kadının fendi ne yapar da yener?

Ben istediğimi giyerim nefsine hakim olup bakmamayı onlar öğrenecek. Olamıyorsa kendi problemi.

Eşim de etek boyuma, taytıma karışıyor. Sadece karışıyor. Tamam tatlım haklısın ama ben böyle seviyorum diyorum:) söyleniyor söyleniyor susuyor:)))

"Paltoyu çıkaramazsın"
"Önünü açamazsın"
"Tayt giymek ne demek"

Şu konuşma tarzından sonra giymek istemiyorsam bile inadına giyerim.
Bu cümlelerde sorun görmeyen hanımları anlamam da mümkün değil. Kimsenin sizinle bu şekilde konuşmaya hakkı yok. Bunun neresi normal?

Çiftler giyimle ilgili karşılıklı fikir bildirebilirler. Ama söyleyiş tarzı önemli.
Yukarıdaki cümleler fikir beyan etmek değil; kendi düşüncelerini bir başkasına dayatmak, onu kendi kalıplarına sokmaya çalışmak.

Ben zaten ortama göre ne giyeceğimi bilirim. Ama kararsız kalıp fikrini sorduğumda, sevgilimin o kıyafeti "ortama göre" değerlendirmesini isterim.
Mekandan bağımsız olarak açık/kısa/geniş/dar değerlendirmesi yapan adam bana uygun değildir zaten.

Konuşulunca çözülüyor,ama platformun adı derdim var neden çözümleri buraya yazayım?
Tekrar sorunumuz olmayacak mı? Olacak tekrar yazacağım belki gene ayrılık gelecek aklıma belki ayrılacağız bilmiyorum ama hayat böyle bir şey. Bugün bunlar başımıza geldi yarın başka bir şey olacak,kim kime garanti verebilir ki?
Annemle de sorunlarım var,beni sevmiyor mu?
İlişkilerimizi böyle yorumlayamayız ve burda sadece anlattığım kadarını bilebilirsiniz.

mantığa, akla tepki olarak mı doğdunuz?
Bayağılığa lüzum yok,hakaret etmiyorum siz de yazdığınıza dikkat edin. Bu bir destek tavsiye arama başlığı,sonuçtan emin olunsa sanırım buraya bu konu açılmazdı.. akıl var mantık var ya hani..
Ayrıca.. Hıncınıza da anlam veremedim, iyi misiniz?

hanımefendi, hıncı falan geçiniz bence.aklınıza her geleni cevap olarak yazarsanız karşılığında da benzer şeyler duyabileceğinizi tahmin etmeliydiniz.
miss cherry'nin yorumuna cevap yazmıştım ben.gelip hakaret eden sizsiniz.

bende asla kiyafetime karistirmam- nedense disarda tayt giymek benim hic aklima gelmedi ama.
sporda giyiyorum (spor taytarindan). evde giyiyorum. ama biraz eski kafayim galiba- disarda gezerken tayt daha hic giymedim.
sorun zaten benim moda anlayisim degil ama tayt gercekdende cok nadir güzel duruyor. bazen genc kizlar üstüne birde croptop cekiyorlar kuku noel paketi cikiyor, pussy eats pants oluyor... tayt zaten poponun en derinine kacmis sekilde geziyorlar.
bilmiyorum- esinizin tavri yanlis ama giymeyin ya tayt. cok demode oluyor

Eşimin kıyafetine müdahele ederim o da bana eder. Ama baskı yapmasına müsade etmem. Ben ne giyip giymeyeceğimi iyi bilirim. Mesela kilo aldıysam tayt giymem giyemem. her tarafı yağ dolu olupta illa ki o tayta girmek isteyeni de anlamam. Herkes tayt giymek zorunda değil. Konu sahibi size değil son cümlelerim. Alınmayın.

Yanlış düşünüyorsunuz. Tayt giymesine izin verseydi çok mu seviyor olacaktı. Sevginin değeri bununla mı ölçülüyor? Ülkemizde 10 erkekten 9 u karısının giyimine müdahele ediyor. Ha edilmesi taraftarı değilim tabiki. Ama bu kıstas değil. Kadın kendine yakıştırmayı bilse erkek zaten susar.

Yok, benim yorumumun bu konuyla hicbir alakasi yok aslinda. Konu sahibesinin 1 onceki konsuuna bakin, orda goruceksiniz ne kadar sevgisiz ve bencil bir adam oldugunu.

Kusura bakmayin ama bana komik geldi. Bunca yildir evlisiniz ve esinizi hic tanimiyor gibi onun rahatsiz olacagi bisey yapip onun tepki vermesini saglayip sonra bu tepkiye inat konuyu kadinin fendine getirip , daha da kilo verip, suslenip kocayi kiskanclikran catlatana kadar devam ettirsem mi diyorsunuz?

Kocisiniz sizi kiskaninca ne kadar mutlu oluyorsunuz aslinda di mi ama tabii ben ilgi cekmek istiyorum ve kiskanclik yaratarak begenildigimi hissediyorum diyemediginiz icin konuyu feministlik bir tavirla ele alip o bana nasil karisir ki , bu benim bedenim falan deyince yandas da buluyorsunuz.

Onceki konularinizi bilmiyorum ama arkadaşlardan esinizin sevgisiz ve bencil oldugunu yazan olmus eger oyleyse siz de sevgiyi ve ilgiyi hissetmek icin bu yollara belki de farketmeden basvuruyor olabilirsiniz.

Yoksa bunca yillik kocanizin tayt giymenizden rahatsiz olacagini zaten bilirsiniz ve madem koca olarak kabul ettiniz bunu sorun haline getirmemelisiz ha sorun oluyorsa da altta yatan farkli nedenler dusunulmeli.

Canım ,arkadaşın eski konularina bir gozatmani isterim. Adamın nasıl bir sevgi pitircigi olduğunu sen de goreceksin

Yerine göre tayta çoğu kimse laf ediyor zaten. Neden bu kadar sinir oldunuz? Sürekli her şeye karışıyor mu acaba, zayıf görünmek iyi bir seçenek başta sağlığınız ve kendiniz akabinde eşiniz için.:)

Agzina saglik kuzuuuu

Agzina saglik kuzuuuu

Ama gercekdende öyle...hic hoş durmuyor- kuku muku aşırı belirgin okuyor...
Üstüne uzun kazak vs. Giyilse bile çok özensiz görünüyor.
Tayt giyilir ama yerine göre bence. Sporda veya evde rahat oluyor ama dışarda giyilmesi hoş değil. TRde durum nasil bilmiyorum ama burda bide en az 20 kilo fazlasi olanlar giyiyor...sucuk gibi geziyorlar. Hiş hoş ve sexy olmuyor...

Evet her tayt giyen sexi olmaz ve konu sahibi kocasi belki tarzi guzel degil ama bu konuda haksizda degil bencede. Dedigin gibi hatlarin asiri belirgin olmasi ozgurluk filan olmuyo yani.. goze hos gelmiyor.

KK yüzünden boşanmalar artacak mı ne?

Dışarda giyilmesine tek karsi çıktığım kıyafettir tayt... kızlarıma bile dışarda giydirmem, sirf alışmasınlar diye...

Evde bende hep tayt giyer, tayt giydiririm kızlarıma.

Yoldan gecen her adamın sizin vücudunuzun her yerini tahayyül etmesi çok iğrenç bence....tayt giyerek böyle bir şeye sebebiyet vermek istemem...

bana Özel olan sadece bana kalmali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…