- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Konuşulunca çözülüyor,ama platformun adı derdim var neden çözümleri buraya yazayım?Bunca karşı veriye rağmen bu adamın sizi sevdiğini size düşündüren şey nedir mesela? Gerçekten merak ediyorum. Kaldı ki şu yorumu tek yazan üye bem de değilim eski konularınıza bakan insanlar aynı sonuca varmış maalesef. Eşinizin konuşma biçimi aşırı derecede saygısız, bu konudaki konuşma şekli deseven kıskanan sahiplenen bir erkek gibi değil bir ayı gibi.
Bence siz kendinizi kandurıyorsunuz.
:) sevgiye tepki olarak mı doğdunuz?adamın kendisini sevdiğine inandırmış bir kadına ne yapsan fayda etmez.
herşeyden olumlu mana çıkartır
:) sevgiye tepki olarak mı doğdunuz?
Bayağılığa lüzum yok,hakaret etmiyorum siz de yazdığınıza dikkat edin. Bu bir destek tavsiye arama başlığı,sonuçtan emin olunsa sanırım buraya bu konu açılmazdı.. akıl var mantık var ya hani..mantığa, akla tepki olarak mı doğdunuz?
Bayağılığa lüzum yok,hakaret etmiyorum siz de yazdığınıza dikkat edin. Bu bir destek tavsiye arama başlığı,sonuçtan emin olunsa sanırım buraya bu konu açılmazdı.. akıl var mantık var ya hani..
Ayrıca.. Hıncınıza da anlam veremedim, iyi misiniz?
Yanlış düşünüyorsunuz. Tayt giymesine izin verseydi çok mu seviyor olacaktı. Sevginin değeri bununla mı ölçülüyor? Ülkemizde 10 erkekten 9 u karısının giyimine müdahele ediyor. Ha edilmesi taraftarı değilim tabiki. Ama bu kıstas değil. Kadın kendine yakıştırmayı bilse erkek zaten susar.Tayt mayt hikaye karşınızda sizi sevmeyen, değer vermeyen, aşağılamayı kendine hak gören bir erkek var. Boşuna kürek çekiyorsunuz. Ne yapsam da bu adam beni sevse şeklindesiniz cevap veriyorum boşuna uğraşmayın bu adamdan adam olmaz.
Yanlış düşünüyorsunuz. Tayt giymesine izin verseydi çok mu seviyor olacaktı. Sevginin değeri bununla mı ölçülüyor? Ülkemizde 10 erkekten 9 u karısının giyimine müdahele ediyor. Ha edilmesi taraftarı değilim tabiki. Ama bu kıstas değil. Kadın kendine yakıştırmayı bilse erkek zaten susar.
Canım ,arkadaşın eski konularina bir gozatmani isterim. Adamın nasıl bir sevgi pitircigi olduğunu sen de goreceksinYanlış düşünüyorsunuz. Tayt giymesine izin verseydi çok mu seviyor olacaktı. Sevginin değeri bununla mı ölçülüyor? Ülkemizde 10 erkekten 9 u karısının giyimine müdahele ediyor. Ha edilmesi taraftarı değilim tabiki. Ama bu kıstas değil. Kadın kendine yakıştırmayı bilse erkek zaten susar.
Agzina saglik kuzuuuubende asla kiyafetime karistirmam- nedense disarda tayt giymek benim hic aklima gelmedi ama.
sporda giyiyorum (spor taytarindan). evde giyiyorum. ama biraz eski kafayim galiba- disarda gezerken tayt daha hic giymedim.
sorun zaten benim moda anlayisim degil ama tayt gercekdende cok nadir güzel duruyor. bazen genc kizlar üstüne birde croptop cekiyorlar kuku noel paketi cikiyor, pussy eats pants oluyor... tayt zaten poponun en derinine kacmis sekilde geziyorlar.
bilmiyorum- esinizin tavri yanlis ama giymeyin ya tayt. cok demode oluyor
Agzina saglik kuzuuuu
Ama gercekdende öyle...hic hoş durmuyor- kuku muku aşırı belirgin okuyor...
Üstüne uzun kazak vs. Giyilse bile çok özensiz görünüyor.
Tayt giyilir ama yerine göre bence. Sporda veya evde rahat oluyor ama dışarda giyilmesi hoş değil. TRde durum nasil bilmiyorum ama burda bide en az 20 kilo fazlasi olanlar giyiyor...sucuk gibi geziyorlar. Hiş hoş ve sexy olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?