Bence trollendik guncellemeden belliTrolluyor olabilir misin bizi ? İnanmadim ben
Kızlar merhaba. Sırf bunu sormak için üye oldum normalde sessiz takipçiyim. Sevgilime evlenme teklif etmek istiyorum ama çekniyorum. Sonuçta toplum baskısı falan. Ayrıca laf arasında bana evlenme teklif ediceksen risk alman gerek baş başa edilen teklif mi olur dedi.
Sizce evlenme teklif etmeli miyim? Etmeliysem risk alarak nasıl teklif edilir. Sizin şahane yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada 3 senedir birlikteyiz ilişkimizde bir sorun yok.
Not: Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Beni belkide büyük bir hatadan döndürdünüz. Kesinlikle öyle şatafatlı bir evlilik teklifi yapmayacağım. Hatta çok istiyorsa o etsin, o risk alsın.....
Keşke öyle olsaydı maalesef ciddi bu durum. Burdaki kadınlardan fikir almak istedim. Nitekim ben de ego şişirdiğini düşünüyordum beni onayladılar.Trolluyor olabilir misin bizi ? İnanmadim ben
Keşke deseydim de bir güzel kavga çıksaydı o an şok oldum cevap veremedimSevgilin gösteriş peşinde anlaşılan, toplum içinde teklif bekliyor bir de . Oldu paşam başka ne istersin deseydiniz keşke
Sadece bu olay için ayrılmam ama durum canımı sıktı. Daha önce böyle bir egosu olduğunu görmemiştim hiç. Tam aksine böyle sessiz sakin, ağırbaşlı, kendini bilen biri diye tanınır.Tabiki etme yaa , adama bak! bir de risk alacakmışsın! o da şişip patlamak üzere olan egosuyla "bakarız" falan mı diyecek cevap olarak?
Yapma! asla ve kat'a yapma ve hatta bu adamdan ayrıl , o kadar ki burdan midemi bulandırdı bu egosu!
Hani kız da teklif edebilir diye bir düşüncesi olsa neyse ama "edeceksen risk al kalabalıkta et" nedir bu yaa
Epey gaza geldim dünden beri kızlar sağolsun. Teklif etmeyi düşünmüyorum şu anda. Ya doğal akışında evleniriz ya da o teklif eder kendince artık.Kendini ne sanıyor bu ego müsvettesidiz çöküp alyans mı takacaksın nedir yani. İlla sen edeceksen başbaşa huzurlu bir akşam yemekte ediver. Risk alma derim ya reddederse
O kadar ileriye gider mi ya?Oldu olacak evlenince evde oturur sen de çalışır evi geçindirirsin artık
De ki ''Üzgünüm,sen iyi bir insansın ama,ben ciddi bi ilişki istiyorum.Sende onu hissedemedim''Mecbur hissetmiyorum ama onu kaybetmek istemiyorum. Sanki diğer türlü ciddi bir yola giremicez gibi geliyor bana
O kadar ileriye gider mi ya?Çalışıp bana baksın demiyorum ama eşit olalım çok şey mi istiyorum
Bunu son kozum olarak saklayacağım.De ki ''Üzgünüm,sen iyi bir insansın ama,ben ciddi bi ilişki istiyorum.Sende onu hissedemedim''
Bakın o zaman curcunaya.
Ona bir kızı bin kişi ister bir kişi alır desem ^beni de bin kişi ister bir kişi alır.^der adım gibi eminimAyrıca siz neden teklif ediyormuşsunuz ya.Bir kızı bin kişi ister,bi kişi alır.Sizin isteyeniniz mi yokta siz isteyeceksiniz.Ayrıyeten yürek mi yediniz?(Bu deyimi yeni duydum,hosuma gitti.Onume gelene soyluyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?