Kadin sorunsali

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba. Bugün disari cikmak icin hazirlanirken dolabimda hic bir sey olmadigini farkettim.Maddi durumum uzun süredir iyi degil üzerime nerdeyse hic bir sey almadim. Dolabimda toplasam iki üc düzgün kiyafet ya var ya yok. Söylede bir huyum var üzerime bir sey satin aldiktan sonra pisman oluyorum, begenmiyorum, galiba yanlis kararlar veriyorum. Dolabimi en bastan yavas yavas yenilemek istiyorum sizce nerden baslamaliyim neler almaliyim her dolapta olmasi gereken? Sade ama iddiali giyinmeyi seviyorum. Yasim otuz boyum 1.65 kilom 55. Madde madde yazarsaniz sevinirim. Simdiden tesekkürler.

Sonbahar-kış sezonu için,
1 trençkot /taba, lacivert, haki
1 oversize kaban/ tas rengi, bej, siyah
Deri biker ceket/siyah
1-2 balıkçı kazak,
(Dar ve bol kesim bence ikisi de lazım.
Yün yada kaşmir olursa tadından yenmez)
1-2 tarzınıza/zevkinize göre bluz
Vucut tipinize gore Jean
Vücut tipinize yakışıyorsa dar triko etek
Bot :)

Ama tabi böyle bitmiyor,
Dar triko etek için kalın kemer,
Kaban-trenc üzerine sal/atki
Kullanıyorsanız saat,kolye, bileklik vb aksesuarlar.

hepimizde bi alisveris takintisi var işte.bendede soyle bi huy var aklima bisey takilsin illaki alicam.bu aralar cantaya taktim kafayi ev cantayla doldu.bi ara ayakkabiya bi arada kiyafete takmistim.bu dongu boyle devam ediyor

hepimizde bi alisveris takintisi var işte.bendede soyle bi huy var aklima bisey takilsin illaki alicam.bu aralar cantaya taktim kafayi ev cantayla doldu.bi ara ayakkabiya bi arada kiyafete takmistim.bu dongu boyle devam ediyor
Bende de ayakkabi takintisi var. Ayakkabim cok ama onlarla giycek kiyafetim yok

hepsini bir anda alamam belki her ay bir kacini alirim ya da önce para biriktiririm. Tesekkür ederim önerileriniz icin

Az giysiyle kapsül gardrop yapacaksanız momjeans gibi anlık moda olan modelleri seçmeyin bence. Boot cut yani düz kesim paçaları biraz genişçe bir jean altına spor ayakkabıyla da topukluyla da klas durur ve duruşunuzu daha zarif gösterir. Üzerine pasajlarda bile satılan hafif blazer ceketler alın; tişörtle kombinlerseniz cool görünür gömlekle formel durur. Kalın penye daracık kalem etekler yine hem spora dönüşür hem de klasik giyime. Suni deri daracık bir motorsiklet ceketi elbiseyi de kotu da tamamlar. Boynunuz uzunsa boğazlı siyah kazak gümüş küpe boot cut jean ve mesela yeşil suni deri ceketle gayet iddialı görünürsünüz kötü çıkarıp mini etekle de olur aynı kombin.

benim tercihim boyfriend jeans mom çok yüksek bel alışamadım yüksek belli pantolonlara illa göbek açık kalacak benim
Benim de yüksek belliler artik daha cok hosuma gidiyor düsük bellide zayif olsan bile yanlar cikiyormus gibi görünüyor. Ben artik fazla düsük bel giyemiyorum.

Su an genelde zamanim okul ve ev arasinda gectigi icin daha cok spor giyiniyorum ama dediginiz sekillerde sporu klasige dönüstürebilirim. Tesekkür ederim

BOŞ İŞLER bunlar
yakışanı alırım
ucuz pahalı demem
pazarda görsem beğendiysem alırım
liste ne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…