- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Biz 8 yıllık evliyim biz hafta da yapıyoruz o zn sizin ayda yaptığınızı
Sahte falan degilim. Arkadaslar en azinddan onceki mesjlara vs bakma zahmetine girmeden yorum yazıyorlar. Ortada fantazilik ne gördulerse artik hayal dunyalari cok genismis.Nerden anladiniz sahte olduğunu?
Offf kafam karıştı yorum yapacaktım.
Esinizle olan cinsel iliskinizi once hangi taraf baslatiyor genel olarak ve israrci olunuyor mu? Sıklığı ortalama olarak nedir. .
Bir kadin gercekten istenildigini hisseder degil mi?
Esim istedigini söyler ama baslatmaya calissa bile ben laf etmeyim diye gibi gelir. Hic bi tekli vermesem lafini etmessm baslatmaya da niyeti olmaz.
Gercekten istenildiginizde esiniz yakanizdan dusmez degil mi israrci olur..
Mutlu olamiyorum boslukta kaldim. Istenildigimi dusunmuyorum.
Anca baslaticaz ki istesin..
Kocan sen isteyince hemen kabul ediyor mu yoksa mirin kirin ediyor ama yine ilişki oluyor mu?Sahte falan degilim. Arkadaslar en azinddan onceki mesjlara vs bakma zahmetine girmeden yorum yazıyorlar. Ortada fantazilik ne gördulerse artik hayal dunyalari cok genismis.
Ben baslatmiyorum bile pek aslında is oraya gitcek olsa ben mirin kirin ediyorum istekli gorunmemek için. Ama hani vucudum guzel giydiklerm yakışıyor baska bir erkek olsa yanimda sanki hemen bir uyanis icine girer ama kocamda onu goremiyorum.. Hic reddedilmedm ama iste hissediyorum diyelim... Yogun calisiyor bacak agrisi falan var onla mi alakali bilmiyorum. Bazen kendimi sartlandirdim diyor yapmamak icin ama ben bir erkegin isteyince kendini kolay kolay tutamayacagini dusunuyorum. Zaten 10 gun regli surem var. Dediginiz gercek mi acaba merak ettim. Ben lafini etmeyim diye reddetmedi olarak düşünüyorum bazi imalarimi. Imalar da sen isteksizsin soylesin boylesin gibi laflar..Kocan sen isteyince hemen kabul ediyor mu yoksa mirin kirin ediyor ama yine ilişki oluyor mu?
Sen isteyince hemen kabul ediyorsa ilişki için senden bir ışık bekliyor anlamına gelir. Istiyor ama senden emin olamıyordur.
Yok mirin kirin edip yapıyorsa seni susturmak için yapıyor anlamına gelir.
Oyle yapcam diyorum ama kafamdan gecen her sey dilimde... Bu sefer de yanima gelse ya da baska bisey olsa hep ben dedim diye yorumluyorum... Denemeye calisacagim bakalim sagolunbence bu konuları çok dile getirmeyin biraz kendi haline bırakıp gözlemleyin
Çok dile getirmek erkekleri strese sokuyor ve ters geliyor, siz evde giyiminize temizliginize dikkat edin, alımlı cilveli olmaya çalışın,cinsel hayatınıza daha çok faydası olacaktırOyle yapcam diyorum ama kafamdan gecen her sey dilimde... Bakalim sagolun
hahahah resmen kur :)2-3 sırnaşır pas vermeyince geri çekilir. Sonra benim gitmemi bekler.
Yani demek istedigi
Istiyorum ne zaman musaitsen hazirim.
Söylenecek çok fazla şey var da özet geçeyim.Ben baslatmiyorum bile pek aslında is oraya gitcek olsa ben mirin kirin ediyorum istekli gorunmemek için. Ama hani vucudum guzel giydiklerm yakışıyor baska bir erkek olsa yanimda sanki hemen bir uyanis icine girer ama kocamda onu goremiyorum.. Hic reddedilmedm ama iste hissediyorum diyelim... Yogun calisiyor bacak agrisi falan var onla mi alakali bilmiyorum. Bazen kendimi sartlandirdim diyor yapmamak icin ama ben bir erkegin isteyince kendini kolay kolay tutamayacagini dusunuyorum. Zaten 10 gun regli surem var. Dediginiz gercek mi acaba merak ettim. Ben lafini etmeyim diye reddetmedi olarak düşünüyorum bazi imalarimi. Imalar da sen isteksizsin soylesin boylesin gibi laflar..
Boyle hissedince de cogu zaman beni istemesi gerektigini dusundugumden ama cok da bisey yapmadigindqn bunun icin ben hep laf ederken buluyorum kendimi. Diye diye o hale mi getiriyorum gercekten yoksa boyle miydi bilmiyorum.
