Kesinlikle katiliyorum. Bana hic romantik gelmiyor. Aksine eziklik bence. Yani senin hic mi sifatin, niteligin yok? X’in karisi, y’nin annesi.. X ve y yoksa hicbir seysin mi demek bu?
O zaman da “babasının prensesi” var.Kesinlikle katiliyorum. Bana hic romantik gelmiyor. Aksine eziklik bence. Yani senin hic mi sifatin, niteligin yok? X’in karisi, y’nin annesi.. X ve y yoksa hicbir seysin mi demek bu?
Bunu mu dert ettim? Evet ettim.
kadınların sosyal medyada sürekli yenilenen akımlar arasında sürüklenip giderken, bir baktım ki artık adı da yok olmuş...
Ahmet’in Ayşe’si
Mehmet’in prensesi
Zeynep’in annesi
İki çocuk annesi
Eren ile Emre’nin kraliçesi vs vs...
Bunu romantik yada adanmışlık falan mı buluyor insanlar bilmiyorum.
Ben bir kadının kendini böyle tanımlamasına üzülüyorum.
birinin eşi yada annesi olmak o kadının hayatının bir parçası olur, ama bu kadar kendini yok etmek neden?
Kendinizi 5 cümle ile anlatsanız, kaçıncı sırada .... annesiyim, evliyim, dersiniz?
Okuyunca instagram profilime bakayım ne yazmışım dedim:)) Önce ismim, ikinci sırada ...’ın annesi, üçüncü sırada mesleğim yazıyor. Kocişkomu unutmuşum, ekleyeyim:))Bunu mu dert ettim? Evet ettim.
kadınların sosyal medyada sürekli yenilenen akımlar arasında sürüklenip giderken, bir baktım ki artık adı da yok olmuş...
Ahmet’in Ayşe’si
Mehmet’in prensesi
Zeynep’in annesi
İki çocuk annesi
birinin eşi yada annesi olmak o kadının hayatının bir parçası olur, ama bu kadar kendini yok etmek neden?
Kendinizi 5 cümle ile anlatsanız, kaçıncı sırada .... annesiyim, evliyim, dersiniz?
Bunu mu dert ettim? Evet ettim.
Ahmet’in Ayşe’si
Mehmet’in prensesi
Zeynep’in annesi
İki çocuk annesi
bence o adı yok olmuş değil. sadece sevgi duyduğu insanların isimlerini kullanıyorlar. ayşenin annesi derken orada anne yazması anne olmaktan duyduğu mutluluk. bence bunda bir şey yok. kadın kendini yok etmez. kadın kendi yaparsa sorun olmaz. çünkü kadın sevdiklerine yapar. ama dışarıdan müdahaleyle yapılırsa ozaman tabiki sorun olur
Farklı bakış açısı...
Ayşe’nin annesi olmayı, kendisi olmaktan daha mı çok sevdiği için sizce?
duygu asena ne güzel yazmış'kadının adı yok'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?