Cok karisik. Cenem durmadigi icin illa yanasmak zorunda kaldigi oluyor. Ayda bir de oldu. Ama.en fazla ayda 3 4 olmustur.Ne sıklıkta birlikte oluyorsunuz, siz hiç bir etki de bulunmadan ne kadar sürede yaklaşıyor size
Boyleydi.3 bucuk yillikAyda bir Çok seyrek, ayda en az 3-4 fena değil, kaç yıllık evlisiniz, sürekli böyle miydi?
Kadın anlar evet, istenildiğin zamanı anlarsın,
Eğer sonu ikiniz için de mutlu oluyorsa başlatan siz olun, evlilikte gurur olmaz, sizi anlıyorum , kadın arzulanmak ister
Ayda 3..4 nedir ya bence çok az 3.5 yıllık evli çift içinCok karisik. Cenem durmadigi icin illa yanasmak zorunda kaldigi oluyor. Ayda bir de oldu. Ama.en fazla ayda 3 4 olmustur.
Biz 8 yıllık evliyim biz hafta da yapıyoruz o zn sizin ayda yaptığınızıAyda 3..4 nedir ya bence çok az 3.5 yıllık evli çift için
Ablamı dinleyin tecrübe konuşuyorAyda bir Çok seyrek, ayda en az 3-4 fena değil, kaç yıllık evlisiniz, sürekli böyle miydi?
Kadın anlar evet, istenildiğin zamanı anlarsın,
Eğer sonu ikiniz için de mutlu oluyorsa başlatan siz olun, evlilikte gurur olmaz, sizi anlıyorum , kadın arzulanmak ister
Ne büyük başarı yapıyormuş adam ne yapsın kadınBiz 8 yıllık evliyim biz hafta da yapıyoruz o zn sizin ayda yaptığınızı
Nerden anladınız sahte uye olduğunuBence sahtesiniz yeni üye, fantezilerinizi başka yerde yaşayınMune
Şikayetçi degilim memnunum arkadasimNe büyük başarı yapıyormuş adam ne yapsın kadın
Sikayetci olmadığınız anlaşılıyor demenize gerek yok sizin kadın olduğunuzu düşünmüyorum nedenseŞikayetçi degilim memnunum arkadasim
Bunların hiç birinin bir standartı yok. Herkesin özel hayatının kendine özgü kuralları var ama şunu da belirtmekte fayda görüyorum ki bir taraf istemediğinde diğer taraf ısrarcı oluyorsa bu hoş bişey değildirEsinizle olan cinsel iliskinizi once hangi taraf baslatiyor genel olarak ve israrci olunuyor mu? Sıklığı ortalama olarak nedir. .
Bir kadin gercekten istenildigini hisseder degil mi?
Esim istedigini söyler ama baslatmaya calissa bile ben laf etmeyim diye gibi gelir. Hic bi tekli vermesem lafini etmessm baslatmaya da niyeti olmaz.
Gercekten istenildiginizde esiniz yakanizdan dusmez degil mi israrci olur..
Mutlu olamiyorum boslukta kaldim. Istenildigimi dusunmuyorum.
Anca baslaticaz ki istesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?