Kadın sığınma evlerinde çalışan veya çalışmış biri varmı...?

Sevimsiz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
7
3
1
28
Ben kadın sığınma evine gitmek istiyorum ama güvenliğim açısından başka şehirdeki kadın sığınma evlerine gitmek istiyorum.
Kadın sığınma evinde çalışan veya çalışmış olan varmı aranızda...? Hangi şehirler kabul ediyor bi bilginiz varsa çok sevinirim.

Ben mesaj atmaya denedim ama gitmiyo konuya bakarsa çok sevnirim 😊
Hangi sehirde olmak istiyorsaniz o sehre gitmeniz lazim. Oradan basvuru yapacaksiniz. Her sehirde vardir siginma evi. Asiri yogunluk olan bir sehir degilse kabul ederler. Farkli bir sehre gitme amaciniz guvenlikse buna gerek yok. Ayni sehirde de siz haber vermediginiz surece ve gizlilik kurallarini ihlal etmediginiz surece kimse sizi gelip de siginma evinde aramaz

Ben kadın sığınma evine gitmek istiyorum ama güvenliğim açısından başka şehirdeki kadın sığınma evlerine gitmek istiyorum.
Kadın sığınma evinde çalışan veya çalışmış olan varmı aranızda...? Hangi şehirler kabul ediyor bi bilginiz varsa çok sevinirim.
Aile ve sosyal politikalar bakanlığıni arayın 183

Hangi sehirde olmak istiyorsaniz o sehre gitmeniz lazim. Oradan basvuru yapacaksiniz. Her sehirde vardir siginma evi. Asiri yogunluk olan bir sehir degilse kabul ederler. Farkli bir sehre gitme amaciniz guvenlikse buna gerek yok. Ayni sehirde de siz haber vermediginiz surece ve gizlilik kurallarini ihlal etmediginiz surece kimse sizi gelip de siginma evinde aramaz
Aramak deyilde tanıdıkları çok bi ara gitiğimde polis tanıdık çıktı ailemi falan hepsini aradı çok sorun çıkartılar ben bursaya gitmek istyorum sorun olurmu orda

Aramak deyilde tanıdıkları çok bi ara gitiğimde polis tanıdık çıktı ailemi falan hepsini aradı çok sorun çıkartılar ben bursaya gitmek istyorum sorun olurmu orda
Yine ayni tanidik polis istese bursadan da size ulasir ona bakarsaniz. Hem ulassalar nolur ki? İceri girip sizi alamazlar ya. O tanidik polis ailenizi neden ariyor? Bu da suc sayilir,sikayet etmeliydiniz

Aradım ama tam net bilgi vermiyolar oraya gidin orda sorununuz söyleyin gerek görürlerse sevk ederler zaten diyolar ama benm zamanm yok
Kadın sığınma evi yol geçen hanı değil size telefonda şu adreste evimiz var oraya gidin demezler zaten çünkü gizlilikle çalışıyorlar. Telefonda sizi nereye yonlendiriyorsalar önce oraya gidin. Muhtemelen bir nedenlerinizi soracaklar durumunuzu öğrenmeye çalışacaklar hepsi bu

kadinkonukevleri hemen hemen tum sehirlerde mevcut, bikac kucuk dogu sehri disinda. Istanbul da basvuru yapmak isterseniz polis karakoluna gidip durumunuzu aktardiginizda, siddet gordu iseniz yada kalacak yeriniz yok vs. ise onlar seni kadin konukevlerinin ilk kabul merkezine goturur ordanda durumuna uygun olan yere nakilini yapar

Back
X