Kadına cocuga saygı kalmamıss!!

Farkındaysan günden geliyordum demedim 9 aylık hamile iken 1.5 saatlik tren yolculuğu dan bahsettim ...

Sizin gibilerin analarına Allah sabır versin diyecek bişey bulamıyorum
O yolu göze almışsın ki çıkmışsın insanları rahatsız etmeye hakkın yok çocuğu başkasına doğurmuyorsan zorluklarına da başkalarını ortak edemezsin yok bacak bacak üstüne atanlar falan atarım arkadaşım akşama kadar eşek gibi çalışıyorsam atarım da otururum da senin gibilere de asla yerimi vermem çünkü mecbur sanıyorlar senin zihniyetin haftanın 6 günü varsa 3 ünde yerimi veriyorum ama senin gibi doğurduğu için kendini dünyanın merkezinde sananlara değil gerçekten ihtiyacı olana veriyorum insanlara psikolojik baskı yapmayanlara veriyorum ön koltuklar zaten sizin git otur hatta istediğini kaldır ama sen hamilesin diye de kimse yorgun argın kalkamaz arka taraftan

Hamilelere yer vermek zorundalar evet.Otobüslerde hamile ve yaşlılar için özel yerler bile var,diğer söyledikleri için demiyorum ama hamile ve yaşlılar kaldırabilir,şoför bir şey söylemez.
Dediğin gibi özel yerler var git hakkını ara elbet ama başkalarını rahatsız etmeye hakkınız yok ama neler görüyor bu gözler yetti yani napalm bizde sabahtan akşama kadar ayaktayız eve gelince de oturmuyoruz çocuğu olmayan ölsün mü

günden gelen kadınlardan değilde gözleri görmeyen 50 li yaşlarda bir amcadan bahsediyorim karısı koluna girmiş otobüse bindi

Herkes camdan dışarı bakmaya başladı halbuki hepsi binerken yaşadığı zorluğu görmüştü

Kucağımda 2 yasindaki oglimu alip ayağa kalktım zaten çok oturmayı seven biri değilim otobüste ben kalkınca eşi kızım otur çocuğun var dedi
Zaten adam görmüyordu teyzeye sus işareti yapıp amca otursun dedim

Benim bu hareketimden sonra 30 lu yaşlardaki erkekler yer vermeye çalıştı ama iş işten geçmişti yani ...

Yer vermek beni magdur etmez bir yere tutunabilirom etrafımda kim var görebilirim ...

Çocuğumu da sıkıca tutunca sorun olmaz ...

Ama sırf parasını verdi diye çocukları oturtup bastonli dedelerin ayakta kalmalarına göz yuman insanlar varken

Vicdanını beslemesi gereken insan çok ülkemde inşallah yedikleri biraz da vicdablarini besler

Birinden yer ıstıyor olsaydım vagon vagon gezerdim gözükmek için iki vagon arası bekledim ben olanı söylüyorum yer isteseydim dile getirirdim

Ben merkezci değilim ben merkezci olan başka

Ben sıra isteyen, acil işim var falan diyen insanlara gıcık oluyorum.
En az bizim de işimiz o kadar acil yani.
Ama adamın bağırıp çağırması, olay çıkarması kötü olmuş.

Mecbur mu insanlar sana yer vermeye? Ne münasebetle kaldırıyorsun
Tamam bazı konularda sıra verilmez edilmez ama bu kadarıda fazla hamile bi kadın ayakta dururken gencecik insanlar oturması bence de ayıp hele bastonla zor yürüyen amcalar teyzeler oluyor maşallah bebeler kıpırdamıyor bile evet bence yer vermek zorundalar herkes yaşlanacak

Bir insanın genç olması sağlıklı olması anlamına mi geliyor? Belki yaşlı insandan durumu daha felaket nereden biliyorsunuz?

