kadının gerdan bölgesi erkeğe göre??

seksi bulduğu için bakar bence

vampir olmasın kız kötükedihüso :roflol::roflol:
şu boyundan bi kırt ısırsam diye düşünüyodur belkim :)):roflol:

güzeldir demek ki ondan bakar kuzum, kötü bişi değil bu, hem insanlar kaşısındaki konuşurken sadece yüzüne bakmas ki, baş bölgesine-çevresine bakarlar. boynun güselse ona takılmıştır bence pek te hoş :)):icecream:

peki ellere neden bakılır? boyunu geçtik hadi el niyee :)) sessızlıkte, mesela karşılıklı susarken karşınızdaki erkegın gozu neden ellerinize takılsın ki?? bayanlar sorum hepinize:enbuyukkk:

peki ellere neden bakılır? boyunu geçtik hadi el niyee :)) sessızlıkte, mesela karşılıklı susarken karşınızdaki erkegın gozu neden ellerinize takılsın ki?? bayanlar sorum hepinize:enbuyukkk:
bunun bi cok sebebi olabilir
1.muhazafakarsa sende öyleysen korkuyodur tutmaya filan" ulan bi an yakalasam kapsam bu kizin elini" diye bakiyodur :jeyyar:
2.ellerin gercekten cekici sekilli güzeldir.yerimseniben
3.bence usak senin gözlerin haric bütün her yerine bakiyo sapik o anam sapik uzak dur ondan delikafadulden
:teytey::dance:laelaelaelaelae

benim aklıma bişi geldi boyun bölgesi vücut rengini belirler az çok belkide bunun için bakıyordur ten rengini falan sapıklar ya bu erkeklerr

bunu laf arsında eşlerinize sevgililerinize sorun canım. bakan onlar. sebebini açıklasınlar bize

benim nişanlımda bzen bakar bakar öpesim geldi valla boynundan der. çekici duruyor demek ki...

valla tatmin edici bir cevap alamadım. eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak oldu bu. cevabı vermem için aşkımın karşımda olması lazım diyor. ama erkekten erkeğe göre değişirmiş. karşıdakinin boynu güzelse boynuna dudağı güzelse dudağına bakarız diyor. :jeyyar:

arkadaşlarına sormuş aldığı cevaplarda...
1-boynundaki kolye ilgisini cekmiş olabilir erkegi yada boynunda bir iz vardır geceki durumlardan kaynaklanan ona bakıyor olabilir ama bu kişiler sevgiliyse ve bakıs nedenini tek kelimeyle acıklayabiliriz boynunu arzuluyor demektir yani orasının hassas oldugunu düşünüyordur
2-kaba tabirle anlatim ben sadece düsündüklerimi söylüom bir kızla yiyisirken neresini öpersin biraz kaba bi tabir olabilir ama genelde öptüğün zaman kızın boynunda iz kalır aklın onda kalır yada arzularsın.
3- bu kıza göre değişir tipik ev kızıdır namusludur. aklına gelen ne varsa kovarsın. biraz kaşarsa tek aklında olan onu arzuladığın ve cinselliktir.
valla ben sustum artık yoksa forumdan atacaklar beni bunlar birebir erkeklerin cevapları. allahım ne kadar sapık varmış çevremde -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

bu ne kapsamlı bı acıklamadelikafadulden
cok guzel arkadasım.. emegınden dolayııı sana onbın mılyona.s.a.s. bundan hihi:)

kendı elleriyle kıyaslıyordur sengözlerimebaksanab

bi kendı ellerıyle yaptıklarını bir de bizim ellerımzle neler yapabılecegımızı düşünüyor olabılır :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kendı elleriyle kıyaslıyordur sengözlerimebaksanab

bi kendı ellerıyle yaptıklarını bir de bizim ellerımzle neler yapabılecegımızı düşünüyor olabılır :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

oda güzelmiş:jeyyar:
süpersiniz kızlar yaa aydınlatıosunuz beni :teytey:

el üzerine bakmaları kadının vücut hatlarını anlayabiliyorlarmış o yüzden ellere bakıyorlarmış kız arkadaşım öle demişti bana o da artık nereden duyduysa doğruda olabilir yani...

el üzerine bakmaları kadının vücut hatlarını anlayabiliyorlarmış o yüzden ellere bakıyorlarmış kız arkadaşım öle demişti bana o da artık nereden duyduysa doğruda olabilir yani...

ilk kez duyuorum bunu da..acaba neye göre yani erkekler mi bızzat soylemısler bunu yoksa bır arastırma sonucu mu anlayamadım:ecrin_bebek: ama dogruluk payı yuksek gibi..bir erkeğin bakısında neler neler yatıormus meger:):)
anladıgım kadarıyla kısacası utandım yine
a.s.

Son düzenleme:
Boyundan başlarsam belki gerisi gelir diye düşünüyodur....
Belki teninin kokusunu merak ediyodur...
Belkide ölesine gözü dalıyodur....

En iyisi bir erkeğin görüşünü almak...

ya zaten ben duymuştum daha öncede elden anladıklarını vücut yapısını o arkadaşta araştırır da söyler yani hatta kendisi şöle demişti el üzerinden anlıyorlarmış bana dediki mümkün olduğu kadar mesela arabada falan otururken el içini dışa getir anlayabiliyorlarmış şahsen bende başka erkeklerin anlamalarından hoşnut olmam hani sözlün falan neysede dikkat etmek gerekiyo diye düşünüyorum başka sapık ruhlu erkeklere karşı canım :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…