- 9 Ağustos 2015
- 64
- 13
- 88
- 29
- Konu Sahibi HifaNursima
-
Allahtan korkmasam bi.kutu ilaç içmesinide bilirim ama neye çare bu döktuğüm göz yaşlarının hesabını sorsun Rabbim,.
Evde çalişamiyorum ki her şeye kıstlama şimdi telefonu da gizliden aldımCok kotu durumunuz Allah uardimciniz olsun. Gizliden gizliden bi isler yapip para kazanmaya ve biriktirmaya calisabilir misiniz acaba? Biraz sabrederek ve cabalayarak uzun vadeli planlar yapsaniz sanki daha garanti olur. El isi yapip satsaniz, yemek ya da hamur isi yapsaniz falan. Kimseye duyurmadan halledebilir misiniz? Para biriktirince basinizin caresine bakabilrisiniz belki. Bu arada kadin dernekleriyle irtibat kurmaya calisin.
Bilemiyorum baska ne diyecegimi, cok zor bir durum. Siginma evleri gvenli mi degil mi hicbir fikrim yok.
Dikkat et yakalanma bari bunun icinde kopurmesin size.Evde çalişamiyorum ki her şeye kıstlama şimdi telefonu da gizliden aldım
Zaten kızmda olmasa sabredermiyim o itki var beni ağlarken görüp gidip babasına deli diyor o bile farkindaCocugunuz ne olacak peki bu manyaklarin eline mi kalsin?
Yatip uyuyun derim, yarin saglam kafayla dusunun.
Evet ben biraz uyuşan iyi olucak gözlerim yanyor ağlamaktan telefonu da aldigm gibi yerine koyyucamDikkat et yakalanma bari bunun icinde kopurmesin size.
kiyamam ya ALLAH yardmcn olsun cnm INSALLAH bir caresi bulunur. iyi geceler sizeEvet ben biraz uyuşan iyi olucak gözlerim yanyor ağlamaktan telefonu da aldigm gibi yerine koyyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?