- 13 Temmuz 2022
- 371
- 213
- 33
- 29
- Konu Sahibi cehennet06
Öncelikle diğer konularima yorum yapan, ağır yorum yapan gerçekleri yüzüme vuran iyi kötü herkese teşekkür ederim. 8 senedir slk gibi yapılan herseye sustum aman beni kötü bilmesinler diye diye ezildim. Ama artık aklımı başıma aldim ve gerçekten bugün ilk defa oh deyip rahatladım ve kafam rahat. Kv anneme mesaj atmış bugün eşyalarını istiyormuş oğlunun fon makinesi pantolon vs bir kaç şey vardi birde gemiden getirdiği alet çantası gibi bisey. ( ben oradayken eski eşim faturanın üzerinden 900 tl para çekmişti iddiaya bastı benim hattıma bende yatır onu dedim tamam dedi herneyse sonra ayrıldık ayrılırken dedimki o yaptığın borclari ode, üzerime krediden çekecekti kavga edip.cektirmedim çünkü önceden çektiğinde ayrildigimizda bana yikti ve ben ödedim defalarca ve sustum münakaşaya girmedim. ) herneyse bende duydum anneme yazdığı kv mi aradim o benim faturamı yatirdimi 900 tl yine benden eşyalarını istiyor hiç mi utanması yok burda 2 coxugu var ben çalışmıyorum karıya borç yıkıp karı parası yiyor dedim eski eşimde ordan 900 lira içinmi bukadar ötüyor çingene dedi bana geldiler öyle duyunca sen dedim utanmadan bide kredi çekmeye kalktın üstüme erkeğim diye geziyorsun ama kadına borç yıkıyorsun ne biçim insansın sen ya utanma bile yok sende ulan burda iki çocuğun var onların rızkını yiyosun aşağılık dedim mesele 900 lira meselesimi senin bana borç yikman mi yuzugumu bozdurdun babamın aldığı bilekliğimi bozdurdun bak istemedim bile dedim verdiklerime saü dedi lan dedim sen karına verdiğin paranın bile hesabını yapiyosun çalışmama izin verseydin de para vermeseydin ozaman dedim 900 liralık insansın işte dedi annesine muhatap etme.beni şunla dedi sen kim köpeksin senle muhatap olacak olsam seni ararım bak anneni arıyorum aşağılık erkeğim diye gez şimdi sen hadi dedim karşıma çıkma benim sen kimisinde karşına cikicam dedi he he dedim kapadim. Utanmadan birde eşya istiyor.
Herneyse eşyalarını yollucam oda okadarlik insan iste
ama hep susardım istemezdim çok yıktığı borçları odedim. Bu sefer saydım sövdüm ya çok rahatladım. Önceden hicbisey diyemezdim barışma ümidiyle susardım oh nasıl iyi geldi.
Gözümü açan herkese teşekkürler.
Böyle karaktersiz bir adamı hayatımdan çıkardığım.icin nihayet huzura vardım
Bence bugün sayarakta doğru yaptım sizce?
Herneyse eşyalarını yollucam oda okadarlik insan iste

Gözümü açan herkese teşekkürler.
Böyle karaktersiz bir adamı hayatımdan çıkardığım.icin nihayet huzura vardım
Bence bugün sayarakta doğru yaptım sizce?