Kadını kendı yatagında aldattı

Kadın sınırlı bırı
Basla seyşerde olabılır
Ben o kadar pembe bakamıyorum
E peki kendiniz olarak söyleyemiyorsunuz fake hesaptan yazamıyorsunuz sessiz de kalmak istemiyorsunuz peki başka akılüstü bir öneriniz var mı? Herşeye hayır dediniz çünkü.

akşam gelen kadın akrabanız mı sana çok benzettim de
Canım ben ortaya kndımı atmak ıstemıyorum
Emın olun evlı olmasam kocasıda evdeyken dırek dakar soylerdım
Ama bnmde aılem var
Sorunlar yasarım bılıyorum
Ama susamıyorumda

30'a dayandım , görüp görebileceğim en saçma yorumu da su forumda sizin sayenizde gördüm teşekkürler...

E peki kendiniz olarak söyleyemiyorsunuz fake hesaptan yazamıyorsunuz sessiz de kalmak istemiyorsunuz peki başka akılüstü bir öneriniz var mı? Herşeye hayır dediniz çünkü.
Kocasıyla hesabı bir yazdım kocası gordu sıldı ne olacak ?
Kudura bakmayın bunları dusunmek zorundayım

Canım ben ortaya kndımı atmak ıstemıyorum
Emın olun evlı olmasam kocasıda evdeyken dırek dakar soylerdım
Ama bnmde aılem var
Sorunlar yasarım bılıyorum
Ama susamıyorumda
ya senden başka gören olmadığına göre ,ha şöyle bir yöntem daha var gıybet edeceksin bir kaç komşuya anlat emin ol komşun un kulağına gider zaten.böyle dedikodunun günahı olmaz.

Yuhh bu nasil bi dusunce

Kadın öğrenince sizden bilirler direkt, siz olduğunuzu belli etmenden söyleseniz de. Adam hiç umursamadı diyorsunuz, söyleyin gitsin bence madem bu kadar umursamaz.

Canım getcekten sabahtan berı yerımde duramıyorum
Susmıcam ama mantıklı bısey arıyorum

Bu

Bu nasıl soru ya
Kıkır kır gulen ınsanları gozetlememe gerek var mı
Resmen gözetlemişsin.sabah oturup beklemişsin kadın ne zaman gidecek diye.
Yahu size ne ?
Eşine söylesem mi diyorsun.valla istersen söyle sen kötü olursun.insanları anlamıyorum zorla kendi huzurunu bozmaya çalışıyorsun.banane ya demek bu kadar mı zor?
Bende kaç kere gördüm eşini aldatan erkek .sesimi çıkarmadım.neden huzur bozayım?o kadıncağızın gidecek yeri var mı?şak diye boşayabilir mi gücü var mı?
Yazık değil mi çok güvendiği eşinin böyle bir şey yapması onu yıkar mı?ben bunları düşünürüm.dedikodu yapmadan önce.
Kusura bakmayın sizinki vicdan falan değil sizin yüzünüzden boşanırsalar iyi mi olucak?
Herkes kendi işine baksın.sen kocana bak bence aynı duruma düşme sonra..

Kadın öğrenince sizden bilirler direkt, siz olduğunuzu belli etmenden söyleseniz de. Adam hiç umursamadı diyorsunuz, söyleyin gitsin bence madem bu kadar umursamaz.
Benımde aılem var
Kocası bızede sataşabılır
Kadın kocasına bısey yapabılır cunku agresıf bırı
Dusunuyorum bunları ne yapayım

Sana kotu kelıme kullanmak ıstemıyorum
Ben dılsız bır seytan degılım
Sen sustuysan bu senın sorunun
Hadı ıyı gunler

hadi bunu yapacak kadar midesiz bir adam ailesiyle yaşadığı eve, konudan komşudan çekinmeden,görebilirler diye endişe etmeden sevgilisini getirecek kadar vurdum duymaz. eşiniz yazıklar olsun dediğinde inkar dahi etmemiş gizleme gibi kaygısı yok bence. adamın işine bile gelebilir söylemeniz. bir şekilde söylemelisiniz. yazık o kadın adamın çamaşırlarını yıkayacak, önüne yemek koyacak karılık yapacak saf gibi. kadına üzüldüm

ben cevap bile yazmadım alt satırlara yazdıklarından sonra arkadaşın yönelimini hesap edip
Haklısınız fakat yanlış yönlendirme var burada, insan tahammül edemiyor bazen.. normalde aksi yorumlara pek bulaşmam ama bu cidden sinir bozucu bir yorumdu

Baştan sona ne kadar iğrenç bi yorum. Saka falan sandim.

Haklısınız fakat yanlış yönlendirme var burada, insan tahammül edemiyor bazen.. normalde aksi yorumlara pek bulaşmam ama bu cidden sinir bozucu bir yorumdu
amaaaaan bu ne ki kır dizini otur evinde aldatmayan erkek mi var ,onlar erkek diyenlerle dolu dünya da

30'a dayandım , görüp görebileceğim en saçma yorumu da su forumda sizin sayenizde gördüm teşekkürler...
Dedikoducu değilim o yüzden garip gelmiş olabilir
Malum bizim kadınımız çok sever dedikoduyu..
Hayır bu ortalık bozanların kocaları da ne haltlar yer görüyoruz.herkes kendi kocasına baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…