paylasım ıcın tesekkurler gercektenj muhtesem anlatılmıs!
Paylaşım için teşekkürler..
Şiddet uygulayanın okumuşu,cahili,kibari,kabası,yaşlısı,genci yok maalesef.. Eğitim ama sadece eğitimle de olmaz..Bütün anneler çocuklarını bu bilinçle yetiştirmeli ki bu da yeterli değil...
öncelikle beyinleri eğitmek lazım el eğitilir dil eğitilir beyinde eğitilmiş görünür ama o beynin içinde neler gizli olduğunu kimse bilmez
konuşursa adam gibi adam dersin ama belkide piskopatın önde gidenidir
Aynen.. Düzelmez belki ama en aza indirilmeye çalışılmalı işte.. O da nasıl olur bilemiyorum..
Geçen bir haber vardı,kadın sevgilisiyle otele gitmiş adam süprizim var demiş, kadının yüzüne biber gazı sıkmış,ellerine kelepçe takmış,kadın canını zor kurtarmış,otel görevlilerine sığınmış..Adamın çantasından bıçaklar,satırlar çıkmış.. İş adamı sözde ama piskopat, manyak işte..Cezalar caydırıcı ve gerçekten ağır olmalı, kimse cesaret edememeli!!
gerçekten çok anlamlı olmuş arkadaşım.paylaşımın için teşekkürler.
aynen söylediğim gibi adam görünümlü caniler işte iş adamı olmuş sözde ama beyin yerinde diğil neye çalışıyo nasıl çalışıyo akıllarından geçenler ne bir insan nekada acımasız olabilir bir kanıtı işte buhaaa bunları okuduktan sonra her nekadar şiddete hayır desemde bu canilerin ibreti alem linç edilmesi geliyo aklıma
okadar kesici alletle ne yapmayı palanlıyodu aklından neler geçiyodu acaba
Adam daha önce aldatılmış mış,bu kadında aldatmasın diye gözünü korkutmak istemiş miş!!!! Yersek!!
Kadın hayatı boyunca bir daha kimseye güvenmez artık.. Kadınlar aldatılır oturur ağlar,erkekler aldatılır kan çıkar artık onlar her şeyi yapma hakkına sahiptir...
Sonuçta devlet kurallar ve cezalarla toplumu düzenler..Ağır cezalar olmalı!! Çok ağır cezalar.. Ama biz de kanunlar da bir tek kadınlara işliyor...erkeklere her şey serbest, "karısı değil mi sever de döver de" diye bir söz var bu ülkede....
İzlerken bile bi tuhaf oldum
Teşekkürler paylaşım için..
ne yazık ki hepsi gerçek
teşekkürler payşalım için
paylaşımınız için teşekkürler hiç bir kadın şiddeti hakketmiyor
Kadın olarak başta bizim susmamız gerekmiyor gerçekten.
Paylaşım için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?