Kadın yöneticilerle, meslektaşlarla çalışmak niye bu kadar zor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xxluciferxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
52
79
3
İşimden istifayi dusunuyorum son zamanlarda, maddi durumumuz da iyi, zorlanmam baska is ararken.

Çalıştığım kadın yöneticiler, kadın meslektaşlarla hep sorun yaşadım, erkek olanlara gayet iyi anlaşabiliyorduk, rahattı hepsi işimize bakıyorduk.

ama kadın yöneticiler falan resmen gıcıklık yapıyor bize, birbirimize. Özellikle genç ve güzel bi kiz arkadaşımız vardı, resmen bile bile kötü davranırdı o bi kadın yönetici mesela.

Taktın sen kadınlara hee. Sen kadın değil misin? Ne bu nefret ya.

Çok üzülerek katılıyorum buna hangi sektördesiniz bilmiyorum ama genel olarak değişmiyor sanırım bu olay, verecek o kadar çok örnek var kiii....

Senin kadınlarla alıp veremediğin ne troll?

Kadın nefreti kusmaktan bıkmadınız, bu kaçıncı konu!
Bir psikoloğa görünseniz iyi olur, hemcinslerinizden nefret ediyorsunuz.
(bkz: mizojini)

Kadınlarla, kadın yöneticilerle, kadın arkadaşlarınızla ciddi sorunlarınız var çünkü siz hepsinden NEFRET EDİYORSUNUZ. Artık içinizde nasıl bir olmamışlık, nasıl bir hazımsızlık varsa.. Ciddiyim, doktorluk durumdasınız.

Bugün kadınlar ilgili açtığınız ikinci konudur. Her açtığınız konuda ayrı olay. Sizin kadınlarla ilgili dersiniz nedir? Kadın yöneticilerle çalışmak istemiyorsanız istifa edin gidin erkeklerle çalışın.

Çalıştığım bi kurumda müdürüm kadındı; hayran olduğum insanlardan biriydi, yöneticiliğinden çok şey öğrendim.
Başka bi kurumda müdürüm erkekti; gıcık, kompleksli, eleştirel, hadsizin tekiydi, nefret ettirmişti beni.
Yine kurumlarda çok iyi erkek çalışma arkadaşlarım da oldu, berbat kadınlar da.
Bunun kadını erkeği yok; denk geldiğimiz insanlarla ilgisi var. Bırakın artık şu genellemeleri.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…