- 18 Ocak 2016
- 942
- 2.027
- 113
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Valla nasıl bi karakteri kültürü varsa artık,çekeceğin var konu sahibi.Ben bile gıcık oldum.Allah sana bir çare versin.Tam boğmalık kadın.Açıkça söyleyemiyorsun ama imaları da umursamıyor belli.
Eşinin paramız yok demesiyle babası gelmekten vazgeçmez ki,erzak alır, dışarıdan yemek söyler v s. başka şekilde ifade edecekti.bugun ertelerseniz yarın mutlaka gelir,istemediğiniz belli ettiğiniz halde ya anlamıyor ya da işine gelmiyor kadının çünkü.böyle insanlara imalı konuşmalar ve hareketler işe yaramaz.direk söyleyeceksiniz.senede bir kalmaya gelin ama her ay ben sizi kabul edemem .kusura bakmayın diyeceksiniz.Eşim paramız yok sizi ağırlayacak bşka zmn gelin demiş adam yine de geliyor
Ne var ki bunda kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz.Daha bi iki ay önce kauınpederimin yeni eşi hayatında bizi iki gün gördüğü halde bi hafta bizde kaldı tek başına gelip.. Şimdi de kayınpeder ile kalmaya geliyorlarmış taa Antalya dan.. İkisini de hiç sevmiyorum ve eşim de istemiyor babası işe hiç anlaşamıyor.. Kadın bize taktı kafayı. Daha geçen hamile hamile geldi yine geliyor. Adama kalsa gelmezdi kadın adamı ikna etti çünkü sürekli ikna edeceğim sürekli gelecez diyip durdu.. Evi de taşırız belki dedi. Taa Antalya dan hamile hamile iki ayda iki kez bize geliyor kadın çıldırmak üzereyim.. Hiç istemiyorum daha geçen geldi ya.. Ne yapacağım bu kadınla ben... Cinnet geçirmek üzereyim.. Bi hafta kalırlar. Bu kadından bıktım ya.. Kendi evimde rahat edemeyeceğim onlar yüzünden.
Eşim babasına sizi ağırlayacak durumum yok sonra gel dediği halde adam geliyor
Evi temizleme bir şey alma paramız yok diyip kp den para isteyin. Bir daha gelmezlerEvi temizlemem lazım daha demin öğrendim yarın geleceklerini hayır kadına iyi de davranmadım geldi tek başına karı kocanın yanında bi hafta kaldı yerlerde yuvarlandı.. Rahat gevşek hareketler.. Daha geçen buradaydı anlamıyorum B.k mu var yine geliyor gerçekten çıldırmamak elde değil. Bu arada durumumuz da kötü 5 tl lik alışverişi bile kredi kartından yapıyorum para yok
Evi temizleme bir şey alma paramız yok diyip kp den para isteyin. Bir daha gelmezler
Ne var ki bunda kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz.
Belki kadinin cani sıkılıyordur yabanci bir ulkede. Sizlere ihtiyaci vardir belki. E siz de aile oldugunuza gore sicak iliskiler gelistirmek istemeleri normal ve olmasi gereken.
Kadinin bi yanlişini mi gordunuz neden taktiniz boyle?
Ilk defa evinize gelen birine neden kötū ve umursamaz davrandiniz?
Belki seveceksiniz neden boyle önyargilisiniz ki ?
Edepten hayadan nasiplenmemiş anlaşılan. Kadının hali ve tavrı hiç iç açıcı degil.Kadın çok rahat hareketleri hiç hoşuma gitmiyor. Yere yatıp masadan bişeyler alıp yiyor yerde yatarak. Eşim evdeyken kıçını eşime doğru dönüp yerde yuvarlanıyor ciddi anlamda yerde yuvarlandı
kadini arayin gelmeyin isim var diyin bu kadar basit aslinda. Esiniz de hoslanmiyormus iste ne guzel. Ya eşiniz gelsinler diye size baski kursaydi
Ben olsam evde yemek bile pişirmem.Eşine de de bu kadın böyle yapmaya devam ederse yuvamız yıkılacak de.Kafayı size takmıs kadın deli mi ne.
Ya kültür farklılığından mı bu rahatlık yoksa kadın mı geniş çözemedim elin evinde göbeği açıp yatmak nedir arkadaş ya kimse yokken laf sok kaşla göz arasında öyle yatma ayıp karşılanır burada tabi sen bilmezsin bizim adetleri de her hareketine laf çarp tabi bilmediğin için de amaŞuanburda sabah geldi göbeğini açmış yatıyor içerde
Ya kültür farklılığından mı bu rahatlık yoksa kadın mı geniş çözemedim elin evinde göbeği açıp yatmak nedir arkadaş ya kimse yokken laf sok kaşla göz arasında öyle yatma ayıp karşılanır burada tabi sen bilmezsin bizim adetleri de her hareketine laf çarp tabi bilmediğin için de ama
Benim yerimde olsanız malarsınız allah kimseyi benim gibi yapmasın kaynanam 5 yıldır bizimle kalıyor ve herşeyine karışıyor eşimde hep anneden yana aynı evin ici ne demek başka çocukları da var ama hep benim yanım da evde huzur yok hep susuyorum yat kalk allaha dua et beterin beteri var yüz verme derim tepene cikiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?