Kadına cocuga saygı kalmamıss!!

tabiki bnde bunu istiyorum dunden beri ne haldeyim bi ben bilrim. zaten
bugun tekrar pttye gidip polis geldimi noldu durumu ögrenicem.

Adam belli ki hem karakteri bozuk hem de o gün birşeylere doluymuş. Kötü, delirmiş insanlar her yerde ne yazık ki. Kendimizi onlardan korumayı öğreniyoruz böyle böyle. Geçmiş olsun dayak yiyen adama ve size.

Konu yer verme / sıra verme konusu değil anladığım kadarıyla ama yine de eğer o adamın da olduğu bir sırada en öne geçiyorsanız yalnızca öndeki kadından değil tüm sıradan izin almanız gerekir. O kısım çok açık olmamış, o yüzden yazıyorum. Yani bir sırada 1.'nin önüne geçince tüm sıranın hakkını almış oluyorsunuz yalnızca öndekinin değil. Ha öndeki sizinle yer değiştirip en arkaya geçecekse o ayrı tabi..

sizin şu an yaptığınız şuna benziyor.

ben diyorum ki adam öldürmek kanunlara aykırı. siz de diyorsunuz ki bence değil.

Adam öldürmenin cezası var farkındaysanız otobüste kimse yer vermiyor diye ceza verilmez. Alakasız bir örnek oldu bu

Adam öldürmenin cezası var farkındaysanız otobüste kimse yer vermiyor diye ceza verilmez. Alakasız bir örnek oldu bu
bi yönergeyi uygulamanın karşılığı illa ceza olması mı? otobüs işletmeleri yönetmeliğinde böyle bi karar var. uymak zorundasınız. neye diretiyorsunuz anlamadım ki.

Hanımefendi konunun o kısmını açık yazmamissiniz. Sadece öndeki adamdan izin alıp işlem yaptırmak istiyorsanız sıradaki tüm insanlardan izin almanız gerekiyordu bir kişiden değil. Adam o yüzden delirmiş

ben zaten yer verirlerse olur dedim genel olarak onumde olan kisiler icin zaten 3 kisi fln vardi adam hayir olmaz dese yeterli olur dimi. siz öyle bi konusuyosunuz ben sanki herkezin sirasini almisimda isimi halletmisim gbi. yerimde duruyodum adam parladi.

Sirasi gitti diye birilerine yumrukmu atmaai gerekiyordu

Allah oylelerine soy vermesin de kendileri gibi ruh hastasi bireyler yetistirmesinler ya bebekli insana sirami hep veririm bana da yardimci olurlar tabi arada boyle suursuzlar cikiyor keske yok olup gitse boyleleri

Adamı savunmadim onun da yaptığı yanlış dedim okursanız eğer

Aynen şu ülkede duyduğum başka bir saçmalık da bu.
Hastahaneden çıktık eve gidiyoruz. Kadın ağırlıklı oturuyorlar. Oğlum 1.5 yaşında falan tutsam ayakta durabilir yani. Yere bıraktım kalabalıktan korktu kucak istedi. Bir kolumda 11 kg. çocuk, diğer kolumla tutunurken yurdum maganda minibüs şoförünün kullandığı araçla sağlam durmaya çalışıyorum.

Bir tarafta 30-35 yaşlarında kadın tekli koltukta oturuyor. En arka koltukta adamlar oturuyor.
Diğer tarafta iki orta yaşlı kadın bana "bacaklarımdan duramıyorum kızım istersen ver benim kucağıma" diyor. "Yok durmaz ağlar" dedim. "Ver bakalım bi" dedi. Verdim tabi ki durmadı oğlum beni istedi.

Sonuç olarak kol değiştire değiştire, belime henüz bilmediğim fıtık ekleyerek kan ter içinde yolculuk yaptım.

Ben bekar ve çocuksuzken de bu konular da hassastım. Bir defa göbekli bir kadına hamile diye yer vermek istedim.
Demek ki aileden alınan eğitimden bunlar hep..

Çocuklu birine sıra verme işini anlamadım herkesin çocuğu var zaten neyse olay o değil adam uçmuş ama ülkede aklı başında insan kaldı mı ki
Bibi eger bebek ise oncelik onundur cunku adi ustunde bebek , normal yasta bir cocukluya sira vermrzsin de bebegin tum dunyada onceligi vardir
Ben alismisim turkiyedeki davranislara , burada kicagimda bebekle siraya girince azar isitiyorum bebegin var neden siraya giriyorsun oncelik senin diye

Bebekler gelecegimizdir ve bebek ile is halletmek cok zordur , medeni ulkelerde bu bilindigi icin oncelik bebegindir

Ben burada bebek ile hayatin ne kadar kolay oldugunu anlatsam oturur aglarsiniz hanimlar , cidden benim icim yaniyor cunku ulkemin geldigi noktaya

Biz ne zaman bu kadar kaba ve kotu olduk anlayamiyorum

Ufacik bir avrupa ulkesindeyim ve bebegimle disari ciktigimda herseyde oncelik bende , markette kasa sirasinda beklerken 80 yasindaki teyzeler bana yerini verip one geciriyorlar zorla , resmen yalvariyorum olur mu oyle sey ben beklerim diyorum resmen ittiriyorlar hayir sende bebek var diye

Havaalanlarinda adamlar sadece cocuklu yolcular icin ayri check in kontuari yapmis beklemesin cocuklular die

Ucaga ilk alinan bebekliler ve cocuklular , taksi beklerken taksi bile gelip bebekli yolcunun onunde duruyor oncelik onun diyor

Otobüs minibüs zaten sira veririm çocuklu hamile biri savrulurken oturamam ama normal bi yerde cocuklu olmak engellilik degildir benim için dediğim gibi ülkenin yarısı bebekli zaten bize sıra hiç gelmez

Çocuğu kucağına alıp benim çocuğum var diyen kimseye sıra vermem kusura bakmayın. Artık çocuklarınızı kullanmayı bırakın. 2 çocuğum var kimseden öncelik beklemedim.

Sıradaki insanların acil işi olmadığını nerden biliyorsunuz? İyi acil işim var geçim önüne . Yok böyle bir dünya . Kimseden sırasını istemedim. Özel muamele bekledim.

Sıradaki insanların acil işi olmadığını nerden biliyorsunuz? İyi acil işim var geçim önüne . Yok böyle bir dünya . Merak ettim kaç gün önce doğum yaptınız.
yenidogum yapmadim cnm 11 aylik bebegim isleri olabilir zaten bnde zorla siralarini almis degilim bebegim cok huysuzlandi o ara mecbur kalarak rica etim. adamin yaptklari rahatsiz etmedide benim sira istememi rahatsiz etti sizi.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…