- 28 Kasım 2010
- 42.401
- 140.820
- 798
- Konu Sahibi xxluciferxx
Allah bağışlasın nurtopu gibi yeni trol yapmışız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size zor.Kadın yöneticilerle, meslektaşlarla çalışmak niye bu kadar zor?
İşimden istifayi dusunuyorum son zamanlarda, maddi durumumuz da iyi, zorlanmam baska is ararken.
Çalıştığım kadın yöneticiler, kadın meslektaşlarla hep sorun yaşadım, erkek olanlara gayet iyi anlaşabiliyorduk, rahattı hepsi işimize bakıyorduk.
ama kadın yöneticiler falan resmen gıcıklık yapıyor bize, birbirimize. Özellikle genç ve güzel bi kiz arkadaşımız vardı, resmen bile bile kötü davranırdı o bi kadın yönetici mesela.
Kocandan kıskanmıştır seniİşimden istifayi dusunuyorum son zamanlarda, maddi durumumuz da iyi, zorlanmam baska is ararken.
Çalıştığım kadın yöneticiler, kadın meslektaşlarla hep sorun yaşadım, erkek olanlara gayet iyi anlaşabiliyorduk, rahattı hepsi işimize bakıyorduk.
ama kadın yöneticiler falan resmen gıcıklık yapıyor bize, birbirimize. Özellikle genç ve güzel bi kiz arkadaşımız vardı, resmen bile bile kötü davranırdı o bi kadın yönetici mesela.
Kıskanıyorlar bacım seniİşimden istifayi dusunuyorum son zamanlarda, maddi durumumuz da iyi, zorlanmam baska is ararken.
Bizimle eğleniyor kaç gündür abuk sabuk konularlaBuram buram trol kokusu var buralarda.
Katip üye erkek bence. Yazıp da sosyal deneyine done vermeye gerek yok. 3 konunun üçü de aynı temalı. 5 gün önce üyelik almış.Bunu diyen ne kadar kadın varsa hepsinin ilgi delisi olduğu ortaya çıkıyor. Kadınlar istediğiniz ilgiyi vermez tabi.
bu hanfendi benimle hemfikir, bana soylediginiz seviyesiz seylere soyleyecek misiniz buyrun bakalim? bekliyorum.Çok üzülerek katılıyorum bunahangi sektördesiniz bilmiyorum ama genel olarak değişmiyor sanırım bu olay, verecek o kadar çok örnek var kiii....
3Bugün kadınlar ilgili açtığınız ikinci konudur. Her açtığınız konuda ayrı olay. Sizin kadınlarla ilgili dersiniz nedir? Kadın yöneticilerle çalışmak istemiyorsanız istifa edin gidin erkeklerle çalışın.