Kadın yöneticilerle, meslektaşlarla çalışmak niye bu kadar zor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her insan bir değil iki kadın yöneticiye çalıştım tam istifa etmeli,sonra başka bir kadın yoneticim var çok iyi adaletli saygılı.yani kişiden kişiye değişiyor.

Yeter ama ne bu kadın nefreti.
Bir değil iki değil hayır yani kıskanılacak biseyin de yok gel azıcık feyz al 💃
Bu saatten sonra da kadınlık kadın falan mı öğretelim napalim sana :KK59:

İşimden istifayi dusunuyorum son zamanlarda, maddi durumumuz da iyi, zorlanmam baska is ararken.

Çalıştığım kadın yöneticiler, kadın meslektaşlarla hep sorun yaşadım, erkek olanlara gayet iyi anlaşabiliyorduk, rahattı hepsi işimize bakıyorduk.

ama kadın yöneticiler falan resmen gıcıklık yapıyor bize, birbirimize. Özellikle genç ve güzel bi kiz arkadaşımız vardı, resmen bile bile kötü davranırdı o bi kadın yönetici mesela.

Size gidin tedavi olun diyeceğim ama psikiyatr da kadındır şimdi :işsiz:

Çalıştığım kurumda müdürüm kadındı 5 yıl çalıştım o kadar iyi, o kadar anlayışlıydı ki hala yeri ayrıdır bende. Ondan önce erkek bir müdürle çalışmıştım sapık, tacizci, görevini kötü kullanan bir adamdı nefretle anıyorum hala. Size mi denk gelmiş, kadınlardan mi nefret ediyorsunuz anlamadım ama bu durumunuzu değiştirmekle başlayın işe. Zira kimse kimseyi kıskanmıyordur diye düşünüyorum

İşimden istifayi dusunuyorum son zamanlarda, maddi durumumuz da iyi, zorlanmam baska is ararken.

Çalıştığım kadın yöneticiler, kadın meslektaşlarla hep sorun yaşadım, erkek olanlara gayet iyi anlaşabiliyorduk, rahattı hepsi işimize bakıyorduk.

ama kadın yöneticiler falan resmen gıcıklık yapıyor bize, birbirimize. Özellikle genç ve güzel bi kiz arkadaşımız vardı, resmen bile bile kötü davranırdı o bi kadın yönetici mesela.
Kocandan kıskanmıştır seni

Klasik kadın düşmanı kadın profili.
-Kendisinin en iyi imkanlara sahip olmasını ister, kendisinden iyi imkanı olan kadınları kıskanır fakat onları kıskançlıkla suçlar.

-Kendi giyemedigi, yiyemediği veya yapamadığı başka eylemleri başka kadınların yaptığını görür, onları basitlikle suçlar.

-Kendisinin ulaşamadığı kariyer noktalarındaki kadınları liyakatsizlikle suçlar. Ha yok mudur kötü kadın yönetici, tabiki vardır. Ama üst üste açtığınız konular kadın düşmanı kıskanç bir kişilik olduğunuzu ortaya koyuyor. Ve sanki bu davranışlar karşınızdaki kisilerdeymiş gibi yansıtma yapıyorsunuz.

Kıskanıyorlar bacım seni

Bunu diyen ne kadar kadın varsa hepsinin ilgi delisi olduğu ortaya çıkıyor. Kadınlar istediğiniz ilgiyi vermez tabi.
Katip üye erkek bence. Yazıp da sosyal deneyine done vermeye gerek yok. 3 konunun üçü de aynı temalı. 5 gün önce üyelik almış.

Çok üzülerek katılıyorum buna :KK43: hangi sektördesiniz bilmiyorum ama genel olarak değişmiyor sanırım bu olay, verecek o kadar çok örnek var kiii....
bu hanfendi benimle hemfikir, bana soylediginiz seviyesiz seylere soyleyecek misiniz buyrun bakalim? bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X