eye cekmezsöyle bi şekilde ama sen olduğunu bilmesin. sonra kadın sineye çeker sen kötü olursun.
E peki kendiniz olarak söyleyemiyorsunuz fake hesaptan yazamıyorsunuz sessiz de kalmak istemiyorsunuz peki başka akılüstü bir öneriniz var mı? Herşeye hayır dediniz çünkü.Kadın sınırlı bırı
Basla seyşerde olabılır
Ben o kadar pembe bakamıyorum
Canım ben ortaya kndımı atmak ıstemıyorumakşam gelen kadın akrabanız mı sana çok benzettim de
30'a dayandım , görüp görebileceğim en saçma yorumu da su forumda sizin sayenizde gördüm teşekkürler...Neden şaşırdın ki ?
Çok olağan bir durum ..
Yüzde doksan erkeğin yaptığı birsey .
Hatta kocasının yatağına sevgilisini alan kadınlarda var.
Sen ve eşinin bu konuya dahil olması saçmalık.sizi ilgilendirmez.yetişkin insanlar.böyle herkesin özel hayatına burnunuzu sokmayın başınız ağırır huzurunuz bozulur.ben olsam eşimi hiç muhattab etmezdim o adamlar.
Bide herseyi görüyorsunuz maşallah.ben apartmanda ne olur bıter hiç haberim olmaz .paparazzi gibi milleti mi gözetliyorsunuz ?
Kocasıyla hesabı bir yazdım kocası gordu sıldı ne olacak ?E peki kendiniz olarak söyleyemiyorsunuz fake hesaptan yazamıyorsunuz sessiz de kalmak istemiyorsunuz peki başka akılüstü bir öneriniz var mı? Herşeye hayır dediniz çünkü.
ya senden başka gören olmadığına göre ,ha şöyle bir yöntem daha var gıybet edeceksin bir kaç komşuya anlat emin ol komşun un kulağına gider zaten.böyle dedikodunun günahı olmaz.Canım ben ortaya kndımı atmak ıstemıyorum
Emın olun evlı olmasam kocasıda evdeyken dırek dakar soylerdım
Ama bnmde aılem var
Sorunlar yasarım bılıyorum
Ama susamıyorumda
Yuhh bu nasil bi dusunceNeden şaşırdın ki ?
Çok olağan bir durum ..
Yüzde doksan erkeğin yaptığı birsey .
Hatta kocasının yatağına sevgilisini alan kadınlarda var.
Sen ve eşinin bu konuya dahil olması saçmalık.sizi ilgilendirmez.yetişkin insanlar.böyle herkesin özel hayatına burnunuzu sokmayın başınız ağırır huzurunuz bozulur.ben olsam eşimi hiç muhattab etmezdim o adamlar.
Bide herseyi görüyorsunuz maşallah.ben apartmanda ne olur bıter hiç haberim olmaz .paparazzi gibi milleti mi gözetliyorsunuz ?
ben cevap bile yazmadım alt satırlara yazdıklarından sonra arkadaşın yönelimini hesap edip30'a dayandım , görüp görebileceğim en saçma yorumu da su forumda sizin sayenizde gördüm teşekkürler...
Canım getcekten sabahtan berı yerımde duramıyorumTamam, o zaman bir arkadaşınız arasın? Ya da sohbet arasında konuyu evlilik ve aldatmaya getirin... Öyle kıvrak şeyler söyleyin ki aklına şüphe düşsün takibe alsın direkt söylemek yerine dolaylı yoldan ima etmek daha mantıklı bu durumda... Ama şu da var, yarın bir gün kadın bunu gerçekten yakalarsa sizin de bildiğinizi öğrenirse o zaman " ah" almış olmaz misiniz ? Şahsen ben bilmek isterdim... Keşke akşamdan bir şekilde ulaşıp söylemiş olsaydınız suç üstü yapardı ne güzel.!
Resmen gözetlemişsin.sabah oturup beklemişsin kadın ne zaman gidecek diye.Bu
Bu nasıl soru ya
Kıkır kır gulen ınsanları gozetlememe gerek var mı
Benımde aılem varKadın öğrenince sizden bilirler direkt, siz olduğunuzu belli etmenden söyleseniz de. Adam hiç umursamadı diyorsunuz, söyleyin gitsin bence madem bu kadar umursamaz.
Sana kotu kelıme kullanmak ıstemıyorumResmen gözetlemişsin.sabah oturup beklemişsin kadın ne zaman gidecek diye.
Yahu size ne ?
Eşine söylesem mi diyorsun.valla istersen söyle sen kötü olursun.insanları anlamıyorum zorla kendi huzurunu bozmaya çalışıyorsun.banane ya demek bu kadar mı zor?
Bende kaç kere gördüm eşini aldatan erkek .sesimi çıkarmadım.neden huzur bozayım?o kadıncağızın gidecek yeri var mı?şak diye boşayabilir mi gücü var mı?
Yazık değil mi çok güvendiği eşinin böyle bir şey yapması onu yıkar mı?ben bunları düşünürüm.dedikodu yapmadan önce.
Kusura bakmayın sizinki vicdan falan değil sizin yüzünüzden boşanırsalar iyi mi olucak?
Herkes kendi işine baksın.sen kocana bak bence aynı duruma düşme sonra..
Haklısınız fakat yanlış yönlendirme var burada, insan tahammül edemiyor bazen.. normalde aksi yorumlara pek bulaşmam ama bu cidden sinir bozucu bir yorumduben cevap bile yazmadım alt satırlara yazdıklarından sonra arkadaşın yönelimini hesap edip
Resmen gözetlemişsin.sabah oturup beklemişsin kadın ne zaman gidecek diye.
Yahu size ne ?
Eşine söylesem mi diyorsun.valla istersen söyle sen kötü olursun.insanları anlamıyorum zorla kendi huzurunu bozmaya çalışıyorsun.banane ya demek bu kadar mı zor?
Bende kaç kere gördüm eşini aldatan erkek .sesimi çıkarmadım.neden huzur bozayım?o kadıncağızın gidecek yeri var mı?şak diye boşayabilir mi gücü var mı?
Yazık değil mi çok güvendiği eşinin böyle bir şey yapması onu yıkar mı?ben bunları düşünürüm.dedikodu yapmadan önce.
Kusura bakmayın sizinki vicdan falan değil sizin yüzünüzden boşanırsalar iyi mi olucak?
Herkes kendi işine baksın.sen kocana bak bence aynı duruma düşme sonra..
amaaaaan bu ne ki kır dizini otur evinde aldatmayan erkek mi var ,onlar erkek diyenlerle dolu dünya daHaklısınız fakat yanlış yönlendirme var burada, insan tahammül edemiyor bazen.. normalde aksi yorumlara pek bulaşmam ama bu cidden sinir bozucu bir yorumdu
Dedikoducu değilim o yüzden garip gelmiş olabilir30'a dayandım , görüp görebileceğim en saçma yorumu da su forumda sizin sayenizde gördüm teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?