- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Evet o yüzden bir ayda ihtiyac duydugum seyleri almam imkansiz. Her sey cok pahali. Normal magazalar bile markalilarla yarisiyor.Artık herşey ateş pahası, çoğu kadının artık genel sorunu bu ,eskiden en uygun marka olan lcw bile alınmıyor
Evet bu da iyi fikir. Bazen bir bluz aliyorum hic bir seyle uymuyor sonra:)sana şunu tavsiye edebilirim ,
alacagın pantolona uygun bluz kazak takı ayakkakbı aynı anda al , magazada kombin yap
Siz öyle yapinBOŞ İŞLER bunlar
yakışanı alırım
ucuz pahalı demem
pazarda görsem beğendiysem alırım
liste ne yaa
Öyle mesaja böyle cevap verdim napiym:)
öyle yapıyorum zaten
Evet benim sorunum tam olarak bu. Tek begendigim parcalari alip daha sonra kombin yapamamak. Cok tesekkür ederim:)Birseyi alirken cok begendim diyip almayin. Evde o parçayla kombin edeceginiz kiyafet, canta, ayakkabi var mı düşünün mesela yoksa almayin ya da o parcayla birlikte herseyi kombin yaparak alin. Mesela ben 2 gün önce beyaz bir blazer ceket aldim ama onunla giyecegim üstü, ayakkabiyi, çantayi düşündüm. Ona uygun ayni zaman da farkli kiyafetlerimle de kombin edecek ayakkabi da aldim yaninda vs.
Gidip kiyafetleri o anlik begenip tek parca şeklide alip donerseniz giyecek birsey bulamazsiniz.
Bir tane kislik kahverengi ve kiremit renklerinden olusan bir elbise aldim. Tek basina cok begenmistim ama kombinleyemiyorum simdi onu. Bundan sonra dediginiz gibi alirken düsüncem tek tek aksesuar corap taki ile..Ne alırsan al baştan sona ne ile giyineceğini ve nerde giyineceğini planlayarak al. Mesela beyaz bir kazak beğendin. Düşüncen şu şekilde olmalı "Bunu işe giderken bej eteğim ve taba botlarım ile giyebilirim. Beyaz kol çantam ve kahverengi kabanımla kullanırım. Ten rengi çorap giyerim. İnci küpelerimi takarım. Ofis dışında da lacivert kot, füme bot, gri mont, siyah çanta." Gibi planlayarak alın yoksa bu kazak güzel ama bu pantolona uymadı başka kazak giyeyim diye dolapta doğru pantolonun gelmesini bekler sürekli. Bir de mesela ofise kazak alırsın ama ofiste kalorifer çok yandığı için sıcak gelir giyemezsin . Bu tarz olasılıkları düşünerek alışveriş yaparsan daha verimli olur. Bir de sentetik kumaş alma çok rahatsız ediyor bence.
Kendisinin ingilizce ögrenmekle ilgili bir videosunu izlemistim modayla ilgili video cektigini bilmiyordum tskrlermoda ve stil konusunda rüzgar mira okan süperdir. videolarını izleyip fikir alabilirsiniz.
aslında işi stil danışmanlığı :) hem kişisel hem de kurumsal. az parça ile çok kombin şeklinde çeşitli videoları da var.Kendisinin ingilizce ögrenmekle ilgili bir videosunu izlemistim modayla ilgili video cektigini bilmiyordum tskrler
Elbise yerine etek bluz alırsanız kombin seçenekleri çoğalır tek parça elbise sürekli giyilmiyor. Bir de benim tavsiyem kahverengi kiremit gibi arada renkler almayın. Gri lacivert siyah kırmızı gibi net renkler alın. Kahverengi sizi yutar ama bu dediğim renkler silüetinizi keskince çizip sizi belirginleştirirBir tane kislik kahverengi ve kiremit renklerinden olusan bir elbise aldim. Tek basina cok begenmistim ama kombinleyemiyorum simdi onu. Bundan sonra dediginiz gibi alirken düsüncem tek tek aksesuar corap taki ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?