tabiki bnde bunu istiyorum dunden beri ne haldeyim bi ben bilrim. zatenGeçmiş olsun. Ne yaşadığınızı siz bilirsiniz doğrudur, kucağınızda bebek extra hassasiyet o da tamam. Eve gidip bebeğinizi sakinleştirdikten sonra , tekrar karakola başvurabilirdiniz diyorum. Geç değil diyorum, böyle magandalara şehir eşkiyalarına meydan bırakmayın.
sizin şu an yaptığınız şuna benziyor.
ben diyorum ki adam öldürmek kanunlara aykırı. siz de diyorsunuz ki bence değil.
bi yönergeyi uygulamanın karşılığı illa ceza olması mı? otobüs işletmeleri yönetmeliğinde böyle bi karar var. uymak zorundasınız. neye diretiyorsunuz anlamadım ki.Adam öldürmenin cezası var farkındaysanız otobüste kimse yer vermiyor diye ceza verilmez. Alakasız bir örnek oldu bu
ben anlatamiyorum galiba ben zaten ayakta bekliyordum sirama bi bayan sen sira iste bakin bu cocuklu 2 dk isini haletsin dedi bende veren olursa olur diye rica etim bukadar kimsenin sirasini almadim veya önüne gecmedim buraya kadar normsl dimi baska bi adam hic sirada yok orda oturuyoken biz niye sira veriyoruz diye saldirisa gecdi anlatabildimi
ben zaten yer verirlerse olur dedim genel olarak onumde olan kisiler icin zaten 3 kisi fln vardi adam hayir olmaz dese yeterli olur dimi. siz öyle bi konusuyosunuz ben sanki herkezin sirasini almisimda isimi halletmisim gbi. yerimde duruyodum adam parladi.Hanımefendi konunun o kısmını açık yazmamissiniz. Sadece öndeki adamdan izin alıp işlem yaptırmak istiyorsanız sıradaki tüm insanlardan izin almanız gerekiyordu bir kişiden değil. Adam o yüzden delirmiş
Sirasi gitti diye birilerine yumrukmu atmaai gerekiyorduHanımefendi konunun o kısmını açık yazmamissiniz. Sadece öndeki adamdan izin alıp işlem yaptırmak istiyorsanız sıradaki tüm insanlardan izin almanız gerekiyordu bir kişiden değil. Adam o yüzden delirmiş
Sirasi gitti diye birilerine yumrukmu atmaai gerekiyordu
ben zaten yer verirlerse olur dedim genel olarak onumde olan kisiler icin zaten 3 kisi fln vardi adam hayir olmaz dese yeterli olur dimi. siz öyle bi konusuyosunuz ben sanki herkezin sirasini almisimda isimi halletmisim gbi. yerimde duruyodum adam parladi.
Yok inanilacak gbi degildi bi keresnde de.otobuste kucuk cocugum kucagmda bi elmle tutunuyorm o seklde bile vermediler ki hamile halmden dw zordu o an kadinin biri bana ver cocugu dedi iyilik yapcaksan kendin kalk gec otur de ne munasebet sana cocufumu vereym kucagna durmaz baskasnda dedim ki gercekten durmazdi . Boyle boyle seyler
Bibi eger bebek ise oncelik onundur cunku adi ustunde bebek , normal yasta bir cocukluya sira vermrzsin de bebegin tum dunyada onceligi vardirÇocuklu birine sıra verme işini anlamadım herkesin çocuğu var zaten neyse olay o değil adam uçmuş ama ülkede aklı başında insan kaldı mı ki
Otobüs minibüs zaten sira veririm çocuklu hamile biri savrulurken oturamamBibi eger bebek ise oncelik onundur cunku adi ustunde bebek , normal yasta bir cocukluya sira vermrzsin de bebegin tum dunyada onceligi vardir
Ben alismisim turkiyedeki davranislara , burada kicagimda bebekle siraya girince azar isitiyorum bebegin var neden siraya giriyorsun oncelik senin diye
Bebekler gelecegimizdir ve bebek ile is halletmek cok zordur , medeni ulkelerde bu bilindigi icin oncelik bebegindir
Sıradaki insanların acil işi olmadığını nerden biliyorsunuz? İyi acil işim var geçim önüne . Yok böyle bir dünya . Kimseden sırasını istemedim. Özel muamele bekledim.normalde asla sira istemem ve kasitli birsey degil bebekle sıra istemem oan bebek durmadi ve benimde acil bir isim oldugu icin mecbur kaldim hayir veremem dese kabulüm ama bianda bagirarak cıkısmasi ve olayin buralara gelmesi hala soktayim..
yenidogum yapmadim cnm 11 aylik bebegim isleri olabilir zaten bnde zorla siralarini almis degilim bebegim cok huysuzlandi o ara mecbur kalarak rica etim. adamin yaptklari rahatsiz etmedide benim sira istememi rahatsiz etti sizi.??Sıradaki insanların acil işi olmadığını nerden biliyorsunuz? İyi acil işim var geçim önüne . Yok böyle bir dünya . Merak ettim kaç gün önce doğum yaptınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?