- 2 Ocak 2017
- 3.304
- 19.685
- 208
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Bravo, 50 tane yorum içinden 1 (yazıyla bir) kişi sizinle hemfikirmiş, diğer 50 tane yorumu niye görmediniz?bu hanfendi benimle hemfikir, bana soylediginiz seviyesiz seylere soyleyecek misiniz buyrun bakalim? bekliyorum.
diğer 50 yorum konuyla alakasız, argüman sunmuyorlar, ad hominem yapılıyor, senin kadınlarla sorunun var, kocan seninle nasıl evlenmiş gibi şeyleri söyleyip tartışmayı kazandık sanıyorlar.Bravo, 50 tane yorum içinden 1 (yazıyla bir) kişi sizinle hemfikirmiş, diğer 50 tane yorumu niye görmediniz?
Siz kadınlardan nefret ediyorsunuz bakın tekrarlıyorum, ciddi bir hastalığınız var.
Doktora görünün.
bu hanfendi benimle hemfikir, bana soylediginiz seviyesiz seylere soyleyecek misiniz buyrun bakalim? bekliyorum.
hep ayni seyleri elestiri diye yazmaniz oldukca komik, wagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te. desek varos oluyoruz amaGerizekalı yazarsam banlanıcam o yüzden yazmıyorumne oldu hanım abla yediğin wagyuları anca kaka yaptın attın, valla bünyene protein olarak katılmamış. ABD MABD gördüm diyorsun ama yine varoşsun yine varoşsun ... kadınlar kadar da kafana taş düşsün.
İyi de bundan bize neee. Yediğinizin içtiğimizin bize ne faydası var?hep ayni seyleri elestiri diye yazmaniz oldukca komik, wagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te. desek varos oluyoruz ama
Biz niye yaşamadık kadın patronlara sorun da sen yaşıyorsun demekki sende sıkıntı var? Hangi kadın sizi üzmüşse onu kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorumdiğer 50 yorum konuyla alakasız, argüman sunmuyorlar, ad hominem yapılıyor, senin kadınlarla sorunun var, kocan seninle nasıl evlenmiş gibi şeyleri söyleyip tartışmayı kazandık sanıyorlar.
Yoo gayet mantıklı cevap verenler de var (ben dahil), ama işinize gelmiyor.diğer 50 yorum konuyla alakasız, argüman sunmuyorlar, ad hominem yapılıyor, senin kadınlarla sorunun var, kocan seninle nasıl evlenmiş gibi şeyleri söyleyip tartışmayı kazandık sanıyorlar.
hep ayni seyleri elestiri diye yazmaniz oldukca komik, wagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te. desek varos oluyoruz ama
Varoşluğun bi banlanma sebebi olmamasına bir miktar kırgınım. Eğer sen Beverly Hills"i gördüysen saçımı kesicem.hep ayni seyleri elestiri diye yazmaniz oldukca komik, wagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te. desek varos oluyoruz ama
Beverly hills gülü :dhep ayni seyleri elestiri diye yazmaniz oldukca komik, wagyudan daha pahali seyler yedim beverly hills'te. desek varos oluyoruz ama
Açtığınız konulara bakılırsa siz kadın olan hiç bir canlıyla anlaşamıyorsunuz. Bu ne kadın düşmanlığı..!İşimden istifayi dusunuyorum son zamanlarda, maddi durumumuz da iyi, zorlanmam baska is ararken.
Çalıştığım kadın yöneticiler, kadın meslektaşlarla hep sorun yaşadım, erkek olanlara gayet iyi anlaşabiliyorduk, rahattı hepsi işimize bakıyorduk.
ama kadın yöneticiler falan resmen gıcıklık yapıyor bize, birbirimize. Özellikle genç ve güzel bi kiz arkadaşımız vardı, resmen bile bile kötü davranırdı o bi kadın yönetici mesela.
30 senedir yurtdışında yaşayıp, yaşadığı ülkenin dilini öğrenememiş tanıdığım var benim. Şimdi o yurtdışında yaşasa ne olur tüm dünyayı gezse ne olur?Abşacım istediğin yere git, istersen uzaya git ama beynin ilerllemediği sürece aynı varoş tip olarak kalacaksın. ABDye gttim diyorsun peki hiç mi bir şey öğrenemedin? Hiç mi gazete alıp okumadın mesela, her gün gazetede başarılı kadınlarla ilgili haberler oluyor, işyerinde eşitlik için çağrılar oluyor ... ABD gerçekten eşitlikçi işyerlerine sahip, kadınlar ayrımcılığa uğramadan eşit şartlarda çalışmak için çarpışıyorlar. Sen bu ülkeye gittim diyorsun git ne olacak, kültürden hiç etkilenmediysen oraya anca biblo veya bavul olarak gitmişsin. Madme paran var imkanın var kendini geliştir, bomboş kalma. Kocanın yanında süs bitkisi olarak gideceğine dilini geliştir, gazete oku, insanlarla sohbet et, gittiğin kültürü tanı.
Konuya gelirsem kadın yönetici olarak gayet yeterliyim, senin gibi boşbeyinli bir insana da açıklama yapma zorunluluğum yok. herkes sana sonradan görme diyorsa, seninle çalışmaktan zevk almıyorsa belki de kusuru kendinde aramaya başllamalısın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?