Tam tersi karakter olarak o çekingen ben daha girişkenim. Yine aynı şeyi mi söylerdiniz? O kendini kötü ve değersiz hissediyor olabilir mi? Cinsiyet rollerimiz yer değiştirmiş gibi oldu biraz böyle yazınca daIlk once ben bi insanin bana deger verip vermedigine bakarim. zaten deger verilmedigini hissedince ben birakir giderim. eger sevdigim biri olsa ve benden evlenme teklifi beklentisi icinde oldugunu soyleseydi boyle bir durumda kendimi kotu ve degersiz hissettigimi soylerdim mutlaka. evlilikte ilk adimin erkekten gelmesi gerektigini, bayanlarin fitrat olarak cekingen ve utangac oldugunu, bu durumun benim tarzim olmadigini ifade ederdim. eger yok illa senden olacak derse zaten benimle evlenmek istemiyor der ve ceker giderdim
Niyeti yoksa teklif edersem hayır dicek o zaman. İnsan içinde beni rezil mi etmeye çalışıyor kalabalıkta et diyerek ....Bunun cinsiyeti olmaz bana gore. Ama en guzeli erkegin teklifidir. Daha tatli duruyor oyle cunku. Kaldi ki niyeti olsa kendi coktan ederdi.
Bence etme özel birsey insan özenir kalbinden geçeni yapar ama adam şow istiyor resmen hiç romantizm kalmadı bu durumda senin fikrin olsa sorun değil güzel şeyler bulursun ama illa kalabalık risk falan hiç bi romantizmi kalmadı bendeEvetHem teklif edicem hem kalabalıkta o nasıl olucaksa offf
Kalabalik ortamda isteyisi zaten tuhaf. Yapmayin derim. Sonra pisman olma olasiliginiz yuksek. :/Niyeti yoksa teklif edersem hayır dicek o zaman. İnsan içinde beni rezil mi etmeye çalışıyor kalabalıkta et diyerek ....
Bunu ben de anlamadım. Dediğiniz gibi genelde erkek alır bir yüzük kendince artık bir şekilde teklif eder. Böyle şatafatlı bir beklenti beni huzursuz ediyor.İyide neden kendi etmek yerine sizden bekliyor ben o kısmı anlayamadım hiç. sonuçta bu işin normali ve geneli kadına teklif edilmesidir. bi erkeğin bu beklentiye girmesinin altındaki nedeni çok merak ettim.
Pişman olmaktan korkuyorum zaten bende. Kanıtlamamı mı istiyor sevgimi anlamadım.Kalabalik ortamda isteyisi zaten tuhaf. Yapmayin derim. Sonra pisman olma olasiliginiz yuksek. :/
hayattaki şansım (temsili değil)Ben birine etmiştim 2 aya başkasıyla evlendi
Ben kadına edilmesinden yanayım. Şart mı, değil.
Ben de girisken biriyim ve sosyalimdir de. ama bana ters geliyo kizin evlenme teklifi etmesi hem de toplum icinde. bir de o cok cekingen biri olsaydi bu sekilde beklentisi oldugunu soylermiydi? ustelik toplum icinde evlilik teklifi istiyor. sirf cekindigi icin evlenme teklifi edemeyen biri toplum icinde evlilik teklifi aldiginda utanmaz mi peki ?Tam tersi karakter olarak o çekingen ben daha girişkenim. Yine aynı şeyi mi söylerdiniz? O kendini kötü ve değersiz hissediyor olabilir mi? Cinsiyet rollerimiz yer değiştirmiş gibi oldu biraz böyle yazınca da
- Taş yerinde ağırdır var bide taş biz oluyoz galiba sanırsamŞahane yorumlar gelecek birazdan bekle sen
Kadın kısmısı teklif etmez.
Kadın kısmısı duygusunu göstermez.
Kadın dediğin kaçar.
Kadın dediğin değerini düşürmez.
-Bu en favorim-
Kadın kendini ağırdan satar. (bkz. kendini satmak???)
...
*Bayan diyecektim, kadın olmuş
AynennnnBence etme özel birsey insan özenir kalbinden geçeni yapar ama adam şow istiyor resmen hiç romantizm kalmadı bu durumda senin fikrin olsa sorun değil güzel şeyler bulursun ama illa kalabalık risk falan hiç bi romantizmi kalmadı bende
Kesinlikle daha çok utanır. 10 kişiye konuşurken heyecanlanan adam benden bunu nasıl bekliyor anlamıyorum zaten. Dalga mı geçiyor benimle acaba?Ben de girisken biriyim ve sosyalimdir de. ama bana ters geliyo kizin evlenme teklifi etmesi hem de toplum icinde. bir de o cok cekingen biri olsaydi bu sekilde beklentisi oldugunu soylermiydi? ustelik toplum icinde evlilik teklifi istiyor. sirf cekindigi icin evlenme teklifi edemeyen biri toplum icinde evlilik teklifi aldiginda utanmaz mi peki ?
Sende et gitsin,ne kaybedersin ki.. hayır dersede ayrılırsın,ilerde gülecek anın olur işte :)Yurt dışındayken bir çılgınlık yapalım konsoloslukta evlenelim dedi kabul etmedim. Gerçi belki de beni denemiştir. Çünkü o zaman ilişkide bu kadar ciddi değildik. Ben de ailemde tek kızım ben annemin kalbine iner dedim. Şimdide bu şekilde sen et o zaman hatta riske gir diyor. İnat mı ne
Değen adam nasıl olur? gerçekten hiç öylesine denk gelmedim sanırım hayal edemedim şu anGenellemeyin kadın teklif edebilir diyenlerin kaçı teklif edebilir? birde topluluk önünde? böyle birşey yapmam adam olan adam alır yüzüğü gerer göğsünü karım ol der. çok istiyosan sen et diye kırıtmaz. adam ciddi düşünmüyor ego peşinde. sense kaybetmemek için bunu bile yapacsk vaziyette. acıdım şuan. değen adama edilirde sevgilisini bu duruma sokabilecek erkek eziktir
Siz kendisine sorun ya da bu durumdan rahatsiz oldugunuzu dillendirin bence. kendisini tanidigini cekingen biri oldugunu, boyle talebinin olmasi sizi sasirttigini soyleyinKesinlikle daha çok utanır. 10 kişiye konuşurken heyecanlanan adam benden bunu nasıl bekliyor anlamıyorum zaten. Dalga mı geçiyor benimle acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?