Benım bıldıgım bılıyorlarBen olsam geceden kadını arar " evine gitmelisin " diye söylerdim... Hiç umrumda olmazdı, elin karısına kızına uçkur çözerken düşünecekti derdim... Şu an daha büyük bir vebal altındasınız...
Benım bıldıgım bılıyorlarBen olsam geceden kadını arar " evine gitmelisin " diye söylerdim... Hiç umrumda olmazdı, elin karısına kızına uçkur çözerken düşünecekti derdim... Şu an daha büyük bir vebal altındasınız...
Kadına soylıcem ama bnm soyledıgım bılınmesın ıstıyorumayyy çok kötü yaaaa
bilemedim ki
Kimden korkuyorsunuz adamdan mı, yoksa eşinizin tepkisinden mı ? Tamam o zaman kontörlü telefondan arayın ? Ya da eşi eve gelince kapısına not yazıp bırakın. Kendi el yazınız olmasın yazıcıdan çıkarın koyun... Kadın akıllı ise gizlice takip eder..Benım bıldıgım bılıyorlar
Korkuyorum acıkcası
Bana bı onerı soyle lutfen bn olmadan kadını haberder edeyım
Korkuyorum daha sonra bn oldugum ortaya cıkarsa dıyeFake hesaptan eşinin onu aldattığına eve kadın getirdiğine dair mesaj atardım ben olsam. O şüphe bile yeter kadına inanmasa bile.
Canım ben yuzyuze gelırsek dırek soylerım bundan korkuyorumPislik herif! Otele verecek parası mı yokmuş?!
Yediği haltı evine taşıyıp sonrada saklaya saklaya mı sokmuş kadını eve. Bunu yaptı madem koluna da takaymış...
Yüzsüz...
O yatağa kadar kaça kaça gelen kadına da aferin.
Kendini ne duruma düşürüyor.
yiyorsun bir halt başka yer mi Yok?
Kadına direkt söylemeyin ama ima edin.
Evine kadar geldi diyip iyice yıkılmasın ama en azından bir yerlerde görmüşler, sen bunu bir talip et falan diyin...
Hayır onu anınsa boşarArkadaşınızın huyu suyu nedir?
Benim kocam yapmaz der mi?
Mutlu bir evliliği olduğunu düşünüyor mu normalde?
İşi gücü ne?
Kötü olmayı göze alın söyleyecekseniz ve bence söyleyin.
Pardon da kaldıramayacağınız şey ne?Korkuyorum daha sonra bn oldugum ortaya cıkarsa dıye
Aılem ibsanlar uzerıme gelır bunuda kakdıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?