- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Dantel başkaBenim annemde beceremez
Hele gömlek falan hiç yapamaz
Dantellerini güzel ütüler ama
Her hafta gelen kadın çok marifetli bir saatte daha çok utuyu bitirir. Yaşadığım şehirde piyasa 70-80 arası bu işler için.Bana gelen abla tam gün için 200 lira alıyor. Eğer sadece ütü yapıp gidiyorsa da en az 50 lira verirdim çünkü ütü büyük işkence. Ayrıca baktin işler yolunda gitmiyor ,kadın ütü işini uzatacak ,sen de çalışan kadınsın, ev temizlenecek ,neden ütüyü biraktirip temizlik yapmasını söylemedin? Benim annem de ütüyü beceremez .ver eline 3 parca kıyafeti, aksama kadar anca ütüler. Bazı insanlar sevmiyor ,beceremiyor, şart da değil zaten ,herkes herşeyi bilip ,yapmak zorunda değil.
Kadın ısrarla temizliğe kalmak istemiş, hızlı yapacağını da söylemiş, bir sans verebilirdin. Belki de çok ihtiyacı vardı, yoksa bütün soylenmelerine rağmen iş yapmak isteyeceğini sanmiyorum
Tşk ederim yorumunuz için. 25 TL.daha göndereceğim. Olan izin gunume.ve 4 saatlik elektrik parasına oldu ama ne yapalım sağlık olsunÜtüyü dışarda parçası 3 liraya yaptırıyorum
Az olmuş o para bence de
Yani artık olan olmuş, bir dahakine daha dikkatli davranır, tanımadığın insanları almazsın evine .Her hafta gelen kadın çok marifetli bir saatte daha çok utuyu bitirir. Yaşadığım şehirde piyasa 70-80 arası bu işler için.
Ben daha çok kadını anlayamadım. Yeri geldi konuştuğumu hiç anlamadi. Ben Ayse dedim ooMehmet dedi. Utu masasini ve elbiseleri önceden çıkarıp hazırlamıştım. İlk gördüğümde yapamayacağını söyleyebilirdi. Hiç ses etmeden geçti başına. Saatlerce hiç konuşmadı. Ütü geç oluyor işler yetişecek mi dedi. Yüzüme baktı hiç cevap vermedi. Keşke o zaman soyleseydi. Çocuklar uyuyordu alır elinden ben yapardım. O da temizliğe başlardı. Ama.ben 4 saatin sonunda temizlik yapabileceğine inancımı kaybettim. O saatten sonrada.soylediklerine inanmadım gönderdim.
Olan oldu artık 25 TL daha gondereyim ona
Elektrik parasını bilmiyorumTşk ederim yorumunuz için. 25 TL.daha göndereceğim. Olan izin gunume.ve 4 saatlik elektrik parasına oldu ama ne yapalım sağlık olsun
Benimki 9 da gelip 4 de gidiyorÜtü için yarım gün 50 60 tl ye geliyorlar, evet hakkına girmişsiniz.
25 lira nedir yahu?
4 saat ütü yapmış olabilir, eli yavaştır tamam ama yarım günde hem temizlik hem ütü ve bunları zaten 85 liraya yaptıran siz, bayağı insafsızsınız kusura bakmayın.
Size benim kadınım gelse, bu işler için en az 170 tl ister ve asla yarım günde bitiremez.
Benim ütüm de 3 saati buluyor.
İstanbul’ u bilmiyorum ama Ankara’da işler gelme sıklığına, muhit ve ev büyüklüğüne göre değişiyor.Benimki 9 da gelip 4 de gidiyor
Ütü falan yapmıyor
170 veriyorum
İyi değil mi
İstanbul için normal mi
Benim evi temizleyen kadında bir banyo ve mutfağı bana bıraktı yetistiremedi esas iş orada halbuki, diğer banyoyuda zor zahmet temizledi 180 TL aldı gitti iki yıl önceydi bu olay o gün bugün kendi işimi kendim hallediyorumNeee !!
Burda tam gün 180 tl
Ben size katılıyorumÜtü için yarım gün 50 60 tl ye geliyorlar, evet hakkına girmişsiniz.
25 lira nedir yahu?
4 saat ütü yapmış olabilir, eli yavaştır tamam ama yarım günde hem temizlik hem ütü ve bunları zaten 85 liraya yaptıran siz, bayağı insafsızsınız kusura bakmayın.
Size benim kadınım gelse, bu işler için en az 170 tl ister ve asla yarım günde bitiremez.
Benim ütüm de 3 saati buluyor.
Hangi video acaba :))Şahsen o kadar zorlandığını fark etsem müdahele eder sorardım alışık olup olmadığını. Bende bir youtube video sayesinde gömlek doğru ütülemeyi öğrendimonları önerirdim ve diğer isleri yapmasını söylerdim. Ben temizliği yapmasına izin verirdim ve parasını yine tam verirdim. Acemi belliki. Insanlar düşe kalka tecrübe ediniyor.. İnsanlık hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?