Kadın yöneticilerle, meslektaşlarla çalışmak niye bu kadar zor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu hanfendi benimle hemfikir, bana soylediginiz seviyesiz seylere soyleyecek misiniz buyrun bakalim? bekliyorum.
Bravo, 50 tane yorum içinden 1 (yazıyla bir) kişi sizinle hemfikirmiş, diğer 50 tane yorumu niye görmediniz?
Siz kadınlardan nefret ediyorsunuz bakın tekrarlıyorum, ciddi bir hastalığınız var.
Doktora görünün.

Not: Topic'inizi "mizojini, kadın nefreti, ayrımcılık, cinsiyetçilik" gerekçeleriyle raporladım. Umarım diğer arkadaşlar da aynısını yaparlar, yettiniz artık.

diğer 50 yorum konuyla alakasız, argüman sunmuyorlar, ad hominem yapılıyor, senin kadınlarla sorunun var, kocan seninle nasıl evlenmiş gibi şeyleri söyleyip tartışmayı kazandık sanıyorlar.

bu hanfendi benimle hemfikir, bana soylediginiz seviyesiz seylere soyleyecek misiniz buyrun bakalim? bekliyorum.

Kanka bosver bu kadınları çekemiyorlar işte. Benim önerim çekemeyen anten taksın. Sanırım sen zengin elit hanimefendi seviyeli bir arkadasimizsin ve kıskanç kadinlar yerine seninle takılacak soyle eğlenecek gülecek yüzde yüz samimi sıcak ve iyi kalpli üstelik cinselligi ayağa dusurmemis namuslu hanım arkadaşlara ihtiyacın var. İşte ben tam da böyle bir kadınım. Bu yüzden bence takılalım şu wagyu steak neymiş bana da ısmarla derim. Sonra da arabayla gezeriz. Sevgiler.

hep ayni seyleri elestiri diye yazmaniz oldukca komik, wagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te. desek varos oluyoruz ama

diğer 50 yorum konuyla alakasız, argüman sunmuyorlar, ad hominem yapılıyor, senin kadınlarla sorunun var, kocan seninle nasıl evlenmiş gibi şeyleri söyleyip tartışmayı kazandık sanıyorlar.
Biz niye yaşamadık kadın patronlara sorun da sen yaşıyorsun demekki sende sıkıntı var? Hangi kadın sizi üzmüşse onu kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum sende sürekli kadınları şikayet ederek ağla

Yoo gayet mantıklı cevap verenler de var (ben dahil), ama işinize gelmiyor.
Bütün sayfaları okuduğunuzdan, bütün yorumların canınızı acıttığından adım gibi eminim. Amacınız sadece içinizdeki nefreti kusmak, ve muhtemelen burda bir kavga ortamı yaratmak. Çünkü bu kavgadan besleniyorsunuz büyük ihtimalle.

Konunuza gelecek olursam, buyrun size argüman:
Kadınlarla çalışmak, arkadaşlık etmek vs sizin için zor, evet. Çünkü siz seksist ve mizojinsiniz. Hiçbir yerde hiçbir kadınla rahat etmeniz mümkün değil, çünkü sorun o kadınlarda değil; SİZDE.

hep ayni seyleri elestiri diye yazmaniz oldukca komik, wagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te. desek varos oluyoruz ama

Ablacım istediğin yere git, istersen uzaya git ama beynin ilerllemediği sürece aynı varoş tip olarak kalacaksın. ABDye gttim diyorsun peki hiç mi bir şey öğrenemedin? Hiç mi gazete alıp okumadın mesela, her gün gazetede başarılı kadınlarla ilgili haberler oluyor, işyerinde eşitlik için çağrılar oluyor ... ABD gerçekten eşitlikçi işyerlerine sahip, kadınlar ayrımcılığa uğramadan eşit şartlarda çalışmak için çarpışıyorlar. Sen bu ülkeye gittim diyorsun git ne olacak, kültürden hiç etkilenmediysen oraya anca biblo veya bavul olarak gidersin ancak. Madem paran var imkanın var kendini geliştir, bomboş kalma. Kocanın yanında süs bitkisi olarak gideceğine dilini geliştir, gazete oku, insanlarla sohbet et, gittiğin kültürü tanı.

Konuya gelirsem kadın yönetici olarak gayet yeterliyim, senin gibi boşbeyinli bir insana da açıklama yapma zorunluluğum yok. herkes sana sonradan görme diyorsa, seninle çalışmaktan zevk almıyorsa belki de kusuru kendinde aramaya başlamalısın???

Son düzenleme:
Beverly hills gülü :d
Konuna gelecek olursam ben de yöneticiyim ve sizin gibi kodonlor cok korkonc diyen personelle yaşadığım sorunlarin temeli de şu,
Erkekler olan sorunları çok da uzatmadan ya personeli işten cikartir ya da devam eder, kadınlar sorunların temelini öğrenmeye daha meyilli.
Ama seni spesifik olarak kıskanıyor da olabilirler bilemem :d

Açtığınız konulara bakılırsa siz kadın olan hiç bir canlıyla anlaşamıyorsunuz. Bu ne kadın düşmanlığı..!

30 senedir yurtdışında yaşayıp, yaşadığı ülkenin dilini öğrenememiş tanıdığım var benim. Şimdi o yurtdışında yaşasa ne olur tüm dünyayı gezse ne olur?

Çalıştığım kurumların çoğunda kadın yöneticilerin altında çalıştım.
Bu noktada gözlemim dışarıdaki hayatlarının streslerini, yorgunluklarını daha çok yansıtıyor olmaları. Duygularını çok kontrol altında tutamıyorlar tabi kişiye göre değişir ama ben karşılaştıklarımda böyle bir durum gördüm. Bu başarılarını etkilemiyor. Sadece ekip arkadaşlarında mental yorgunluğa sebep oluyor.
Bence kadın ve erkeğin beyin çalışma şeklinin farklı olması ile ilişkili bir durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…