kadının fendi ne yapar da yener?

Uzmanhnm

Ne ararsan içinde,onu bulacaksın yanında..
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
466
345
103
Dün sabah eşim ve çocuğumla birlikte parka ğidecektik,çocuk yaklaşık 3 yaşında h ici çalıştığımız için h sonu onu eğlerdirmek üzere planlar yapıyoruz..
Neyse konuya geleyim
Ben kazak tayt ve uzun bir palto giydim. Eşim de ama paltoyu çıkaramazsın dedi. Ben de zaten hava soğuk nie çıkarayım dedim. Sıcak da olsa önünü de açamazsın düğmelerini d kapalı tutacaksın dedi. Ben de sacmalama sıcak olursa önünü açarım dedim.
Öyle olmaz,taytla gezmek ne demek dedi,kilo aldım herşey olmuyo parkta de elbise mi giycem dedim neyse tadım kactı gidip üstümü deıiştirirsem kendimi aşağılanmış hissederim dedim odaya geçtim,çocuk ağladı onun hatrına sustum,parka gidelim dedi.üstüme elbisemi giydim çıktım cok daha güzel oldum o ayrı ama içim içimi yedii. Sırf oğlum anne babasoyla mutlu olsun sürekli gerginlik çıkmasın die..
Ama hiç gitmeseydim daha mı iyiydi bilmiyorum
Doğrusu ne? Sen misin kıskanan diyip iice süslenip çıkmak mı hatta kilo verip daha da sinir edip yoksa bu şartlarda hiç çıkmamak mı birlikte..

Ben bildigimi yaparim istedigimi giyerim. Esim ses cikaramaz. Cikarsa da dinlemeyecegimi bildigi icin yorum yapmaz. Yenileceklerini hissettikleri an geri basiyorlar bence siz kendiniz nasil begeniyorsaniz oyle giyinme ozgurlugune sahipsiniz. Esinizin mali degilsiniz. O soyledi diye boyun egmek,sonraki karismalarina da davetiye cikarmak oluyor. Afedersiniz adamin bitaraflari kalkiyor karim sozumden cikmaz dusuncesiyle.

Bu erkeklerin tayt düşmalığını anlayamıyorum yahu?
Ne oluyor da bu kadar kızıyorlar.
Ayrıca çok aşırı abes bir durum olmadığı sürece giyiminize kimseyi karıştırmayın,ne giymenize o karar veremez. Vermemeli.

Ben 49 kiloyum boyum 1,69 bana bile giymesen falan diyordu üstüne uzun manto giydiğim halde. Siz de öyle yapmissiniz. Evlenince evde çok giydim rahat diye sonra bir şey demedi. Giyime karışılmasi benim de moralimi çok bozar. Evde tayt giymeyi artırın gözü alissin. Hatta kapi çalıp eşiniz eve gelince geç açın "ay tayt vardı altimda baskasi mi bilemedim anca değiştirdim" deyin bikacak sonra

Bu ilk karışması değildir heralde öyle değil mi? İnsanların eşlerinin giyiminde rahatsız oldukları şeyler olabilir, giymeni istemiyorum diyebilirler ama bu baskıya varıyorsa ilk aşamada dur denmeli. Sizi rahatsız edecek kadar baskı kuruyorsa üzerinizde konuşarak çözebilirsiniz, ağlamak falan biraz abartı. Yok sadece tayttan hoşlanmıyorsa tolere edilebilir bir durum bence.

Ortama gore karisiyorsa hak veriyorum bazi insanlar oyle yabani ki insan gormemia gibiler oyle insandisi varliklarin bulundugu yerlerde bende paspalim nerede uzun kiyafetlerim var onlari giyerim insani katil ederler o bakislarla benim bile dalasim geliyor yani esiniz her ortamda karisma egilimindeyse engel olun tabiki ama belli yerlerde giymenizi istemiyorsa sebebine bakin mantikli gelebilir

Bu konularda eşin kullandığı kelimeler benim için çok önemli. "Tayt giymene izin vermem" demekle "tayt giydiğinde insanlar bakınca rahatsız oluyorum, başka birşey mi giysen" demesi arasında dünya kadar fark var.

Eğer böyle uygun bir dille, rica ederek söylediyse o rahatsız olmasın diye tamam der geçerim. Tabi bu durum devamlı olmamalı, ertesi hafta da dizüstü eteğime karışmamalı mesela, o devamlı kısıtlamaya girer, daralır bunalırım ben.

"Eşim izin vermiyor" diyen kadınlardan olmak yerine eşini boşamış bir kadın olmayı tercih ederim açıkçası. Bir evlilikte kimse diğerinden kıyafetleri konusunda izin alacak değil. Ancak tavsiye alabilir. Öteki türlüsü aşağılanmanın ciddi boyutu oluyor

Karakterinizi güçlendirmek için ne gerekiyorsa onu yapın.

Sizin mevzunuz sadece kıyafet meselesi değil ki, konularınızdan anladığım, esiniz size deger vermiyor, aranızda gerçek bir eş ilişkisi yok, cocuk için yürütülen bir evlilik var ortada. Çözecekseniz gercek problemlerinize odaklanin.

Son düzenleme:
Şimdi onun önünde kendinizi güya ezdirmediniz. Odaya geçince sırf sorun çıkmasın diye çocuğu bahane edip yine onun istediği gibi giyindiniz. Yahu mesele tayt değil ki, baksana adam önünü bile açamazsın diyor, piyon yönetiyor sanki...

Eski konularınıza dayanarak bu yaşadığınızın ''evlilik'' olduğunu sanmıyorum. Çocuk için değersiz mal olarak kendinizi kabul ediyorsanız yürütürün ''evliliğinizi.'' Bunun dışında zaman kaybı bir adamlasın...

aynen öyle.eski konularına bakınca hatırladım şimdi , sizin tayttan çok daha önemli mevzularınız var.

Devamlı sıkıntı yaratmıyorsa, olur olmaz her kıyafete karışmıyorsa, çok da sorun etmemek lazım bence. Ben eşinizin hareketinde sorunlu bir yer göremedim evli bir kadın için. Evet, elbisede, başka bir kıyafette daha güzel bile oluyor insan. Tayt çok daha casual oluyor belki ama tayt tam anlamıyla vücûdu saran bir kıyafet. Eşiniz dışarıda güzel görünme, süslenme filan demiyor, vücudunu direk saran bir kıyafetle çıkma diyor.

Ki demek ki seni beğeniyor tayt giydiğinde. Kendi gözünde nasılsa, dışarıdan bir erkeğin de o gözle bakacağını bildiği için rahatsız oluyor.

Anormal bulmadım ben. Kadınlar güzel varlıklar. Erkeklerin böyle bir özelliği yok. O yüzden bizim karışmamızı gerektirecek bir durum olmuyor. Ama bir kadın güzelliğiyle dikkat çeker. Güzele de bakılır. Bir erkeğin mantık sınırlarında kıskançlıklarının olması da sevdiğini ve beğendiğini gösterir bence.

Benm kocada ayni tayt yada gogsu acik seylerden nefret eder tum vucut hatlari belli oluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…