Kadınlar dayak mı istiyor?

yok ya böyle düşündüklerine falan inanmıyorum ben. adamın canı dövmek istiyor dövüyor. bu da takılan kulptan başka bişey değil. yazmış olmak için yazmış işte. karısını döven adamın zekası döverken bu cümleleri düşünecek kadar çalışsa zaten karşısındakinin ahırdaki eşek değil karısı olduğunu idrak edebilir. bu zamanda erkekler kadar zeytinyağı gibi üste çıkma yetisine sahip memeli yaşam formu yok takdir edersiniz ki. aldatan adam bile bahane bulup kendini (kendi aklınca) aklayabiliyor. karım şişmanladı diyor, mutsuzdum diyor. hakkaten bu sebeplerle aldatmadığını çok iyi biliyoruz mesela :)

otobanda gidiyoruz arabayı eşim kullanıyor . sol şeritte önümüze bir araba geldi eşim birden yavaşlamak zorunda kaldı bir süre o araba önde biz arkada devam ettik. sanırım bu sırada eşim sellektör yaktı .daha sonra yan seride geçip bir an kafamızı çevirip yandaki arabaya baktık arabayı kullanan kadın elini kaldırarak bize orta parmagını gösterdi )) ben güldüm eşim ya sabır dedi .
yola devam ettik
temde ümraniye cıkışına girdik önümüzdeki araba birden ani bir frenle durdu. neredeyse vuracaktık son anda durduk eşim gögsünü direksiyona vurdu. sonra herhalde arabası kaza yaptı dedi eşim. öndeki arabayı kullanan hanımefendi oradan U dönüşü yapmaya calıştı ve yaptıda arkadan gelen pek çok arabanın kornasına rağmen U dönüşünü yaptı . eşim inanılmaz sinirlendi 8 yıllık evliliğimizde degil bana vurmak el kaldırmayan eşim . bu kadın kesin dayak istiyor dedi.
aslında o an bende kadına çok kızmıştım. inip saçını başını yolasım geldi .
ama yinede o an eşimin o sözüne alındım bu bile dayak sebebi olamaz olmamalı

ya kocamdır döver diyen kadınlar oldukça toplumda dayak bitmez bu nasıl bi zihniyet çözmüş durumda değilim. sende insansın bende benden ne üstünlüğün var? kocam benim hem döver hem sever diyorsan ben hiç bi adam görmedim karımdır döver diyen o zaman bayan neden böyle diyor

çalıştığım köyde ;
çayı kuyu suyuyla degilde çeşme suyuyla demledi diye..
dönün dönüm biber tarlasından kendi kardeşine bir poşetçik biber verdi diye
eşine " ilhannn ikimizde sevdigimize varmadık dimi" dedi diye ( buna çok üzlmüştüm ama bir okadrda trajikomik gelmişti)
dogum kontrol hapı kulnnadı diye
eşinden habersiz iki ev ötedeki annesine gitti die
bebegini kocasından habersiz aşıya getirdi diye
gebelikte tetanoz aşısı yaptırdı diye vs....

öldürcesine dövülen kadınlar tanıyorum......

ve hatta bu dayak yememişti ama yüklü bu azarı işitmişti sebeb ise doktorun sezaryan karar verdigi bi dogumu niye normal yapmadı diye....komik bir okadarda içler acısı...

Son düzenleme:
bu adam gibi dusunsem simdiye seriye baglamıs gidiyodum butun erkeklere..elimde olsa butun erkekleri yok edicem amazon dunyası yaratıcamda nerde işte

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında bir defa da kadın odunu alıp adamın kafasına geçirse problem bitecekte. öyle yürekli kadın yok bu ülkede.

ironiler ülkesiyiz. atıyorum bir çocuk evde kazayla yaralansa yada ölse. hemen anne bakmamış. nerdeymiş. o anneye ... derler. ama günde kaç tane trafik kazasında kendi çocuğunun yaralanmasına sebeb olan erkek var. kaç kişi. böyle babaya.... diyor.

ha birde dayağı seven erkekğe kimse deli gözüyle bakmaz. adam normal kabul edilir (bana före normal değiller bakırköylükler) ama bir kadın elene odun alsa. o kadın deli derler. ama deli olalım bence. deli olmak güzeldir. en azından onlar bizle uğraşır. onlar yorulur. :)

Selamün Aleyküm.Toplumumuzda o kadar çok dayak isteyen kadın varki.Bizim gibi erkekler aslında dayağa karşıyız.Bizde hoşnut değiliz bu durumdan çünkü sonradan acıyoruz ama malesef kadınlar dediklerimizi yapmak yerine bizi delirtmeyi tercih ettiklerinden dolayı,biz dayak isitiyoruz tercih ediyoruz dedikleri anda bize bu hak otomatik olarak güncellenmiş oluyor.

sinirim oynadı yerinden.Hangi dangalak!! yazmıs bunu!!Bır kadınlar klubunun sultanlarının elıne versınlerde onu gorelım..yıyıyorsa tabı..

dayak yiyen hakketi ki dayak yedi,yok döven haklıydı gibi bişiy demek söz konusu olmaz tabi..ama şu var çevremde henüz yeni yaşanmış bir olaydan yola çıkarak bunu söylüyorum; yeni evli bir arkadaşım var ve eşinden şiddet gördüğünü anlattı bana...konu ne olursa olsun burda eşi hakısz tabii ama arkadşım da burda tepkisini göstermeliydi..Türk kadınlarının geneli ne yazık ki kendilerine yapılan hakısızlıklar karşısında tepkisiz kalıyor..arkadaşımın eğitim seviyesi üniversite.hani derler yaa eğitimsizlik vs...alakası yok işte..önce şunu düşünmüş bnim arkadaş: " yeni evliyim,aileme nasıl söylerim " bundan sonra asla olmayacağının garantisi yok ,eşinin savunması da şu: " sinirliyim ve kendime hakim olamıyorum...

dayak yiyen hakketi ki dayak yedi,yok döven haklıydı gibi bişiy demek söz konusu olmaz tabi..ama şu var çevremde henüz yeni yaşanmış bir olaydan yola çıkarak bunu söylüyorum; yeni evli bir arkadaşım var ve eşinden şiddet gördüğünü anlattı bana...konu ne olursa olsun burda eşi hakısz tabii ama arkadşım da burda tepkisini göstermeliydi..Türk kadınlarının geneli ne yazık ki kendilerine yapılan hakısızlıklar karşısında tepkisiz kalıyor..arkadaşımın eğitim seviyesi üniversite.hani derler yaa eğitimsizlik vs...alakası yok işte..önce şunu düşünmüş bnim arkadaş: " yeni evliyim,aileme nasıl söylerim " bundan sonra asla olmayacağının garantisi yok ,eşinin savunması da şu: " sinirliyim ve kendime hakim olamıyorum...

e işte bayan ben deliyim. sinirliyim. hakim olamıyorum dese. azcık bende sopalıyım. kork benden dese .problem kalmayacak :)

Back
X