Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya dark evde degil mi ?
183 danışma hattını arayın
Aradım ama bununla ilgi vermiyolar
Adres istemiyorum sadece hangi şehir kabul ediyo bilmek istiyorum sadeceilla farklı şehir diye diretmeyin zor durumda iseniz. zaten bu evlerin adresi gizli oluyor sonulçta.
Bende yanlış hatırlıyor olabilirim. Aklımda öyle kalmış.Yok ya dark evde degil mi ?
Ben mesaj atmaya denedim ama gitmiyo konuya bakarsa çok sevnirimdarkmore bi baksana konuya
Hangi sehirde olmak istiyorsaniz o sehre gitmeniz lazim. Oradan basvuru yapacaksiniz. Her sehirde vardir siginma evi. Asiri yogunluk olan bir sehir degilse kabul ederler. Farkli bir sehre gitme amaciniz guvenlikse buna gerek yok. Ayni sehirde de siz haber vermediginiz surece ve gizlilik kurallarini ihlal etmediginiz surece kimse sizi gelip de siginma evinde aramazBen mesaj atmaya denedim ama gitmiyo konuya bakarsa çok sevnirim![]()
Butun sehirlerde var merak etmeyin siz.Adres istemiyorum sadece hangi şehir kabul ediyo bilmek istiyorum sadece
Aile ve sosyal politikalar bakanlığıni arayın 183Ben kadın sığınma evine gitmek istiyorum ama güvenliğim açısından başka şehirdeki kadın sığınma evlerine gitmek istiyorum.
Kadın sığınma evinde çalışan veya çalışmış olan varmı aranızda...? Hangi şehirler kabul ediyor bi bilginiz varsa çok sevinirim.
Aramak deyilde tanıdıkları çok bi ara gitiğimde polis tanıdık çıktı ailemi falan hepsini aradı çok sorun çıkartılar ben bursaya gitmek istyorum sorun olurmu ordaHangi sehirde olmak istiyorsaniz o sehre gitmeniz lazim. Oradan basvuru yapacaksiniz. Her sehirde vardir siginma evi. Asiri yogunluk olan bir sehir degilse kabul ederler. Farkli bir sehre gitme amaciniz guvenlikse buna gerek yok. Ayni sehirde de siz haber vermediginiz surece ve gizlilik kurallarini ihlal etmediginiz surece kimse sizi gelip de siginma evinde aramaz
Butun sehirlerde var merak etmeyin siz.
[/Q
Biliyorum ama herşeyirde kabul etmiyo
Aradım ama tam net bilgi vermiyolar oraya gidin orda sorununuz söyleyin gerek görürlerse sevk ederler zaten diyolar ama benm zamanm yokAile ve sosyal politikalar bakanlığıni arayın 183
Yine ayni tanidik polis istese bursadan da size ulasir ona bakarsaniz. Hem ulassalar nolur ki? İceri girip sizi alamazlar ya. O tanidik polis ailenizi neden ariyor? Bu da suc sayilir,sikayet etmeliydinizAramak deyilde tanıdıkları çok bi ara gitiğimde polis tanıdık çıktı ailemi falan hepsini aradı çok sorun çıkartılar ben bursaya gitmek istyorum sorun olurmu orda
Kadın sığınma evi yol geçen hanı değil size telefonda şu adreste evimiz var oraya gidin demezler zaten çünkü gizlilikle çalışıyorlar. Telefonda sizi nereye yonlendiriyorsalar önce oraya gidin. Muhtemelen bir nedenlerinizi soracaklar durumunuzu öğrenmeye çalışacaklar hepsi buAradım ama tam net bilgi vermiyolar oraya gidin orda sorununuz söyleyin gerek görürlerse sevk ederler zaten diyolar ama benm zamanm yok