Empati diyoruz biz buna bibi herkes kendini olduğu yaşta dipdiri kalacak sanıyor

Ben yer varken bile oturmuyorum bazen ayakta sabit durmayı seven insanim

Hani bana öyle bir tavır alındı ki çok komik sanırım iş yerinde yaşadığı problemin sıkıntısını burda atmaya çalışıyor arkadaş ..

Sadece 9 aylık hamile iken iki vagon arası 1.5 saat yolculuğu gitmek zorunda kaldığından bahsettim zaten bunu yaşadıktan sonra e bilet ile sürekli numara aldım ...

Ve şükür ki şuan altimda araba su otobüsteki umursuzlari görmüyorum

Gerçekten toplu taşımada bir sürü değişik kafa ile rast gelmek çok zor

İyi de tatlım sen zaten kocam duyar diye cekiniyorsan orada o adamdan şikayetçi olmayacakmissin ki.
ozman orda polis gelse sikayetci olucaktim esimin haberi olmazdi orda bebekle karokola goturmezlerdi beni. ama suanda gidersem esimin haberi olucak hani esimden korktugumdan deil ama cocugu nasil islere bulasdiriyorsun gibisinden konusmasini kabullenemem oyuzden cnm

e peki akşama kadar eşek gibi çalışıp aynı zamanda hamile olan var, nasıl yapalım?

siz hamile kalan kadınlara,

eveeettt şimdi sen hamilesin, hadi bakalım git eve ayaklarını uzat ve dinlen,

mi diyorlar sanıyorsunuz?

hamile, yaşlı toplumdan tecrit mi edilsin?
dışarı çıkmasınlar, toplu taşıma kullanmasınlar. bir yere gitmesinler? oldu olacak siz sınırları belirleyin, dışına çıkanları idam ederiz. hem nüfus planlaması olur.

Hayır gelmiyor ki benim belimde de kayma var iyi biliyorum nasıl olduğunu ama bir otobus gençte rahatsız olamaz heralde abartmayın
sanırım totoları koltuğa yapıştı yani bazen neyi açıklamaya çalıştığımızı düşününce gülesim geliyor.

otobüste sağlığımız el veriyorsa, daha kötü durumda olan birine (yaşlı, hamile, hasta, çocuklu) kalkıp yer verilir.
zorunda mıyım diyerek bu işten yırtmaya çalışan arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorsunuz? tabiki değilsiniz.
kalkmamak sizin tercihiniz. ama bu kalkmak gerektiğini değiştirmez.
yapın diye kimse başınıza silah dayamıyor.
ama hem yapmayıp, hem savunmak, üstüne de haddi aşıp eee o da binmesin otobüse kafasına gelmek, gerçekten ne diyim bilemedim...

Adam öldürmenin cezası var farkındaysanız otobüste kimse yer vermiyor diye ceza verilmez. Alakasız bir örnek oldu bu "
O özel olarak ayrılmış olan koltuklara yerleşip inatla yer vermiyorsanız mutlaka cezası vardır.Sadecs nezaket gereği koyulmamış o uyarı levhası koltuklara.
Yurt dışındayım burada da böyle.bir yer vermeyin bakalim nasıl paşa paşa ceza ödüyorsunuz
Fakat anlamadım neden bu kadar ısrarla "yer vermeye zorunlu değiller"diyorsunuz.?

dogum yaptiktan sora bile pttde ayakta zor duruyoken sıra istemedim ama bugün bela cagırdı resmen.. ama bundan sora tövbe ilk ve son oldu..

burdan cocuklu bayanlarada sesleniyorum aman he benim yaptigim hataya düsmeyin sakın cocuk var rica edipde sıra istemeyin bu milet delirmis bianda kendinizi sacma bi olay icinde bulabilirsiniz aman diyim..
[/QUOTE]
Benımde bebegım var kulagıma küpe oldu sızıde Allah korumuş bebiş de nasıl korkmustur yavrum. Adamcagızada üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…