Ilk gecemizde benim hazirlanmami beklerken uyukaklmsti misal (1 gun öncesinde pek uyumadan olduğunu soyledi)
Sonra 1 gun ugrastik ama hemen olmadigi icin de etkilendigini soyledi) bizim sorunlarimizi birliktelik gerceklesirken de hep yuzune vuruyordum etkisi var mi bilmiyorum.
Psikolog dugmeye bas demisti ac demisti yani o şekil gorun vs anlaminda sanirsam. Ben her zaman fizik olarak bir erkek trfndan istenileblcgimi dusundum.. Ama aramizdaki surtusmelerden mi bilmiyorum ama baştan beri boyle geliyor.(normalde bana iyidavranir canim cicim vs der ama ben hic sevgi gostrisinde bulunmam soylemem hep kizqn tarafim.. O da simdiye kadar olmamasi gereken seyler yasattiklarindan) ben cinsel dürtüsü kuvvetli degil hemen etkilenemedigini dusunuyorum. 35 yasinda aramizda 7 yas var. Disarda da kadinlara baktigini sanmiyorum. Baksa da bir cacik olmicgni soyluyorum ama sen oyle san diyor:) yani bilemedim... Ben evlenmeden surekli benden birliktelik vs ister diye dusunmustum. Erkekleri hep abaza olarqk gordum sanirsm ya da esimde durtu azligi var ya da duygusal bir adam oldugundan oncelikle cenemi kapatmaliyim . ama bir erkek duygusal herseyi kenara bırakıp kadin cekiciyse birlikte olmak icin can atmaz mi kendini tutamicak hale gelm3z mi...
Bazen seni boyle disarda görsem etklenirim tarzi bisey dedi.. Illa elinin altinda olmamali miyim beni arzulamasi icin.. Bu arada beni isemedigini arzulamadiini vs kabul etmiyor.. Ama hissiyat iste.
Yazinizi okusa ayakta alkislarSöylenecek çok fazla şey var da özet geçeyim.
1. Erkekler her halükarda istekli olacak diye bir şey yok. Erkekler kendini tutamaz diye de bir şey yok. Öyle olsa gördükleri her kadına tecavüz etmeye çalışmaları lazım. Yok mu öyle tipler? Allah soylarını kurutsun ama erkekler genel olarak kendilerini tutabilirler.
2. Cinselliligi kadın başlatmaz şeklindeki algı da yanlış. Kadın tabiki de başlatabilir. " benim de istekli zamanım olabilir. Eğer ben istekliysem ben başlatmalıyım. Bu ayıp değil günah değil " diye algını değiştirirsen kafan daha rahat eder. Canın o an istiyorsa sen başlatırsın, % 90 o da sana karşılık verir.
erkeklerin işi gücü cinsellik kadın kendini uzal tutmalı şeklinde yetistirildigimiz için sorun yaşıyoruz aslında.
4. Nasıl ki kadınlar arzulanmayi istiyorsa erkeklerde arzulanmayi ister. Sürekli onun başlatmasını beklersen bir zaman sonra kocan onu istemediğini düşünür ve kendini geri çeker.
5. Biz kadınların cinsellik istemediğimiz zamanlar var mesela. Erkeklerin de olabilir.
Saygı duymak lazım.
6. Ama şöyle bir durum var. Erkekler cinsel performansa hayat memat gözüyle baktıkları için bu konularda kırıcı incitici konuşmamak lazım. Eğer sana kırılırsa erkekliğini baska birinde ispatlamaya kalkar.
7. Bir üyenin de yazdığı gibi bu konuları biraz zamana bırakın. Zamanla birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız.
Yaslar kaç? Gunde 11 12 saat calisiyor mu?13 yıllık evlilik haftada 3-4 gibi
aksam eve gidince herifi tebrik edeyim bari , kutlamasınıda yaparız bu arada
Rica ederim. Bu arada biz de çoluk çocuk derken hep geri plana atıyoruz. Kolumuzu kaldıracak halimiz kalmıyor.Yazinizi okusa ayakta alkislarTesekkur ederim
Ama iste su sık sık icraatte olanlari duyunca insan yine acaba demeye başlıyor sekil a 3 mesaj oncesiRica ederim. Bu arada biz de çoluk çocuk derken hep geri plana atıyoruz. Kolumuzu kaldıracak halimiz kalmıyor.
Ama iste su sık sık icraatte olanlari duyunca insan yine acaba demeye başlıyor sekil a 3 mesaj oncesi
Ne diyeyim önünde şapka çıkarıyorum.13 yıllık evlilik haftada 3-4 gibi
Yaslar kaç? Gunde 11 12 saat calisiyor mu?
Nazar etcez şimdi.benım 44 eşim 41 yaşında
ben değil ama o oldukça yogun çalışır ,
ramazanda 1 ay boyunca 5 kez oldu ,
ne olacak benım bu halim diye türkü yazmaya başladım derdimden ,
bu biraz benım kuduruklugumla alakalı kızlar yaaa
yaşlanınca ne yapacam ben senle bilmiyorum diyor adam
Nazar etcez şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?