kadından erkeğe evlilik teklifi

Tam tersi karakter olarak o çekingen ben daha girişkenim. Yine aynı şeyi mi söylerdiniz? O kendini kötü ve değersiz hissediyor olabilir mi? Cinsiyet rollerimiz yer değiştirmiş gibi oldu biraz böyle yazınca da

Bana göre kadın da erkek de edebilir. Ama -istisnaları tenzih ederek- Türk erkeklerinin çoğunun bir kadının evlenme teklifini olgunlukla karşılayacağını düşünmüyorum. Mutlaka karşılayan olacaktır ama sevgilinizin söylediği "beklentili" konuşmasından o olgunluğa erişemediği izlenimini uyandırdı. Ben bu riski alır mıydım, almazdım.

Bunun cinsiyeti olmaz bana gore. Ama en guzeli erkegin teklifidir. Daha tatli duruyor oyle cunku. Kaldi ki niyeti olsa kendi coktan ederdi.
Niyeti yoksa teklif edersem hayır dicek o zaman. İnsan içinde beni rezil mi etmeye çalışıyor kalabalıkta et diyerek ....

Ben evlilik teklifinin konuşulmasını çok anlamsız buluyorum. Teklif, edildiği zaman öğrenilir, önceden konuşmak saçma değil mi?
Erkek arkadaşınızın cevabı ise tamamen saçma. Gösteriş meraklısı.
Etmeyin.

Evet Hem teklif edicem hem kalabalıkta o nasıl olucaksa offf
Bence etme özel birsey insan özenir kalbinden geçeni yapar ama adam şow istiyor resmen hiç romantizm kalmadı bu durumda senin fikrin olsa sorun değil güzel şeyler bulursun ama illa kalabalık risk falan hiç bi romantizmi kalmadı bende

İyide neden kendi etmek yerine sizden bekliyor ben o kısmı anlayamadım hiç. sonuçta bu işin normali ve geneli kadına teklif edilmesidir. bi erkeğin bu beklentiye girmesinin altındaki nedeni çok merak ettim.

İyide neden kendi etmek yerine sizden bekliyor ben o kısmı anlayamadım hiç. sonuçta bu işin normali ve geneli kadına teklif edilmesidir. bi erkeğin bu beklentiye girmesinin altındaki nedeni çok merak ettim.
Bunu ben de anlamadım. Dediğiniz gibi genelde erkek alır bir yüzük kendince artık bir şekilde teklif eder. Böyle şatafatlı bir beklenti beni huzursuz ediyor.

Normal bir durumda bence edilebilir ama sevgiliniz sacmalamis resmen. Yok insanlar içinde et yok bilmem ne. Biz bile böyle triplere girmiyoruz ya :)
Ama sahsen esim bana etmese ben ona ederdim yani :)

Tam tersi karakter olarak o çekingen ben daha girişkenim. Yine aynı şeyi mi söylerdiniz? O kendini kötü ve değersiz hissediyor olabilir mi? Cinsiyet rollerimiz yer değiştirmiş gibi oldu biraz böyle yazınca da
Ben de girisken biriyim ve sosyalimdir de. ama bana ters geliyo kizin evlenme teklifi etmesi hem de toplum icinde. bir de o cok cekingen biri olsaydi bu sekilde beklentisi oldugunu soylermiydi? ustelik toplum icinde evlilik teklifi istiyor. sirf cekindigi icin evlenme teklifi edemeyen biri toplum icinde evlilik teklifi aldiginda utanmaz mi peki ?

- Taş yerinde ağırdır var bide taş biz oluyoz galiba sanırsam

Aynennnn

Kesinlikle daha çok utanır. 10 kişiye konuşurken heyecanlanan adam benden bunu nasıl bekliyor anlamıyorum zaten. Dalga mı geçiyor benimle acaba?

Genellemeyin kadın teklif edebilir diyenlerin kaçı teklif edebilir? birde topluluk önünde? böyle birşey yapmam adam olan adam alır yüzüğü gerer göğsünü karım ol der. çok istiyosan sen et diye kırıtmaz. adam ciddi düşünmüyor ego peşinde. sense kaybetmemek için bunu bile yapacsk vaziyette. acıdım şuan. değen adama edilirde sevgilisini bu duruma sokabilecek erkek eziktir

Ya şey yapabilirsin .
Hem teklif olur hem laf vurma
Arkadaşlarınızın olduğu bir ortamda arkadaşların onu övsün
Sonra sen o arada ''aynen ben seni kaçırmayayım gel biz bir nikah tarihi alalım ''dersin

Çok doğal durur .
Tek taşlı erkek yüzükleri de var artık filan yaparsın

Sende et gitsin,ne kaybedersin ki.. hayır dersede ayrılırsın,ilerde gülecek anın olur işte :)

Değen adam nasıl olur? gerçekten hiç öylesine denk gelmedim sanırım hayal edemedim şu an

Kesinlikle daha çok utanır. 10 kişiye konuşurken heyecanlanan adam benden bunu nasıl bekliyor anlamıyorum zaten. Dalga mı geçiyor benimle acaba?
Siz kendisine sorun ya da bu durumdan rahatsiz oldugunuzu dillendirin bence. kendisini tanidigini cekingen biri oldugunu, boyle talebinin olmasi sizi sasirttigini soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…