Eşimin beni sevmediğini düşünsem inanın bir dakika durmam..Tayt mayt hikaye karşınızda sizi sevmeyen, değer vermeyen, aşağılamayı kendine hak gören bir erkek var. Boşuna kürek çekiyorsunuz. Ne yapsam da bu adam beni sevse şeklindesiniz cevap veriyorum boşuna uğraşmayın bu adamdan adam olmaz.
Şuanki konumuz tayt ama,hayat devinim halinde eski olan eskiyor yeni şeyler yaşanıyor..aynen öyle.eski konularına bakınca hatırladım şimdi , sizin tayttan çok daha önemli mevzularınız var.
Dün sabah eşim ve çocuğumla birlikte parka ğidecektik,çocuk yaklaşık 3 yaşında h ici çalıştığımız için h sonu onu eğlerdirmek üzere planlar yapıyoruz..
Neyse konuya geleyim
Ben kazak tayt ve uzun bir palto giydim. Eşim de ama paltoyu çıkaramazsın dedi. Ben de zaten hava soğuk nie çıkarayım dedim. Sıcak da olsa önünü de açamazsın düğmelerini d kapalı tutacaksın dedi. Ben de sacmalama sıcak olursa önünü açarım dedim.
Öyle olmaz,taytla gezmek ne demek dedi,kilo aldım herşey olmuyo parkta de elbise mi giycem dedim neyse tadım kactı gidip üstümü deıiştirirsem kendimi aşağılanmış hissederim dedim odaya geçtim,çocuk ağladı onun hatrına sustum,parka gidelim dedi.üstüme elbisemi giydim çıktım cok daha güzel oldum o ayrı ama içim içimi yedii. Sırf oğlum anne babasoyla mutlu olsun sürekli gerginlik çıkmasın die..
Ama hiç gitmeseydim daha mı iyiydi bilmiyorum
Doğrusu ne? Sen misin kıskanan diyip iice süslenip çıkmak mı hatta kilo verip daha da sinir edip yoksa bu şartlarda hiç çıkmamak mı birlikte..
O tayti asla cikarmaz , gider bide kisa mont giyer cikardim
Yapmayin sunu karistirmayin kendinize yahu
Konu sahibinin eski konularını, eşinin huyunu suyunu bilmiyorum. Ama bu kadar net çizgilerimiz olmamalı bence evlilikte. Kendime asla karıştırtmam derken evlilikleri zedeleyebiliyoruz bazen. Baskı vardır, kötü üslup kullanılır bunlara karşı çıkılır o ayrı mesele ama eşler bibirlerinden her konuda olduğu gibi giyim kuşam konusunda da hassasiyetleri ölçüsünde ricada bulunabilirler bence.
Şöyle örnekleyeyim, ilk tanıştığımız zamanlar tatile gittiğimizde eşim deniz kenarında askılı t-shirtler giyerdi. Erkekte askılı üstelik sosyal bir ortamda en nefret ettiğim şeydir, rica ettim artık sadece evde giyiniyor.
Ben de rahat giyinen bir kadnım, miniler, şortlar, kısa üstlerle taytlar giyerim. İlk evlendiğimizde eşime sordum rahatsız oluyor musun diye, ben seni böyle tanıdım sorun yok dedi devam ettim öyle. Yaza düğün var beğendiğim elbise için herkes eşin bir şey demedi mi diye soruyor, aksine çok beğendi. Ama adam da topuklu ayakkabıdan hoşlanmıyor hiç, giyme dedi giymedim yıllardır. Şimdi o elbisenin altına uyacak az topuklu ayakkabı arıyorum fellik fellik. Niye rahatsız edeyim ki hayatı paylaştığım insanı?
Yani insanlar hoşlanmayabilir, rahatsız olabilir bunu güç savaşı haline getirmenin "normal" şartlarda anlamı yok bence.
Katilmiyorum sana , bu bir guc savasi degil
Ben babamdan boyle ogrendim , hayatim boyunca bana mini etek , gobegi acik tshirt aldi cunku ben cok seviyordum ve hep sunu ogretti , hayat tarzina , dusuncelerine , kiyafetinr kimse karisamaz , benligini hickimse icin degistirmeye calisma
Ben hergun disari cikmadan esimi ayna gibi kullanirim , hic aynaya bakmam direk karsisina gider nasil olmusum derim , o da ya cok guzelsin der yada karim gobegin cikmis, kollarin sisman gozukuyor vs der , ona gore degistirir yada aman bugun boyle olsun derim ama buna ben karar veririm , esimde olsa kimsenin benim uzerimde soz hakki bulunmuyor , ben istersem fikrini beyan eder ancak giy yada giyme diyemez
Yanliz farkli seylerden bahsediyoruz :)Giyme demek ayrı, hoşlanmıyorum demek ayrı şeyler bence.
Ben askılı t-shirtten hoşlanmıyorum, giyinen adamlar itici geliyor. Eşim hoşlanmadığım halde benim kararım deyip giyinebilir ama bu benim ondan etkilenme, çekici bulma oranımı düşürür. Bu da evliliğimize yansır ister istemez.
Yanliz farkli seylerden bahsediyoruz :)
Konu sahibinin kocasi giyme diyor bende ona gore yorum yaptim
Bende erkekte askili tshirt sevmem ama esim giymek istese de giyme demem , ondan sogumam , evliligimde etkilenmez
Cok sukur esimle zevkimiz aynidir , ikimizde birbirimizin kiyafetlerini , giyim stilini cok begeniriz
Sadece o benim bootilerimi begenmez , bende bakma ayagima o zaman der guler gecerim
Yanliz farkli seylerden bahsediyoruz :)
Konu sahibinin kocasi giyme diyor bende ona gore yorum yaptim
Bende erkekte askili tshirt sevmem ama esim giymek istese de giyme demem , ondan sogumam , evliligimde etkilenmez
Cok sukur esimle zevkimiz aynidir , ikimizde birbirimizin kiyafetlerini , giyim stilini cok begeniriz
Sadece o benim bootilerimi begenmez , bende bakma ayagima o zaman der guler gecerim
O sivri burun ince topuk ayakkabi yada cizme seviyor , bilek boyu olunca sevmiyor , bende cok severim o yuzden giyiyorum :)bootie niye sevmiyor ya ben de çok severim :)
Bizim icinde cok onemlidir dis gorunus , ikimizde seviyoruz şıkır şıkır giyinmeyi :)Yok dedim ya konu sahibinin durumundan bağımsız diye. Çiftlerin birbirlerinin beğenilerine önem vermesi gerektiğini düşünüyorum.
Benim için dış görünüş önemlidir valla, hep de söylerim. Gözüme hitap etmeyen insan gönlüme edemez. Ben de beğenirim eşimin giyim tarzını tek sıkıntı askılılardı onu da hallettik işte. Halletmesek muhtemelen dalga geçe geçe bıktırırdım yine eninde sonunda vazgeçerdi.
O sivri burun ince topuk ayakkabi yada cizme seviyor , bilek boyu olunca sevmiyor , bende cok severim o yuzden giyiyorum :)
Eşimin beni sevmediğini düşünsem inanın bir dakika durmam..
Bunca karşı veriye rağmen bu adamın sizi sevdiğini size düşündüren şey nedir mesela? Gerçekten merak ediyorum. Kaldı ki şu yorumu tek yazan üye bem de değilim eski konularınıza bakan insanlar aynı sonuca varmış maalesef. Bence siz kendinizi kandurıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?