Baştan ben utuyu yapamıyorum deseydi4 saat ütü kullanmış, bu ay gelecek elektrik parasını ancak karşılar aradaki fark. Keşke ütüyü sona bıraksaydınız en azından temizlik biterdi...
Bize Konya'da tüm gün 50 tl ye geliyor bi abla..
Faturayı hiç düşünmedim. Simdi siz söyleyince geldi aklıma.4 saat utu cok fazla
Keske temizlik yaptirsaydiniz sonra yetistigi kdr utu yapardi birde fatura var ay sonunda gorursunuz
Para icin bsy diyemem ama tepki vermeniz iyi olmus bir daha yapamaz
Neee !!
Burda tam gün 180 tl
Cok sinirlenmistum. Hide utuyu bu kadar saate yapti. Temizliği sabaha kadar bitirmez diye düşündüm bir anUtunuz az değilmiş. O kadar ısrar etmiş iş için. 50 tl.verip günü kapatmaliydiniz.
Yarım gün için gelen kadın hem ütü hem temizliği iyi kabul ediyormuş.
Sizin de vicdanınız kabul etmemiş ki ,az geldiğini biliyorsunuz.
Bunu soylemeniz iyi oldu. Bu yüzden vicdanım rahat değil. Bir anlık sinirle yapamıyorsa gelmesin benim günümü mahfetti falan dedim ama sinir geçince daha sağlıklı düşünebiliyor insanBu arada utuculer bu sayıyı , 40 45 arası yapıyorlar.
Kaziklanıyoruz... ben de tam gune 200 veriyorum. Hamile olmasam cagirmayacagim da iste el mahkum. Bunu bildikleri icin de ne kadar koparirsak kar diyorlar. Ben 50tlye 1 saat bile is yaptiramam burda.Neee !!
Burda tam gün 180 tl
Benim annemde beceremezBana gelen abla tam gün için 200 lira alıyor. Eğer sadece ütü yapıp gidiyorsa da en az 50 lira verirdim çünkü ütü büyük işkence. Ayrıca baktin işler yolunda gitmiyor ,kadın ütü işini uzatacak ,sen de çalışan kadınsın, ev temizlenecek ,neden ütüyü biraktirip temizlik yapmasını söylemedin? Benim annem de ütüyü beceremez .ver eline 3 parca kıyafeti, aksama kadar anca ütüler. Bazı insanlar sevmiyor ,beceremiyor, şart da değil zaten ,herkes herşeyi bilip ,yapmak zorunda değil.
Kadın ısrarla temizliğe kalmak istemiş, hızlı yapacağını da söylemiş, bir sans verebilirdin. Belki de çok ihtiyacı vardı, yoksa bütün soylenmelerine rağmen iş yapmak isteyeceğini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?