Kadına yönelik şiddete hayır!!!!!!!!

çokkk güzel anlatmışsın gamzem daha ne söylenebilirki

evet susmamız gerekmiyor ama bir çok kadın ya elalem diyo ya töre diyo yada çocuklarım diyo çekiyo sineye

Maalesef böyle insanlar çevremizde çok var buna nasıl dur dememiz lazım bilmiyorum herkesin bilinçli olması gerekiyor...

burda okuduğum konular özellikle dün okuduğumuz meşhur konu bana gösterdi ki bazı kadınlar hakediyo, zemin hazırlıyo, karşı çıkmıyo kaderine razı oluyo, bu durumda ne yapabiliriz ki, kadının başına gelmeyen kalmıyo yinede kocam kocam, gık diyen feminist oluyo hatta utanmasalar dinsiz dicekler, bizim dinimiz böyle ben inançlıyım bu imtihan, dayağını ye lafını işit otur o zaman, bi erkeğe zayıf ya da güçlü olduğunun sinyalini kadın verir, güç derken illaki çalışan kadın olmayı vs kastetmiyorum, ben bu kadına bi fiske vurursam başıma şu şu gelebilir diyebilmeli bi erkek, kocamdır döverde severde diyen biçok kadın var, beni çok seviyo kıskanıyo o yüzden baskılıyo diye psikolojik şiddete boyun eğenler var, şurdaki konulara bi bakın, konu ne olursa olsun ya kv suçlu, ya elti, ya görümce ya kendi annesi, asla koca suçlu olmuyo, erkek olsanız ne hissedersiniz bu manzara karşısında, ben olsam kendimi paşa gibi hissederim dünyanın kralı benim moduna girerim yalan yok, hayatımı kadın çöplüğü yaparım aslada tek eşli olmam, niye olayım ki

kadına,çocuğa,bebeğe,insana,hayvana,vb..herşeye şiddete hayır..çünkü şiddet acizliktir!

kendisini ifade edemeyen,şiddetten başka çözüm yolu bilmeyen,dayağı meşrulaştırmaya çalışanlar bu yola baş vurur..

paylaşım için teşekkürler.

Maalesef böyle insanlar çevremizde çok var buna nasıl dur dememiz lazım bilmiyorum herkesin bilinçli olması gerekiyor...
önlemi kadınlar kaçarak almaya çalışıy mahallenin bakkalına sığnıyo bakkal umursamadan tv izliyo kadın dayak yemeye devam ediyo bir kişinin duyarlılığı pek işe yaramıyo malesf
daha çok anlatmak istediklerim var ama

anlatabileceklerin kadarını anlat gamzem fazlasını değil

tabiki sadece kadın maruz kalmıyo şiddete sadece erkekte uygulamıyo şiddeti
şiddet uygulayn bazen eş bazen anne bazen baba her kim olusa olsun hiç bir canlı şiddeti haketmiyo

ama şöylede bişey varki içimi en çok acıtan bebeklerin çocukların hem şiddet hemde cinsel tacizlere maruz kalması beni mahfediyo işte bunu yapanın ibreti alem

süründürülmesini istiyorum hadım edilmesini istiyoru asılmasını istiyorum!!!!!!!

sağlıklı düşünemiyo belkide belkide çevre baskısından korkuyo belki ailesinin söylediği gelinliğinle çıktın kefeninle geldir
okadar çok sebebi varki ama en büyük etkende çocuklardır şiddeti kabuletmelerinin sebebi
geçen hafta 15 yaşındaki genç bir kadın öldürüldü ve cenazesine bile sahip çıkılmadı neden.. tecavüze uğradığı için suçluyu dedğil maduru cezalandırıyolar kefeni bile çok gördüler o kadına kefensiz birşekilde defnedildi hayat geriden bakıldığı kadar kolay değil dediğim gibi önce beyin eğitimesi lazım el eğitilir dil eğitilir ama byin eğitimi hepsinden zordur:26:

Bu ülkede hergün kadın için şunu yaptık bunu yaptık haberleri çıkıyor.

