Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basliktan da anlasilacagi gibi bir iliskide kadin kariyer, egitim ve dolayisiyla maas yonunden erkekten ustun olmasi iliskinin gelecegini nasil etkiler? Boyle bir durumda erkek bunu zamanla gurur yapar mi?
Eğer o aydın bir insansa bunu sorun etmez, etmemeli ve tabi bunu da kullanmamalıdır. sadece bencil, aşırı ataerkil, öz güvensiz, kadını küçük gören bir insansa sorun eder. Öyle birine ise hiç bulaşmayın.. Kariyer daha önemli bir erkekten. Mutlaka size insan gibi değer veren insanla karşılaşırsınız kariyer yolunda.Basliktan da anlasilacagi gibi bir iliskide kadin kariyer, egitim ve dolayisiyla maas yonunden erkekten ustun olmasi iliskinin gelecegini nasil etkiler? Boyle bir durumda erkek bunu zamanla gurur yapar mi?
Eşimin eğitim seviyesi benimkinden üstün. Benim gelirim eşiminkinden üstün :) Kimse de problem yok, geçinip gidiyoruz.
Basliktan da anlasilacagi gibi bir iliskide kadin kariyer, egitim ve dolayisiyla maas yonunden erkekten ustun olmasi iliskinin gelecegini nasil etkiler? Boyle bir durumda erkek bunu zamanla gurur yapar mi?
Biz 2bucuk yildir evliyiz ve arkadas grubumuzda ilk evlenen biz olduk. Hepsi kendileri evlenirken ayni soruyu sordu: giderleri nasil bolusuyorsunuz??Aynıyız desene :)) Bizde de hiç problem yok![]()