- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son cümlede belki diyebilirim, o tarz insanlar bana hayatı boyunca birinin karısı, birinin annesi olmaktan başka hiçbir başarısı olmayan insanlar gibi geliyor tanışırken bile falancanın eşiyim diyenler yok mu acıyorum sadece kardeş sen bir adını söyle sonra kimin eşi olduğunu söylersin. Ben benim adımla soy adımla mesleğimle ha illa birinin bir şeyi olacaksam kendimin prensesiyimBunu mu dert ettim? Evet ettim.
kadınların sosyal medyada sürekli yenilenen akımlar arasında sürüklenip giderken, bir baktım ki artık adı da yok olmuş...
Ahmet’in Ayşe’si
Mehmet’in prensesi
Zeynep’in annesi
İki çocuk annesi
Eren ile Emre’nin kraliçesi vs vs...
Bunu romantik yada adanmışlık falan mı buluyor insanlar bilmiyorum.
Ben bir kadının kendini böyle tanımlamasına üzülüyorum.
birinin eşi yada annesi olmak o kadının hayatının bir parçası olur, ama bu kadar kendini yok etmek neden?
Kendinizi 5 cümle ile anlatsanız, kaçıncı sırada .... annesiyim, evliyim, dersiniz?
Olmayani dovuyorlar bence. Tvde gordum. Ayrica evlilik teklifinde,kiz istemede de kamerayla gitmek sart. Kiz babasi olanlar kapiyi acip da kameraman gormezlerse direkt olarak kapiyi suratlarina carpiyormusBen de gideyim de tazeleyeyim madem. Ama önce kuyumcuya eğer bu şartsa :))
Olmayani dovuyorlar bence. Tvde gordum. Ayrica evlilik teklifinde,kiz istemede de kamerayla gitmek sart. Kiz babasi olanlar kapiyi acip da kameraman gormezlerse direkt olarak kapiyi suratlarina carpiyormus
Allahim sen gorgusuzlerden koru yarabbim,evlatlarimizi normal insanlarla karsilastir
Çok haklısınız ya sırf bu yüzden sosyal medyadan soğudum yemin ederim.Bunu mu dert ettim? Evet ettim.
kadınların sosyal medyada sürekli yenilenen akımlar arasında sürüklenip giderken, bir baktım ki artık adı da yok olmuş...
Ahmet’in Ayşe’si
Mehmet’in prensesi
Zeynep’in annesi
İki çocuk annesi
Eren ile Emre’nin kraliçesi vs vs...
Bunu romantik yada adanmışlık falan mı buluyor insanlar bilmiyorum.
Ben bir kadının kendini böyle tanımlamasına üzülüyorum.
birinin eşi yada annesi olmak o kadının hayatının bir parçası olur, ama bu kadar kendini yok etmek neden?
Kendinizi 5 cümle ile anlatsanız, kaçıncı sırada .... annesiyim, evliyim, dersiniz?
Tühhh bilseydik kameraman ayarlardık kızımı istemeye geldiklerinde,şöleeee kabarırdımmm en güzelinden.![]()
Kizi yok yere kaptirmissiniz hanimablam
Tekrar istemeleri lazim benceBaşamı sarsak acaba ne dersin![]()