Peki bu yapılanlar nerde? Hangi kadın bu yapılanlardan yararlandı? Kağıt üzerinde yapılan hiçbir kanun beni tatmin etmiyor. İş fiiliyata gelince kocaman bir boşluk.

Kimi kadın susuyor! Susmak zorunda! Kaderim dediğinden değil. Gidecek yeri yok, göze alıp gitti sokakta kimbilir kaç hayvanın (hayvanlara hakaret biliyorum) tacizine uğrayacak.

Sosyal hizmetlere sığınsın! Hikaye orası da. Çünkü psikolojik sorunu olanda, olmayanda orada. Kaldı ki, zaten en fazla 3 ay.
Devlet şiddet gören kadına sahip çıksın, istihdam etsin, elinden tutsun; bakalım kaç kadın çekecek bu hali.
Kadının suskunluğu çaresizlikten.!

Evet bu ülkede kadın için birşeyler yapılıyor.
3 çocuk doğurtup eve bağlamak gibi, tecavüze uğradığında, o iğrenç eylemden olabilecek çocuğunu doğurmak zorunda bırakılmak gibi. Kadının cinsiyet organına bekçilik etmek gibi. Zinayı serbest bırakıp kadınları iyice ayak altında ezmek gibi.

Çok şanslı kadınlarız biz. Ayrıcalığımız var özendiğimiz Avrupa ülkelerindeki kadınlardan. Oradaki kadınlar işte bu eşsiz haklara sahip değiller.!

çok duygulandım videoyu izlerken kadınlar neden hep mazlum hep ezilen sadece fiziksel gücümüz erkeklerinki kadar değil diye mi

evet kadının susukunlu çaresizliğinden işin özeti bu
hani bir şarkı varya sussan olmuyor susmazsan olmaz die birçok kadını halide bu işte

çok duygulandım videoyu izlerken kadınlar neden hep mazlum hep ezilen sadece fiziksel gücümüz erkeklerinki kadar değil diye mi

hayır kadının fiziksel gücünün eksikliğinden değil şiddet uygulayan erkeklerin güven eksikliğinden
kadın isterse öyle güçlü olurki yerle yeksan eder ama bunu başarabilen kadın sayısı çok az

Diğer konuyu buradan devam ettirmek istemem ama şu, imtihan olayına çıldırıyorum ya.. Bir bahane arayan hemen buna sığınıyor.. Böyle düşünenlere kapak olsun :

Melekler, öz benliklerine zulmetmiş olanların canlarını alırken,onlara şöyle dediler : "Neredeydiniz siz?" cevap verdiler: "Yer yüzünde ezilip,horlananlardık biz." Melekler dedi ki: "Allah'ın yer yüzü geniş değil miydi ki orada bir yerden bir yere göçesiniz?" .....
Nisa Suresi/97.ayet

Her türlü şiddete,hakarete,aldatılmaya boyun eğmek sınanma değildir...

Hala kadın gece yarısı sokağa çıktı, erkek arkadaşının evine gitti, mini etek giydi diye, davetkar oldu, tecavüz edilmeyi haketti diye düşünen hem cinslerimiz var bizim...

Bu zihniyetin yetiştirdiği hem kız hem erkek çocukları düşünün.

değil mi? ve bunu düşünen,yazıya döken ve savunan kadınlar üstelik..en acısı da bu kadınlar bu doğrularla evlat yetiştiriyorlar.

kadınlarımızın gözü açılmadıkça,kalıplaşmış düşünceleri yıkılmadıkça başka kadınlar şiddet görmeye ezilmeye devam edecek.

kızlar aslında 14 subattA türkiye kadınlarıda sesini yükseltebilir ama bu nasıl olur bilmemki ? yada bizim destek olabilceğimiz bi onların yanında yer alabileceğimiz organizasayonlar varmıki?

