Kadın ve erkek ne yapar?

kitonyen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
48
24
3
27
Tüm gün boyunca bir çift neler yapar?

Film izlemek, yemek yemek, seks yapmak, muhabbet etmek dışında...

Kendi hayatınızdan örnek verir misiniz daha gerçekçi olması adına..

O an caniniz ne yapmak istiyorsa onu yapabilirsiniz.
Misafir davet edersiniz, gezmeye gidersiniz, bisiklet surersiniz. Birlikte bur seyler ogrenirsiniz.
Ortak bir amaciniz idealiniz varsa onlar icin kendinizi gelistirirsiniz. Kitap okursunuz. Bir sürü sey yapılır.

Birlikte temizlik yapar elkizartma oynar birbirine türkü söyler çocuklarına eşlik eder Evcilik oynar plan yapar satranç oynar v.s v.s

Yeni bebeği olan(benimki gibi zor bir bebekse) bir çift, sadece ve sadece yatakta uyurken beraber olurlar o da herhalde 1-2 saati geçmez.
Onun dışında yemek aynı anda yenemez, herhangi bir şey izlenemez, aynı anda odada bile bulunulamaz.
Çünkü biri bebeğe bakarken, diğeri kendi işlerini halleder.

Valla düşündüm sadece yazdıklarını yapmışız bugün ,yarında bunlara ek çocukları yıka büyüğe ödev yaptır çamaşır ütüle ! ASOSYALİZ biraz :)

O temizlik yapar
Yemek yapar
Çay koyar
Fırsatını buldukça çocukla oynar
Ben
Çocukla ilgilenirim
Nete takılırım

Ortak yaptığımız tek şey yemek yemek sevişmek :)

Acelesi yoksa çocuk yapmayın :)))
Böyle garip bi tablo çıkar

Saydıklarınızın dışında ben Kadınlar Kulübünde takılırım, eşimde playstation oynar kendimizi biraz rahat bırakırız sürekli beraber bir şeyler yapmak sıkıcı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…