Kadına cocuga saygı kalmamıss!!

Benımde bebegım var kulagıma küpe oldu sızıde Allah korumuş bebiş de nasıl korkmustur yavrum. Adamcagızada üzüldüm
[/QUOTE]
bende cok üzgünüm beyfendi icin.

Bir şey bildiğinden değil yahu sizler de ciddiye alıyorsunuz

Bilgisi yok fikri var gillerden işte

Bir şey bildiğinden değil yahu sizler de ciddiye alıyorsunuz

Bilgisi yok fikri var gillerden işte
Off ama iste o giller yüzünden birazda bu haldeyiz.Kimler ne kadar yasal haklarını biliyor diye sorsak vatandaşa,içlerinden kaçı biliyordur acaba?Yani bu yüzden madur olan yine biz degilmiyiz bize zararı..öğrenin haklarınızı yeri gelince hak aramayı bilin iste ne olacak?

Sakın sakin bunları soyleme işten gelirken bacak bacak üstüne atıp yer vermeyenler gelmiş
Ben derdimi anlatamıyorum sanırım diyorum ki ön koltukların tamamı devlet tarafından size ayrılmış zaten hakkınızı isteyin ama günlerde göbek atan teyze otobüse binince son nefesini veriyor nedense ki dediğim gibi ben 6 gün biniyorsam 3 ünde muhakkak veriyorum yerimi ama algılayamadığınız nokta şurda ZORUNDA DEĞİLİMMMMM ülke şartları yeterince zor ayrılmış koltuklarda var eeee napsın devlet oldu olacak aaaa aman siz bu dünyada doğurma özelliği olan tek canlısınız buyurun anahtar deyip özel araba mı tahsis etsin demem o ki o çocuğu yapan o yola çıkan göze alır kendine özel yerdekini kaldırır ama arka tarafa da Bi zahmet akşama kadar milletin ağız kokusunu çeken yemeği bile ayakta yiyen bir insan otursun

Ya tam bende bunu yazıyordum geçen sene düştüm biliyorsun ayak kırık, bacakta platin vs..hala iyi değilim ama dışardan bakınca sağlam görünüyorum halbuki uzun süre yürürsem veya ayakta kalırsam çok ağrı yapıyor.
Ehh yaşlı da sayılırım:))
Şimdi önümdekinin kucağındaki bebesi ağlıyor diye bankada sıramı niye vereyim?
Otobüs metrobüs ayrı tabi orda kucakta bebekle ayakta durmakta hem zor hem tehlikeli zaten..Yani zaten bu yüzden oralarda özel koltuk ayrılmıştır onlara.Ama banka ptt filan sacma yani..

O ptt olayına bende sıra verilmez dedim :) ama can hıraş bizde yoruluyoruz gençlerde yoruluyor okula gidiyorlar çok yoruluyorlar diye yaşlı hamile çocuklulara yer vermemekte ayıp

Siz niye anne olanlara bu kadar nefret dolusunuz? Bi sorununuz mu var?

O ptt olayına bende sıra verilmez dedim :) ama can hıraş bizde yoruluyoruz gençlerde yoruluyor okula gidiyorlar çok yoruluyorlar diye yaşlı hamile çocuklulara yer vermemekte ayıp
Ya ayıbı geç zaten yasak olmalı bu..birde ayıp tabiki.yani yaşlı engelli çocuklu ve hamile kişiler için ayakta yolculuk etmrk dediğim gibi sadece yorgunluk nedeni degil,tehlikelidir de.Bari bunu düşünsünler

