeniz gerekirse en azından o an bilirsiniz ne yapacağınızı.

Canım geçenlerde reklamları izledim 183 aile sosyal danışma Hattını aradım çok güzel ilgilendiler bana konuk evleri olduğunu istediğim şehirde kalabileceğimi hatta kızımla kalabileceğimi fakat geçici bi süre 6 ay sadece kalabilirmişim maddi açıdan destek için144ü aramam gerektiğini söylediler he bu arada konuk evleri için bana en yakın karakola gitmemi de söylediler umarım yardımcı olmuşumdur

evet sürekli kalınmıyor, siz kendi ayakalrınızın ğzerinde durana kadar, yardımcı olunmaya çalışılınıyor.. Ne kadar yeterli tartışılır tabi ki.. Ailenize gidemez misiniz?
Offf Allah kahretsin.

Siginma evi adres/telefon googleladiniz mi? Polise gitmeden direk gitme sansiniz var mi?
Sığınma evlerinin adresleri gizlidir. Polia ya da sosyal hizmetler aracılığı ile ulaşılır ancak

Bir arkadaş da söylemiş, öyle pat gidilmiyor, ama ilk adımlar var, sizin araştırmalarınız, kabulünüz yapılana kadar orada misafir oluyorsunuz. Ama hep geçici çözüm.. Konu sahibi, umarım en kısa zamanda çözüm bulursun..

kocanız neden böyle birşey dedi ...boşanın bence...yada eve geldiğinde sizi bulamasın terkedin ...

Geçiçi de olsa orda iş bulmanıza yardım ediyorlar. Bu adresler saklı, kimse elini kolunu sallayarak giremez, ister polis olsun ister başka şey. O evde kalmaktan çok daha iyidir, zor evet ama bir kaç aya kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek biri haline gelirsiniz. Lütfen o eve o insanlara dayanmak zorunda değilsiniz.

en çok annesinin acizliğini, babasının iğrençliğini gören çocuklar, özellikle de kız çocuklar yakıyor içimi.
daha çok çok küçüksünüz, genceciksiniz. kimse sizi bayıltana kadar dövemez ne olur kendinize acımıyorsanız kızınıza acıyın ve onun için bir şeyler yapın. mucizelerin gerçekleşmesini beklemeyin. bu pislik herifin ne olduğu belli. karakollar sizi sığınma evlerine yönlendirebilir. internetten filan bulamazsınız numaralarını. ne kadar kötü de olsa sonuçta devlet kurumu ve her an dayak korkusu, hakaret duygusu ile yaşamaktan iyidir. hemen çıkın karakola gidin öğrenin bakalım aşamaları ama şikayetçi olup tekrar eve dönmeyin. gizliden, akıllıca davranın. 6 ayda kendinize gelirsiniz belki bir iş bulur çalışırsınız. Allah yardımcınız olsun.

göz göre göre akşam dayak yemeyi mi bekliyceksin.hangi sehirdesin arastıralım hepimiz, git kadın sıgınma evine,hep böyle oluyor işte kadın cinayetleri.elleri kırılsın.

polise gidin evde olmayın kızınızıda alın yanınıza bişey yapar size

onceki konunu okudum kocan kac yasında acaba sen daha kucuksun:S kac kurtul dicem eminim işin yoktur mecbur hissediyorsundur kendini ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…