Herkesin içinde bana hayır derse kendime gelemem ben. Öyle reddedilme mi olur yaSende et gitsin,ne kaybedersin ki.. hayır dersede ayrılırsın,ilerde gülecek anın olur işte :)
Hayır derse eğer öptüm canım bay der kalkarsın. :)Herkesin içinde bana hayır derse kendime gelemem ben. Öyle reddedilme mi olur ya
Hiç anlamam öyle romantikli şeylerden de. Hayır derse o değil ben salaklığıma doymam gibi daha çok. Evlenme bile teklif ettim vay salak ben diye dolaşırım ortalıktaBence edin ya guzel olur:) evet totosu hafif kalkar ama evlenince evlenme teklifini bile ben yaptim diye kafasina kakarsiniz:)
Hemde soyle afilli bisey yapin, acik alanda yoluna guller felan dokun mesela:) ben yapardim yani:) oldu da kabul etmedi, salakligina doymasin:)
Medeni cesaretinize hayran oldum vallaHayır derse eğer öptüm canım bay der kalkarsın. :)
Ben yapmam dedim :) ama yaparsamda hayıra tepkim bu olurdu. Kaybedecek bişeyin yok :)Medeni cesaretinize hayran oldum valla
Teklif için bir plan var mı kafanızda? Paylaşsanız süper olur
Evlenme teklifi de nedir evleneceğin ilişkide belli olur gelir isterler diğeri nedir niye çıkıyor takılmak amaçlı mıKızlar merhaba. Sırf bunu sormak için üye oldum normalde sessiz takipçiyim. Sevgilime evlenme teklif etmek istiyorum ama çekniyorum. Sonuçta toplum baskısı falan. Ayrıca laf arasında bana evlenme teklif ediceksen risk alman gerek baş başa edilen teklif mi olur dedi.
Sizce evlenme teklif etmeli miyim? Etmeliysem risk alarak nasıl teklif edilir. Sizin şahane yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada 3 senedir birlikteyiz ilişkimizde bir sorun yok.
Not: Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Beni belkide büyük bir hatadan döndürdünüz. Kesinlikle öyle şatafatlı bir evlilik teklifi yapmayacağım. Hatta çok istiyorsa o etsin, o risk alsın.....
Yarın öbür gün allah vermesin hastalık var. Sonra nasipse çoluk çocuk olacak vs. Senin yanında olması gereken zamanlarda kaytarır. Hatta yardımcı olmak şöyle dursun seni bile suçlu çıkarır. Yapabilir yani...Neden etmiyim kızlar? Biryerleri mi kalkar ilerde sizce?
Böyle şeylerin şakası bile olmaz. Kendini risk diye adDeğen adam nasıl olur? gerçekten hiç öylesine denk gelmedim sanırım hayal edemedim şu an
teklifi ettikten sonra kendin deneyimleyebilirsinDeğen adam nasıl olur? gerçekten hiç öylesine denk gelmedim sanırım hayal edemedim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?