Kadına cocuga saygı kalmamıss!!

Insallah uyarırken öfkeli birine rastlayıp konu sahibi gibi üzülmezsiniz birgün.

bnde bebegim kucukken mecburluktan komsuya biraktigim cok oldu insan mecbur olunca yapmak istemedigi seyi bile yapiyor. mesela benim dün sira istemem gibi bunuda biraz dogal karsilayin sonucda zorla kimsenin sirasini almadim yok dense tamam dicem zaten adamin sıkıntı cikarması sorun yoksa elbete cocugu alipda butun islerimizi halletmiyoruz.

Sevgili konu sahibi, şikâyetçi olacak olan siz değilsiniz zaten. Şiddet gören kişi şikayetçi olacağı için buna üzülmekten vazgeçmenizi öneririm.

Sevgili konu sahibi, şikâyetçi olacak olan siz değilsiniz zaten. Şiddet gören kişi şikayetçi olacağı için buna üzülmekten vazgeçmenizi öneririm.
bende benim yüzümden siddet gördügü icin üzülüyorum.
ve adamin yaninda karisi bana hakaret edip kufürler yagdırdı yol ortasinda sikayet etnek benimde hakkim oluyo ama malesef bulasamiyorum bu ise.

siz heyecandan unuttunuz, ben yardımcı olayım,
adam olmaz dedi,
siz de sana mı sordum dediniz.

adam doğru yapmadı, ama sizde de sıra vermediler ben de sessiz kaldım durumu yok.

sıra vermeyebilirler, ben tavra takıldım diyorsanız, ben de sizin tavrınıza takıldım.
adam hakkınızı gasp etmiyor, sırasında bekliyor.

insanlar zaten işlerinden güçlerinde zar zor fırsat bulup mesai saat içinde iş halletmeye çalışmanın zorluğunu yaşıyorlar.

siz de bugün kalabalıksa yarın başka saatte gitseydiniz, yine kalabalıksa ertesi gün başka saatte. çocuğu uyutup uyku saatinde... kaçmıyor değil mi ptt?

en büyüğü 4 yaşında, 3 çocuk annesiyim bu arada. hani diyecekseniz çocuklu halinden anlamıyorsunuz. hayır anlıyorum. hatta çok iyi anlıyorum.

Çok geçmiş olsun konu sahibi, insanlar malesef artık çok anlayışsız.
Ben de her yere çocuğumla giderim, bırakacak yerim yok. Bazen öyle anlar oluyor ki çocuk ağlıyor, benim için hiç sorun değil ben zaten 24 saat o çocukla yaşıyorum, dinlerm zırıltısını. Ama sağdan soldan homurdananlar oluyor, buna hiç anlam veremiyorum. Ne yapalım ağzını mı bantlayalım çocukların?
Zaten her yere yanımda adeta bir valizle gidiyorum oyalayacak eşyalarla dolu, elimden geleni yapıyorum ama çocuk susmuyorsa ya sen sesini keseceksin ya da o kıymetli sıranı vereceksin ki rahatsız olmayasın.

hayir arkadasim oyle degil simdi ben kargo sirasinda bekliyorum önumde 3 bayan var bana ordan laf soleyen adam baska sirada kargo sirasinda degil sorun bu ben oyuzden size sormadim ben dedim oda basladi bagirmaya o sekilde oldu ben adamin sirasina sorsam hakli ama onla hic alakasi yokken ordan bagirmaya basladi

ben ilk mesajımda da adamın önüne geçeceğinizi düşünerek yazdım, şimdi de öyle yazmıştım.
geçmiş olsun o vakit..
kendinizi kötü hissetmeyin, adam zaten böyle biriyse sağdan soldan bulur belasını. diğer adamın da ağzı var dili var, kendini anlatmak isterse anlatır polise.
eğer size edilen hakaret için şikayetçi olmak isterseniz,
gidin emniyete, anlatın. kamera kaydı vardır.
bir şekilde işleme girer.

Cok anlayissiz toplumuz cidden evinde cocugunu birakip cikmak ayri birde cocukla cikmak ayri tabiki yine acelesi olur insanin ama kucaginda cocukla alisveris yapmak veya sira beklemek cok daha zor parami odiycen alisveris posetinimi dolduracan cocugami bakacan insan strese giriyor birakacak yeri olmayan mecbur cocukla cikiyor hamile yasli ve cocuklu insanlar her zaman onceliklidir bugun siz yaparsaniz yarin baskasi size

yok adamin sirasi icin olmaz dediyse tabiki tamam derim ters bir cvp vermeye hakkim yok o an. adam baska taraftan olaya girdi ve olay buyudu.
insallah o adam icin sorun olmamisdir insan ister istemez kendini sucluyor.

Evet var akşama kadar eşek gibi çalışıyorsak o koltuğa oturup kulaklığımı da takarım kusura bakma da sırf doğuruyorsun diye benden ayrıcalık isteyemezsin gün gün gezerken hiç bişey yok ama otobüse binince akşama kadar ayakları patlamış insanların hakkına göz dikiyorsunuz kimse doğurdunuz diye size ayrıcalık göstermek zorunda değil ön koltuklar zaten sizler için ayrılmış gidin hakkınız olanı isteyin ama şu çalışan okuyan insanları da Bi rahat bırakın artık ya

Ayrıca çok kötü değilsem yerimi hep veririm ama mecburmuşum gibi davranan insanlara asla yerimi vermem

Mecbur mu insanlar sana yer vermeye? Ne münasebetle kaldırıyorsun

Ben bunu rezillik olarak görmüyorum , bu çocuğu ben doğurdum bilerek isteyerek, utanmadan sıkılmadan rezil olabilirm çocuklu hayat böyle birşey. Çocuklarımla sıra beklemeyi de bilirim , otobüse binip ayakta kalmayı da . Kimsenin gözünün içine bakmam bana yer verin diye. Vermek zorunda da değiller bu vicdan meselesidir.

Farkındaysan günden geliyordum demedim 9 aylık hamile iken 1.5 saatlik tren yolculuğu dan bahsettim ...

Sizin gibilerin analarına Allah sabır versin diyecek bişey bulamıyorum

Sakın sakin bunları soyleme işten gelirken bacak bacak üstüne atıp yer vermeyenler gelmiş

Yumruk yiyen adam şikayetçi olacaktır. Sizde telefon numaranızı bıraksaydıniz keşke. PTT şubeyi arayım o kişiler için şikayetçi olunup olunmadigini öğrenebilirsiniz. Şikayetçi olunmuşsa siz de karakola gidip şikayet edebilirsiniz. Ülke olarak hakkımızın peşini korkusuzca bırakmamayı öğrenirsek adam oluruz. Lütfen bu adamın yaptığını yanına kar bırakmayın. Çünkü bu hareketinin sonuçları olmadığı için yarın başka bir bebekli kadına saldirabilir.

Siz de ebeveyn olacaksınız umuyorum güzel yetiştirirsiniz evladınızı.ama anne olmak önce kendinizi eğitmekle başlar.

İyi de tatlım sen zaten kocam duyar diye cekiniyorsan orada o adamdan şikayetçi olmayacakmissin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…