- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
Olmayani dovuyorlar bence. Tvde gordum. Ayrica evlilik teklifinde,kiz istemede de kamerayla gitmek sart. Kiz babasi olanlar kapiyi acip da kameraman gormezlerse direkt olarak kapiyi suratlarina carpiyormus
Allahim sen gorgusuzlerden koru yarabbim,evlatlarimizi normal insanlarla karsilastir
Amin :)
Ne kadar guzel demissin
Bende arada rastliyorum saskinlikla bakiyorum
Kendimi hicbir zaman sunun kizi bunun karisi bunun anasi olarak tanimlamadim
Kendini 5 kelimeyle tanimla demissin ya 5 kelimeye hic gerek yok , benim iste , tek bir ismim var bana yetiyor :)
Bu arada burdaki nickim kizimin ismi ama ortaya cikis sebebi cok farkliydi :)
5 kelime yazılsın diye değil de şöyle bir aklından insan geçirir ya, kendi kendine herkes sorsun belki güzel cevaplar çıkar diye merakım :)
Çıksın biri desin, ben kendimi annelikle buldum, yüklediğim anlam çok farklı, kendimi tamamladığımı hissediyorum; okumuş başarılı bir kadınım ama tercihim bu yönde, Ayşe’nin annesi olmak benim için en birinci gurur sebebi.. saygı duyarım :)
Ama genelde kadınlar hayatlarında kendilerine ait kısmı dolduramadığı için hayatlarını da eş, çocuk ile tanımlıyor.
Kızınızın adı çok güzelmiş :)
Benim tercih ettiğim bir durum değil. Edene de saygı duyuyorum beni ilgilendirmez.
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim bu tarz konularda bir süre sonra bahsedilen şahıslar hakkında geyiğe dönen ve hatta hakarete varan yorumlar okuyoruz. Gerek var mı? Bence yok.
Belki biri gelir de mantıklı bir açıklama getirir diye merak ettim. Yazmış bir arkadaş nitekim, anneliği çok sevmiştir, kendi yaptığı sürece sorun yok diye..
İş hakarete varmasın elbet, ben de istemem.