Erkeğin zoruyla mı çalışıyor yani bundan mı bahsediyorsunuzkadın çalışmak istemiyorsa ama hayat müşterek deyıp çalışmalı mı?erkek öyle düşünüyorsa
kadın neden istemiyor çalışmayı?kadın çalışmak istemiyorsa ama hayat müşterek deyıp çalışmalı mı?erkek öyle düşünüyorsa
Daha dün akşam aynısını yaşadık eşimle tartıştık biraz ben çalışmak istemiyorum asla ama eşim benden destek bekliyor evimiz arabamız var sadece bankaya kredi borcumuz var durumumuz ortalama yani kötü değiliz benim çalışmama gerek yok bence ama sürekli milletle kıyaslama yapıyor ve dün ciddi kavga edip yapmamasını söyledimkadın çalışmak istemiyorsa ama hayat müşterek deyıp çalışmalı mı?erkek öyle düşünüyorsa
Erkeğin zoruyla mı çalışıyor yani bundan mı
Evet erkek güvenmıyor kendıneErkeğin zoruyla mı çalışıyor yani bundan mı bahsediyorsunuz
Gerçekten mi orta yolu buldunuz mu Pekı burdakı durum erkeğin evlılık için kemdıne güvenmemesi kadının da evi desteklemesini istiyorDaha dün akşam aynısını yaşadık eşimle tartıştık biraz ben çalışmak istemiyorum asla ama eşim benden destek bekliyor evimiz arabamız var sadece bankaya kredi borcumuz var durumumuz ortalama yani kötü değiliz benim çalışmama gerek yok bence ama sürekli milletle kıyaslama yapıyor ve dün ciddi kavga edip yapmamasını söyledim
Yani bu devirde tek maaşla geçinen ev görmedim . Durumunuzu tam bilmiyorum kira kredi borç ev ne varsa artık fek başına eşinizin kazandığı size rahat bir hayat mı sunuyor da çalışmak istemiyorsunuz o başkakonu çünküEvet erkek güvenmıyor kendıne
bu kadın ve erkek evli mi?kadın çalışmak istemiyorsa ama hayat müşterek deyıp çalışmalı mı?erkek öyle düşünüyorsa
Konuyu adam akıllı açsanız daha işe yarar yorumlar alırdınız. Bu kişi eş, nişanlı, sevgili hangisi?Evet erkek güvenmıyor kendıne
Orta yolu buldu valla benim eşimde borçtan çok korkn birisi ve annesiyle yaşayıp eve 2 maaş girdiği için alışmış o hayata şimdi ben çalışmayınca zorladı biraz onuGerçekten mi orta yolu buldunuz mu Pekı burdakı durum erkeğin evlılık için kemdıne güvenmemesi kadının da evi desteklemesini istiyor
Daha az önce bi tandigimizin aldatildigini duyduk. Kadin calisiyor, kendine güveniyor olsaydi bosanirdi ama simdi bununla yasamaya devam edecek.kadın çalışmak istemiyorsa ama hayat müşterek deyıp çalışmalı mı?erkek öyle düşünüyorsa
Niye istemiyorsun ya.Çalışmak güzeldir.Sürekli evde olmak ya da bir meşguliyetinin olmaması sıkar insanı sanki.Ayrıca ekonomik özgürlüğün olur.Ama istemiyorsan zorla çalıştıramaz kimsekadın çalışmak istemiyorsa ama hayat müşterek deyıp çalışmalı mı?erkek öyle düşünüyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?