tüylerim ürperdi gözlerim doldu resmen videoyu izlerken aslında bildiğimiz ama görmek istemediğimiz kapımızı kapatıp kapının dışında bıraktğımız gerçekler bunlar. Bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın. Gerek kadının ailesinde eğitilmemiş olması, maddi imkansızlıkları, ailesi tarafından sahip çıkılmaması, dönecek bir yerinin olmaması, gerek yasalarımızın eksikliği bir kadın öldürülmeden hiçbir cezai işlem yapılmaması maalesef yasalarımıza göre o kadının ölmesi lazım ceza verilmes için. Erkek egomanyası her yerde geçerli biz dur demezsek polisi, savcısı hiç dur demiyor. Şöyle düşünün adam öldürüyorlar diye bağırırız herkes toplanır çünkü erkek egemen toplumuz yaa ama kadın öldürülüyor diye bağırsak kimse oralı olmaz. Ya haketmiştir millete göre ua da kadındır işte boyun eğmek zorundadır.Ne oluesa olsun maddi imkanlarımızı elimize almalıyız sesimi çıkarmalıyız. Gerçi bu ülkede öğretmeni de mühendisi de öldürüyorlar hemde en okumuş kişiler bile yapıyor bunu zihin eğitimli olmayınca. Tek çözüm en ağırcezaların getirilmesi tehditte bile o kişiye hapis cezası verilmesi uzun süreli. Kadın hakları sözde kalmamalı devlet sahip çıkmalı.

bu olay yaşadığım şehirde oldu, batmanda, batmanlılarda onu yapanlar diyarbakırlı diyo, ha batman ha diyarbakır aynı benim için, batman bi dönem kadın intiharlarının en çok olduğu ildi belki hala öyle

Hanımlar en azından bu konuyu güncel tutabiliriz 14 Şubata kadar kadına şiddete olan tepkimizl buu sayfadan yazabiliriz.

Yüzbinlerce kullanıcısı olan bir platform burası. Aynı zamanda yüzbinlerce okuyucusu var dışarıdan.

Şuan elimizden gelen bu olabilirse o zaman yapalım.
14 şubatta gerçekleşecek kadına şiddete son eylemlerini şehir saat yer burada belirtelim.

En önemlisi bu konuyu güncel tutalım...

Ha bir de bireysel silahlanmayı unutmamak lazım en büyük sorun bu bence her önüne gelen alıyor eline silahı kadın istediği kadar kaçsın buluyor yakalıyor öldürüyor tabancası olan birine kim karşı koyabilir ki. Hele de bir kadın. Daha geçenlerde bir öğretmen maddi imkanı var mesleği var kaçıyor şiddetten diyor ki mebe beni ailemin olduğu yere tayin edin canım tehlike de kocam peşimde yok diyor meb savcılığa gidiyor bana koruma verin diyor yok diyor savcılık eylem olmadan koruma veremeyiz. Düşünün yaralanması ya da ölmesi lazım akıllara zarar bir düşünce. Ne oluyor sonra kadın ailesine mektup gönderiyor ölürse savcılığa verilmek üzere savcılık meb mesuldur bu olaydan diyor ve birkaç güne kocası elinde silah görev yaptığı okuldan çıkkarken sıkıyor kurşunu. Hanii savcıya mebe işlem yapmayanlara ceza nerede göstermelik gözaltılar o kadar. Eylem yapılsa ne olur kadınlar sokakta istediği kadar kadın hakları diye bağırsın, pankartlar açsın. O gün tv lerde küçücük yer alır öbür gün normal hayata devam. Kim yanında kadının hangi savcı, hangi devlet adamı. Tecavüzcüsünden hamile kalıp bu çocuğu istemiyorum diyen kadına hayır doğuracaksın diyen devlet mi o eylemler yapıldı diye dank edecek. Devletin yanlısı dindar bir kadın bile kocaların kumalarına da yasal haklar tanınmalı nafaka verilmeli, miras hakkı olmalı diyorsa ne ne kadın hakkı.

Son düzenleme:
evet elimizden gelen sadece bu şimdilik belki ama sesimizi birşekilde duyurabiliriz
dedim ya hiç bir canlı şiddeti haketmiyor
bunun adı kader olmamalı kaderim diyip sineye çekilmemeli öyle yada böyle bunun üstesinden gelinmeli

erkeklere göre kadın nedir öncelikle cinsel bir obje
sonra anne sonr hizmetçiherişinini görecek yorgunum demeye hakkı olmayacak bence kader demekten daha fazlası yapılabilir yeterki kadın istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…