Burası yurtdışı değil farkındaysanız. Ayrıca şimdiye kadar hiç ceza ödeyeni görmedim siz orada görmüş olabilirsiniz ama farklı ulkelerdeyiz. Para cezası yok araştırdim. Olsa da yine uyarı levhasına yazılmak zorunda ve levhalarda yazmıyor. Israr etmiyorum düşüncemi savunuyorum arasında fark var

istanbul’da mı yaşıyorsunuz?
burada akşam iş çıkışı ön kapı-arka kapı fark etmeksizin araca binebilmek mesele de o yüzden soruyorum, haberdar mısınız diye .
ve evet kendi adıma aynen dediğinizi yaptım.
son 13 yıldır toplu taşımayı 5 kere bile kullanmadım.
o da sadece vapur.
size kimse ‘ZORUNDASINIZ’ demiyor
kafanıza silah dayanmıyor,
sadece verilmeli, verilir, verilse güzel olur
verilmediğinde o insanlar evet zor durumda kalıyor.
hamilelik için eyvallah, kimse doğurmasın.
yaşlılık için nasıl yapalım?
60+ ya geçen ve özel arabası olmayan yada benzin parası ödeyemeyen insanları öldürelim mesela?

ipara cezası var mı yok mu bilmiyorum.
ama eskiden böyle bir durumda toplum vicdanı vardı
bu yüzden sonunu bir cezaya bağlamamış olabilirler gerçekten de. çünkü o yazı yeterdi

Buna karar verecek kişi siz degilsiniz. Otobuste milletin yerini gasp etmeye devam edin

Gasp mı? Değişik bir bakış açısı..
Allah sizin gibi empati yoksunlarına minnet ettirmesin kimseyi..

Yok ya ben sizin gibilere rağmen hala umutluyum. Çıkacağız en sonunda muasır medeniyet seviyesine.

"Herkesin acelesi var sıra vermek zorunda değil" diye duyarsızlığı savunanlar, Avrupa ülkelerinde yaşayıp örnek veren üyeleri de okudular mı? Oradakilerin hiç acelesi yok muymuş?

ipara cezası var mı yok mu bilmiyorum.
ama eskiden böyle bir durumda toplum vicdanı vardı
bu yüzden sonunu bir cezaya bağlamamış olabilirler gerçekten de. çünkü o yazı yeterdi

Kişinin tercihine bağlı yani. Siz yer vermeyeni kötü biri olarak etiketlemis olabilirsiniz evet eskiden de böyleydi ama 'eskiden'. Zaman değişti insanlar da öyle

Kişinin tercihine bağlı yani. Siz yer vermeyeni kötü biri olarak etiketlemis olabilirsiniz evet eskiden de böyleydi ama 'eskiden'. Zaman değişti insanlar da öyle

ön koltuklarda ayrılan yerler tercihe bağlı değil zorunlu, insanların bunu büyütmüyor olması yaptırımı olmadığı anlamına gelmiyor. zaten orada öyle bir tartışma çıksa totosu koltuğu işgal edenden daha merhametli biri çıkıp teyzecim/amcacım/ablacım gel uğraşma burada otur diyor.

diğer koltuklar evet tercihe bağlı. kalkmayabilirsiniz.

zaman ve değişen insanların buyrun hayrını görün. elimde olsa çoluğumu çocuğumu toplar kendi çocukluğumda yaşatırdım. ne demek istediğimi de yine ‘zamanla’ anlarsınız ama pek ümidim yok.

Siz ister çocukluğunuzda ister şimdi ki zamanda yaşatmak isteyin. Yaşatacak kişi siz olduğunuz sürece benim de sizin egiteceginiz çocuktan ümidim yok

Özel yerler var derken,o kadar dikkat ediliyor demek istemiştim.O yerler dolu olunca da sizi beni kaldırma hakları var bildiğim kadarıyla.Yani tamam benim de canım çıkıyor da (özellikle alerjimin azdığı bu aylarda)ayakta durmakta zorlanan yaşlıya da yer vermek gerek,onun yapacak hiçbir şeyi yok.

Hanımefendi çocuğu benim için yapmıyorsunuz. Hamile olarak benim için çalışmıyorsunuz. Anne olmanız size öncelik hakkı vermez.
Avrupa ülkerinde sizler gibi milletten yer bekleyen insanlar yok.
Oturmak isteyen evinde otursun. Toplu taşıma bunun için uygun yer değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…