kadından erkeğe evlilik teklifi

Bence edin ya guzel olur:) evet totosu hafif kalkar ama evlenince evlenme teklifini bile ben yaptim diye kafasina kakarsiniz:)

Hemde soyle afilli bisey yapin, acik alanda yoluna guller felan dokun mesela:) ben yapardim yani:) oldu da kabul etmedi, salakligina doymasin:)

Hiç anlamam öyle romantikli şeylerden de. Hayır derse o değil ben salaklığıma doymam gibi daha çok. Evlenme bile teklif ettim vay salak ben diye dolaşırım ortalıkta

böyle şeylerde bayanların beklentisi olur. şimdi erkek arkadaşınız yetiştiği kültür hepimiz biliyoruz. zaten böyle şeylerin bayanı erkeği olmaz kafasında olsaydı size bana herkesin önünde et demezdi geçelim o işleri etmeyin boşverin.

bence teklif olayı garip ve hatta tuhaf (cinsiyetten değil toptan teklif olayı garip geliyor) bence iki insan evliliği rahat konuşmalı zaten isteyip istemediklerini ayrıca seranat yapıp benimle evlenir misin demeye gerek yok ne bileyim
ama illaki teklif edeceksen bari herkesin içinde yapma şov gibi yahu samimiyet yok

Teklif için bir plan var mı kafanızda? Paylaşsanız süper olur

Aslında ben onun ve benim için özel olan bir yere götürmeyi düşünüyorum il olarak, gezelim görelim tadında çıkıp, ama böyle insanlardan uzak bir yer, piknik tadında geçecek masa falan ayarlamak lazım orayı düzenleyip onu oraya götürmek lazım, kır gibi bir yer yeşilliğin bol olduğu, onun sevebileceği şeyler. Ama tabi tam detayları düşünmedim daha

Sevgilin gösteriş peşinde anlaşılan, toplum içinde teklif bekliyor bir de . Oldu paşam başka ne istersin deseydiniz keşke

Kendini ne sanıyor bu ego müsvettesi diz çöküp alyans mı takacaksın nedir yani. İlla sen edeceksen başbaşa huzurlu bir akşam yemekte ediver. Risk alma derim ya reddederse

Evlenme teklifi de nedir evleneceğin ilişkide belli olur gelir isterler diğeri nedir niye çıkıyor takılmak amaçlı mı

Neden etmiyim kızlar? Biryerleri mi kalkar ilerde sizce?
Yarın öbür gün allah vermesin hastalık var. Sonra nasipse çoluk çocuk olacak vs. Senin yanında olması gereken zamanlarda kaytarır. Hatta yardımcı olmak şöyle dursun seni bile suçlu çıkarır. Yapabilir yani...

Teklife değil de siparişe takıldım ben.
Bak şöyle yapabilirsin, bir yere götür aranızda mesafe olsun. Yükseklik alçaklık farkı olan özellikle,sen yüksekte kal. Ordan aşağıya laf atarmış gibi söyle,çay içermiş gibi çay ne alaka bilemedim, bugün çok yoruldum da

Neden özellikle gösterişli olsun istiyor.
Gösteriş merakı hatsafada desene.
Neyin riskiymiş ayrıca.
İngiltere prensi mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…